Karol_PS3 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 top gear 1. misto VW: top gear 1. misto Elise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 A je v GT5 Stig? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 No ve hře nevim možná v nějakém ukázkovém videu jak jezdit. zde trailer se stigem http://www.youtube.com/watch?v=6UzVKBGjRe0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Tak konečně se povedly licence na zlato, ale seděli jsme u toho s bratrem řádnou chvíli:-))) Některé jsem musel jet bez spojky. A s tou modrou 370-kou dokonce na pádlech, ale je to tam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Joooooooooooooooooooo teď jsem zajel Top Gear s WV na 1 mísťeeeeeeeeeeeeeeeee!!! V poslední zatáčce jsem vzal posledního joooooooooooooooo :D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 u toho VW se staci drzet ve slipstreamu a obcas si v zatackach pomoct opiranim jinak je to pohoda.. spis se tes na ten Lotus. KAROL: zkusil bys na youtube najit to AMG Academy beginner 4. cast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Celkem pěknej přehled, ve kterém - je mimo jiné - vidět, že V A-Spec po dokončení Extreme Series se objeví zřejmě další Endurance... http://granturismo5.wikidot.com/ to Rash182: zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 jo, já to věděl, že tam bude i endurance ... na to se těším nejvíc :D už jen počkat, až mi dorazí nový GT5 a odjet těch pár závodů, co mi k endurance schází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newmi666 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 takže už to valím dva dny..te´d si dávám oddech,teda spanek :D A-spec na 15lv,B-spec na 1lv..vše nádhera,už se to pomalu rozjíždí,samozřejmě klasické záseky u lotusu atd.Ale co mě opravdu štve jsou funkce opravy karoserie do puvodniho stavu v GT Auto..testoval jsem to s VW Lupo specialu co jsem uz nevim za co ziskal,na tom zavodu na Nurburgrigu v profi závodech..opravil jsem karoserii i motor,jedu zavod bez kolize,vletim na motor vse ok,na karoserii,a chce to po me 15000,opravim,zajedu zavod znova,motor zase ok a karoserie zase 15000,no kde je chyba :D zase jsem otestoval,tentokrat jsem tuknul a co se nestalo,zase 15000 :D zajimalo by me,jestly je tahle funkce nekde vice popsana a jak je odstupnovana(abych se porad nestrachoval,kolik me to bude stat napr.AC 427 ojeta cca. 200 000 na opravy hned jak jsem ji koupil,to je jasne na to jak je stara).Pokud se tedy tak divam a ridim se zdravim rozumem,tak pokud v GT life neco pouziju, okamzite se to projevi na sasi vozu,ale proc tak moc? I u practice to ma taky ma vliv,pokud dojde ke kolizi :( mazec proste.Snad to nefunguje i v Arcade!!!mohly to proste lepe odstupnovat a ne hned tolik,jj,princip opotrebeni je mi jasny,proste proc tolik :( jinak zatim zadna vytka ode me,krome mensi zmatenosti menu,narocnost pro me akorat,stalo za to cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 tohle mě taky zarazilo,ale třeba to bude mít nějakou souvislost až se otevře poškození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sykys Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 tak od soboty už konečně taky pařim, všechno super jen mě šíleně mrzí že nemůžu u všech aut mít pohled z kabiny. Za tu dobu co to dělali by to mohlo být:( A když srovnám s RACE DRIVER GRID , tak poškození v GT5 špatné,ale třebas se to zlepší úrovní :( a trošku mi schází že se s řidičem nemohu rozhlížet, třebas jestli někdo jede vedle mě a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 trošku mi schází že se s řidičem nemohu rozhlížet, třebas jestli někdo jede vedle mě a tak. Rozhlížet se dá. Na Driving force GT volantu směrovým křížem. To samý půjde i na gamepadu asi, ale je to o nastavení tlačítek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sykys Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 ooo tak to se tu omlouvám :) zdali se mi to podaří nastavit , tak naprostá spokojenost :) :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Tak Ceska posta se KONECNE rozhodla mi dovalit GT5, takze ted instaluju. To to ale trvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Tak Ceska posta se KONECNE rozhodla mi dovalit GT5, takze ted instaluju. To to ale trvalo OOOO Dekujem za velice uzitecnou informaci .To nas vsechny zajima ze uz mas GT5 :D Me by zajimalo kdy budou nejaky tezky zavody?sem uz v Expert level 17 a furt je to detska obtiznost kde furt vyhravam.Vubec mi to prijde nejaky jednoduchy .zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Ver mi, ze tahle informace nekoho zajima :D A ze je to doslova zazrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Mam level 14 a porad ho v practise nemam:(A koukam,ze na zlato bez volantu nemam sanci :D Jinak,co se tyce toscany v noci s murcielagen,vcera jsem ji jel...pustil jsem si dalkovy ale porad jsem nevidel kam jedu,jel ksem prakticky poslepu,tj oprenej o barieru a boural jsem...jsem jedinej? Prijde mi se vy ostatni to mate ok,tak nechapu... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Udělal jsem lvl 9 a trať se mi odemkla. Asi záleží na medailích (snažím se vše min. na stříbro, žádná bronzová a i za to jsou prémiová auta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sykys Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Ver mi, ze tahle informace nekoho zajima :D A ze je to doslova zazrak. zajímá, zajímá , hlavně bychom se mohli domluvit na online zavody :) ale zatim sem to jeste nezkousel tak ani nevim jak to je :)) Jinak ja sem syky Těší mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Samozrejme, pokud se to vubec nainstaluje, uz je to hodina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Koupil si někdo z vás bundle konzole s gt5?jestli jo jaká tam je vere fw díky moc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Koupil si někdo z vás bundle konzole s gt5?jestli jo jaká tam je vere fw díky moc všem naco te zajima fw?GT5 stejne pustis jen na 3.50 takze pokud chces krast hry tak nebudes hrat GT5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Samozrejme, pokud se to vubec nainstaluje, uz je to hodina. To je divné mně to instalovalo 23 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sykys Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 To je divné mně to instalovalo 23 minut. Tak ja jsem snad ani tech 23 minut necekal, bylo to poměrně rychle .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fillaaa Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Samozrejme, pokud se to vubec nainstaluje, uz je to hodina. instalujou se i ty dva patche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 jak tady byla probirana deformace a nasledne opravy karoserii,chtel jsem se zeptat,ponevadz karoserii vubec neopravuju,ma to nejaky vliv na auto pri zavodech??neopravuju z toho duvodu,ze v kazdem zavode mam karoserii novou.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.