danfri Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Já taky Corvette :) ale přesně model nevím z hlavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 taky mám tu ZR1 podle mě bída mě se líbí Nissan GT-R N24 už se těším na nedělní závod http://www.gtarena.cz/zavody/rid1340-suzuka-si-no-2/ Jinak potřebuji poradit s Nascar závody nějak je nedávám Daytona trať,ExtremeSeries-NascarSeries vyladil jsem si auto podle tohohle borce převodovku mám max na 377km a nedávám to 11tý :D už mám nervyEdit:3tí ale furt to není ono převodové stupně nastavene na nejnižší a finální na 4150 max 360km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Tak jsem si GT koooooonečně pořídil taky, sice jsem ho hrál už xkrát, ale vždycky půjčený :D Na nějaké to ježdění se určitě taky přidám :-) Jen nevím jestli už v neděli, to se vracím z fesťáku a navíc fotbal finále chlapi!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Kucííí tak už kupte a stahujte z PSN další DLC: Twin Ring Motegi okruh na 4 způsoby. Cena příznivá 135,-kč :) Jako bonus je ke stažení z PSN vůz Scion FR-S, lze i bez zakoupení DLC. Je to doma a good :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 jak se kupujou přes PSN ty DLC a ta kára je ke stažení zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 jak se kupujou přes PSN ty DLC a ta kára je ke stažení zdarma? Buď kreditkou kterou lze platit přes net nebo musíš koupit PSN Voucher (v hodnotě 500,- nebo 1000,-), z něj zadáš kód na svém PSN účtu a dobije se ti peněženka danou částkou. Pak už jen kupuješ a hlídáš si zůstatek (výpis Ti chodí na mail po každém zakoupení). Ten Scion FR-S je Free-zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 A Subaru BRZ bude kdy? :D Kdyby aspoň nepřidávali ty samý auta co jsou jenom pod jinou značkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 jak se kupujou přes PSN ty DLC a ta kára je ke stažení zdarma? Proč to nezkusíš nebo se nepodíváš do manuálu ke konzoli? To jsou pořád dokola tady dotazy na úplně základní funkce.. A Subaru BRZ bude kdy? :D Kdyby aspoň nepřidávali ty samý auta co jsou jenom pod jinou značkou :D Přesně, já bych teda byl rád za jiný auta než zrovna Subaru, ale ty DLC do GT5 jsou bohužel opravdu tragický :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Kdyby mákli třeba na postupným "zpremiování" většiny aut. Chápu, že tohle si chystaj do GT6 a že s tím mají plno práce, ale ten výběr aut je pro mě celkem omezenej, používám už jenom premiový a těch není moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Kdyby mákli třeba na postupným "zpremiování" většiny aut. Chápu, že tohle si chystaj do GT6 a že s tím mají plno práce, ale ten výběr aut je pro mě celkem omezenej, používám už jenom premiový a těch není moc. pokud seš fakt gt5 nadšenec, jezdíš s lidima závody online a občas dáš i turnaj, nebo aspoň závod, tak ti je jedno, jestli jedeš premium nebo standard, tady jde o požitek z jízdy a ne o to, jestli to auto má cockpit view nebo ne!!! soudit vývojáře, potažmo hru podle tohoto je fakt ubohý, rozhodně jich tam není 1.500, aby každej vývojář mohl dělat na 1 "prémiový" káře, pokud teda nechceš na hru čekat tak dlouho jako na třeba DNF...asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Buď kreditkou kterou lze platit přes net nebo musíš koupit PSN Voucher (v hodnotě 500,- nebo 1000,-), z něj zadáš kód na svém PSN účtu a dobije se ti peněženka danou částkou. Pak už jen kupuješ a hlídáš si zůstatek (výpis Ti chodí na mail po každém zakoupení).Ten Scion FR-S je Free-zdarma... tak jsem stáhnul a fakt nechápu proč tam dávj setjné auto pod jinou značkou:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Napsat v topicu o GT5, což má být simulátor jízdy automobilem: "tady jde o požitek z jízdy a ne o to, jestli to auto má cockpit view nebo ne", je hodně srandovní :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 pokud seš fakt gt5 nadšenec, jezdíš s lidima závody online a občas dáš i turnaj, nebo aspoň závod, tak ti je jedno, jestli jedeš premium nebo standard, tady jde o požitek z jízdy a ne o to, jestli to auto má cockpit view nebo ne!!! soudit vývojáře, potažmo hru podle tohoto je fakt ubohý, rozhodně jich tam není 1.500, aby každej vývojář mohl dělat na 1 "prémiový" káře, pokud teda nechceš na hru čekat tak dlouho jako na třeba DNF...asi tak... Tak určitě.. Jde o požitek z jízdy, ale požitek z jízdy ti dá mimo realističnost fyziky taky zvuk auta, propracovanost modelu a v neposlední řadě taky ten kokpit. Takže mně o to celkem jde no a nikoho nesoudím tak klídeček ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Napsat v topicu o GT5, což má být simulátor jízdy automobilem: "tady jde o požitek z jízdy a ne o to, jestli to auto má cockpit view nebo ne", je hodně srandovní :))) srandovní je vaše uvažování, ukaž mi někoho, kdo jezdí jen s premium autama, kromě vás 3 profíků tady..., takže tím chceš říct, že gt4 není simulátor? není tam totiž pohled zevnitř, jde o to ovládat a zvládat ty auta a ne slintat nad budíkama u 220 aut, escudo nemá pohled zevnitř, nebudu s ním jezdit, sauber c9 nemá pohled zevnitř, nebudu s ním jezdit,... dost chabýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 můžu se zeptat? začal jsem to zase hrát a v expert series jsou ty závody veteránů (1979 nebo dříve), s jakým autem byste mi to doporučili zajet? :) Mám Ferrari 512 BB a to na to asi nebude stačit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Já měl tuším Ferrari 330. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Ja ho nedavno zajel s Toyota 7, mozna az moc jednoduche :P ( da se ziskat takz e vyhrajes v B-spec Like a Wind na gold) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 dík, abych se přiznal, tak jsem B-spec ještě nezačal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 můžu se zeptat? začal jsem to zase hrát a v expert series jsou ty závody veteránů (1979 nebo dříve), s jakým autem byste mi to doporučili zajet? :) Mám Ferrari 512 BB a to na to asi nebude stačit :( Jaguar XJ13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 srandovní je vaše uvažování, ukaž mi někoho, kdo jezdí jen s premium autama, kromě vás 3 profíků tady..., takže tím chceš říct, že gt4 není simulátor? není tam totiž pohled zevnitř, jde o to ovládat a zvládat ty auta a ne slintat nad budíkama u 220 aut, escudo nemá pohled zevnitř, nebudu s ním jezdit, sauber c9 nemá pohled zevnitř, nebudu s ním jezdit,... dost chabýýýýý Nechci tady zbytečně flamovat ale když ti o toto nejde tak si zůstaň třeba u GT2 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 GT5 si musím co nejdříve pořídit. Kolik já strávil času u GT1 a hlavně GT2, to ani raději nechci vědět :D Nedávno jsem konečně k xboxu pořídil i PS3 a na Gran Turismo 5 jsem hodně zvědavý, jestli si to i přes ten velký vývoj, kterým ta série za ty dlouhé roky prošla, udrželo pořád tu svoji návykovou zábavnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 já bych potřeboval poradit jak zajedu závod nascar v nascar turnaji Daytona jsem max 3 v závodě jsem prvni ale pak mě doženou a vytlačí mám max výkon ale spíš to bude o nastavení podvozku a převodovky že? dík za rady nesnáším nascar :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Nechci tady zbytečně flamovat ale když ti o toto nejde tak si zůstaň třeba u GT2 :P reakce na váš "profi" závodní styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 je tam trat top gearu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 jo je. mám se dívat na výkon nebo na ty PP prosím? jsem z toho zmatený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.