Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

tak sem narazil na tohle, takže opravdu půjde o stažitelný event, ve kterém půjde o čas a ti nejrychlejší se mohou dostat do Anglie na Silvertoneský Race Camp, kde se ps3 vymění za závodní auto...

http://cz.playstation.com/psn/news/articles/detail/item483627/D%C3%ADky-GT-Academy-2012-se-z-hr%C3%A1%C4%8De-m%C5%AF%C5%BEete-st%C3%A1t-z%C3%A1vodn%C3%ADkem/

Odesláno

Ty první dvě série jsou o ho*ně, dobrý je jen to, že když to zajedeš gold všechno otevřeš si to auto, které bylo v dané sérii, do základního GT5. Teď to ale ještě nejde, víc zveřejní žeprej později na ofiko stránkách hry. Myslím si, že to půjde, až zase opatchujou hru a patch do hry přidá právě tyto modely aut z Academy '12. Jinak je tam zatím nějakej elektrickej vehikl od Nissanu (vlastně všechny auta budou od Nissanu) a pak ještě Nissan Silvia

Odesláno

Ahoj,

jsem tu nový tak se předem omlouvm za dotazy, které případně už byly zodpovězeny už to tady nějakou dobu probírám a otázečky vím že je to vše o tréningu,ale pokud je fígl, jak na to budu rád.

Předem řeknu že mám i volant,ale hraju GT5 na gamepadu není čas,tak se snažím hodně závodů odjet na standart ovladači jde mi třeba o Special avents seriál AMG časy, které tam jsou na zlato nevím, jak toho dosáhnout řeknu to asi tak že ztrácím třeba 5s na gold jedná se o jednotlivé úseky se straším Mercedesem na stříbro v poho,ale gold ufff. Myslíte že hodně ubírá že nehraju na volantu?

Další otázka jak si koupit pořádné auto na závody v Extreme je tam seriál straších vozů v garáži mám jen starší Corvetu a ještě jeden vůz teď nevím zrovna název s tím obrovskýcm křídlem (Divným).

Dále bych se zapojil do online závodů.

Odesláno

Majky22 tak , jestli umíš na volantu tak je výhoda v tom že můžeš postupně zatáčet a ne to švihnout na pravo hned . Páčky navíc začínají někdy klouzat atd. Já mám Corvetu taky a nesedí mi vůbec i když má cca 850BHP , a nic už na ní nejde vylepšit . Pokud chceš opravdu rychlý auto a jako že ne , že většinou nejsou v obchodu ani v BAZARU tak je někdy ( často ) najdeš v INTERNETOVEM obchodě :) A co se tyka ONLINE ZAVODU tak já hraju každou sobotu neděly tak navečír protože přes den hraji NHLko :) Klidně ti dám svího VIPERA a nejrychlejc si viděláš prachy v závodech vedle GT LIFE :) Doufám že jsem pomohl , jo a ještě můj nick je g-8-1-7-2 tak si mě když tak přidej , pokud budu mít plno , dej vědět , vymažu hoooodně neaktivní hráče :) . Tak zatim čus. :)

Odesláno

Děkuji ono šlo o to jaké auto na ten seriál starších vozů a tam vytunit Corvetu myslím starou na tohle myslím že nejde, nebo se pletu?:)

Sice nejsem zastáncem vytunit auto na maximální možnost jsem spíš zastáncem podobného, nebo stejného výkonu, když máš auto o 200 koní jinde, tak to se nemusíš vůbec moc snažit a jde to samo, to je pak spíš nuda :).

Ale když jdu do závodu, kde mám já výkonovou díru řekněme 300 koní už to problém je a to sakra velkej :).

Odesláno
S Jaruagem XJ13 naprosto bez problémů. A co se týče hraní na volantu vs DS3, tak já s DS3 nikdy neměl problém. Mám vše odjeto na zlato, včetně Red Bull Eventů právě na DS3.

Já mám redbulla s ds3 na gold jen na monze, ostatní bronz, nechápu, jak jsi to dal vše na gold, pokud jsi teda neglitchoval v ranných verzích hry :party:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu