Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

taky mám tu ZR1 podle mě bída mě se líbí Nissan GT-R N24

už se těším na nedělní závod http://www.gtarena.cz/zavody/rid1340-suzuka-si-no-2/

Jinak potřebuji poradit s Nascar závody nějak je nedávám Daytona trať,ExtremeSeries-NascarSeries

vyladil jsem si auto podle tohohle borce

převodovku mám max na 377km a nedávám to 11tý :D už mám nervy

Edit:3tí ale furt to není ono převodové stupně nastavene na nejnižší a finální na 4150 max 360km

Odesláno
jak se kupujou přes PSN ty DLC a ta kára je ke stažení zdarma?

Buď kreditkou kterou lze platit přes net nebo musíš koupit PSN Voucher (v hodnotě 500,- nebo 1000,-), z něj zadáš kód na svém PSN účtu a dobije se ti peněženka danou částkou. Pak už jen kupuješ a hlídáš si zůstatek (výpis Ti chodí na mail po každém zakoupení).

Ten Scion FR-S je Free-zdarma...

Odesláno
jak se kupujou přes PSN ty DLC a ta kára je ke stažení zdarma?

Proč to nezkusíš nebo se nepodíváš do manuálu ke konzoli? To jsou pořád dokola tady dotazy na úplně základní funkce..

A Subaru BRZ bude kdy? :D Kdyby aspoň nepřidávali ty samý auta co jsou jenom pod jinou značkou :D

Přesně, já bych teda byl rád za jiný auta než zrovna Subaru, ale ty DLC do GT5 jsou bohužel opravdu tragický :(

Odesláno
Kdyby mákli třeba na postupným "zpremiování" většiny aut. Chápu, že tohle si chystaj do GT6 a že s tím mají plno práce, ale ten výběr aut je pro mě celkem omezenej, používám už jenom premiový a těch není moc.

pokud seš fakt gt5 nadšenec, jezdíš s lidima závody online a občas dáš i turnaj, nebo aspoň závod, tak ti je jedno, jestli jedeš premium nebo standard, tady jde o požitek z jízdy a ne o to, jestli to auto má cockpit view nebo ne!!! soudit vývojáře, potažmo hru podle tohoto je fakt ubohý, rozhodně jich tam není 1.500, aby každej vývojář mohl dělat na 1 "prémiový" káře, pokud teda nechceš na hru čekat tak dlouho jako na třeba DNF...asi tak...

Odesláno
Buď kreditkou kterou lze platit přes net nebo musíš koupit PSN Voucher (v hodnotě 500,- nebo 1000,-), z něj zadáš kód na svém PSN účtu a dobije se ti peněženka danou částkou. Pak už jen kupuješ a hlídáš si zůstatek (výpis Ti chodí na mail po každém zakoupení).

Ten Scion FR-S je Free-zdarma...

tak jsem stáhnul a fakt nechápu proč tam dávj setjné auto pod jinou značkou:(

Odesláno
pokud seš fakt gt5 nadšenec, jezdíš s lidima závody online a občas dáš i turnaj, nebo aspoň závod, tak ti je jedno, jestli jedeš premium nebo standard, tady jde o požitek z jízdy a ne o to, jestli to auto má cockpit view nebo ne!!! soudit vývojáře, potažmo hru podle tohoto je fakt ubohý, rozhodně jich tam není 1.500, aby každej vývojář mohl dělat na 1 "prémiový" káře, pokud teda nechceš na hru čekat tak dlouho jako na třeba DNF...asi tak...

Tak určitě.. Jde o požitek z jízdy, ale požitek z jízdy ti dá mimo realističnost fyziky taky zvuk auta, propracovanost modelu a v neposlední řadě taky ten kokpit. Takže mně o to celkem jde no a nikoho nesoudím tak klídeček ;)

Odesláno
Napsat v topicu o GT5, což má být simulátor jízdy automobilem: "tady jde o požitek z jízdy a ne o to, jestli to auto má cockpit view nebo ne", je hodně srandovní :)))

srandovní je vaše uvažování, ukaž mi někoho, kdo jezdí jen s premium autama, kromě vás 3 profíků tady..., takže tím chceš říct, že gt4 není simulátor? není tam totiž pohled zevnitř, jde o to ovládat a zvládat ty auta a ne slintat nad budíkama u 220 aut, escudo nemá pohled zevnitř, nebudu s ním jezdit, sauber c9 nemá pohled zevnitř, nebudu s ním jezdit,... dost chabýýýýý

Odesláno
srandovní je vaše uvažování, ukaž mi někoho, kdo jezdí jen s premium autama, kromě vás 3 profíků tady..., takže tím chceš říct, že gt4 není simulátor? není tam totiž pohled zevnitř, jde o to ovládat a zvládat ty auta a ne slintat nad budíkama u 220 aut, escudo nemá pohled zevnitř, nebudu s ním jezdit, sauber c9 nemá pohled zevnitř, nebudu s ním jezdit,... dost chabýýýýý

Nechci tady zbytečně flamovat ale když ti o toto nejde tak si zůstaň třeba u GT2 :P

Odesláno

GT5 si musím co nejdříve pořídit. Kolik já strávil času u GT1 a hlavně GT2, to ani raději nechci vědět :D Nedávno jsem konečně k xboxu pořídil i PS3 a na Gran Turismo 5 jsem hodně zvědavý, jestli si to i přes ten velký vývoj, kterým ta série za ty dlouhé roky prošla, udrželo pořád tu svoji návykovou zábavnost.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu