dEvilps3 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Mam za to ze kratka verze titulku opravdu vybehne po chvili hrani...ale jeste je tu delsi verze a ta je na dyl:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 můžu se zeptat co znamenají ty PP? K čemu je to dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Dobre to je k vyronani dvou aut, kdyz s nekym hrajes treba po siti. Pokud maji stejne koni,neznamena ze jsou stejne vykonne...ale pokud maji stejne pp, jsou na stejne irovni a zavod s nimi ke vyrovnany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 slibovaly že bude vycházet dlc káždé 2 měsice, a už jsou to 2 měsíce a nic! fakt ať se jde PD vydrat, v tomhle je turn 10 mnohonásobně lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 No už to bude od ledna 3 měsíce...kdy vyšlo poslední DLC. 1.5. má však vyjít na PSN zdarma stažitelný soubor GT Academy 2012, tak se necháme překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 a co to má být, myslím, co to bude obsahovat? si spíš myslím, že to je soutěž v řízení pro talentované jezdce/hráče gt série, protože se něco podobnýho uskutečnilo už v roce 2008, takže to asi s ps3 a dlc do gt5 nebude mít nic společného, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 hlavne to snad bezelo jen v USA a Uk myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 tak sem narazil na tohle, takže opravdu půjde o stažitelný event, ve kterém půjde o čas a ti nejrychlejší se mohou dostat do Anglie na Silvertoneský Race Camp, kde se ps3 vymění za závodní auto... http://cz.playstation.com/psn/news/articles/detail/item483627/D%C3%ADky-GT-Academy-2012-se-z-hr%C3%A1%C4%8De-m%C5%AF%C5%BEete-st%C3%A1t-z%C3%A1vodn%C3%ADkem/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Mam za to ze pro CR to neni:-( ale kazdopadne uz se na to muj volant klepe nedockavosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 ...jj, do PS3 si to můžou prý stáhnout a zahrát i Ti co samotnou hru GT5 nevlastní... tak uvidíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Jj, a pry to co se vybojuje pujde prevest do gt5, kdo ji vlastni...tomu rikam reklama a propaganda:-) proc ale ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 http://www.gtplanet.net/gt-academy-2012-game-details-screenshots-brings-content-to-gran-turismo-5/ more info... plus : http://www.gtplanet.net/another-exciting-weekend-for-academy-graduate/ neco o predchozich vitezich gtacademy :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 GT Academy 2012 začíná dnes, bohužel bez ČR, jak se dalo čekat.. http://www.gtplanet.net/gt-academy-2012-launches-today-in-15-countries/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 A já že proč ho nemůžu najíst na Store. Jedině bych musel změnit region co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Staci si zalozit us ucet. Hral jsem prvni varku a musim rict ze tocjak to oni jedou neni o umeni,ale o ochcanosti...pochybuju ze by v realnym zavode aby projeli nejlepe tahlou zatacku tak aby misto po stope jeli 3ma kolama po trave a 4.tym aby je to nevyhodilo jeli na hranici retarderu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Ty první dvě série jsou o ho*ně, dobrý je jen to, že když to zajedeš gold všechno otevřeš si to auto, které bylo v dané sérii, do základního GT5. Teď to ale ještě nejde, víc zveřejní žeprej později na ofiko stránkách hry. Myslím si, že to půjde, až zase opatchujou hru a patch do hry přidá právě tyto modely aut z Academy '12. Jinak je tam zatím nějakej elektrickej vehikl od Nissanu (vlastně všechny auta budou od Nissanu) a pak ještě Nissan Silvia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky22 Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Ahoj, jsem tu nový tak se předem omlouvm za dotazy, které případně už byly zodpovězeny už to tady nějakou dobu probírám a otázečky vím že je to vše o tréningu,ale pokud je fígl, jak na to budu rád. Předem řeknu že mám i volant,ale hraju GT5 na gamepadu není čas,tak se snažím hodně závodů odjet na standart ovladači jde mi třeba o Special avents seriál AMG časy, které tam jsou na zlato nevím, jak toho dosáhnout řeknu to asi tak že ztrácím třeba 5s na gold jedná se o jednotlivé úseky se straším Mercedesem na stříbro v poho,ale gold ufff. Myslíte že hodně ubírá že nehraju na volantu? Další otázka jak si koupit pořádné auto na závody v Extreme je tam seriál straších vozů v garáži mám jen starší Corvetu a ještě jeden vůz teď nevím zrovna název s tím obrovskýcm křídlem (Divným). Dále bych se zapojil do online závodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Majky22 tak , jestli umíš na volantu tak je výhoda v tom že můžeš postupně zatáčet a ne to švihnout na pravo hned . Páčky navíc začínají někdy klouzat atd. Já mám Corvetu taky a nesedí mi vůbec i když má cca 850BHP , a nic už na ní nejde vylepšit . Pokud chceš opravdu rychlý auto a jako že ne , že většinou nejsou v obchodu ani v BAZARU tak je někdy ( často ) najdeš v INTERNETOVEM obchodě :) A co se tyka ONLINE ZAVODU tak já hraju každou sobotu neděly tak navečír protože přes den hraji NHLko :) Klidně ti dám svího VIPERA a nejrychlejc si viděláš prachy v závodech vedle GT LIFE :) Doufám že jsem pomohl , jo a ještě můj nick je g-8-1-7-2 tak si mě když tak přidej , pokud budu mít plno , dej vědět , vymažu hoooodně neaktivní hráče :) . Tak zatim čus. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky22 Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Děkuji ono šlo o to jaké auto na ten seriál starších vozů a tam vytunit Corvetu myslím starou na tohle myslím že nejde, nebo se pletu?:) Sice nejsem zastáncem vytunit auto na maximální možnost jsem spíš zastáncem podobného, nebo stejného výkonu, když máš auto o 200 koní jinde, tak to se nemusíš vůbec moc snažit a jde to samo, to je pak spíš nuda :). Ale když jdu do závodu, kde mám já výkonovou díru řekněme 300 koní už to problém je a to sakra velkej :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 S Jaruagem XJ13 naprosto bez problémů. A co se týče hraní na volantu vs DS3, tak já s DS3 nikdy neměl problém. Mám vše odjeto na zlato, včetně Red Bull Eventů právě na DS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 S Jaruagem XJ13 naprosto bez problémů. A co se týče hraní na volantu vs DS3, tak já s DS3 nikdy neměl problém. Mám vše odjeto na zlato, včetně Red Bull Eventů právě na DS3. Já mám redbulla s ds3 na gold jen na monze, ostatní bronz, nechápu, jak jsi to dal vše na gold, pokud jsi teda neglitchoval v ranných verzích hry :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Monza byla opravdu nejlehčí, ale ani další dva není nemožný zajet s DS3. O chybě ve hře vím, ale tu platinu jsem dělal víc jak rok a opravdu není lepší pocit, než ji udělat po takový době poctivě :) RB jsem dodělal cca 2 měsíce zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Zdravím,možná trochu off..ale jedinný GT co jsem hrál bylo na PSP a i když mě hrozně bavilo tak mě na něm štvala zasádní věc,a to, že mohli jet závod max 4 auta.Můžete mi říct jestli v GT5 jde v singlu jet proti víc soupeřům než třem?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 jojo, v GT5 bývá 12aut na trati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Možná už to bylo zodpovězené, ale jaký je rozdíl mezi GT5(normální), XL, PLATINUM, PROLOGUE a Collector's edition? Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.