Primátor3 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Vazne se vam to instalovalo tak kratce..? Zvlastni, na netu pisou az 50 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Me to trvalo urcite vic nez 50 minut. Asi fakt zalezi na modelu PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Mě se to instalovalo hodinu a čtvrt. Docela vtipný bylo jak mi to ukazovalo 3 vteřiny do konce instalace a bylo to tam 30 minut:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Spíš záleží na HDD. Mám tu starou konzoli ale HDD jsem vyměnil za rychlý 7200 otáček. Originál jsem tam měl 5400 ot. a přístupová doba byla taky hrozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 naco te zajima fw?GT5 stejne pustis jen na 3.50 takze pokud chces krast hry tak nebudes hrat GT5 Tobe dela dobre, ze skoro u kazdyho svyho prispevku do nekoho rejes? Pises tady neco o uzitecnych informacich, ale tvoje samotny prispevky maji informacni hodnotu naprosto nulovou. Sry za spam ostatnim, ale uz mi to proste nedalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Koupil si někdo z vás bundle konzole s gt5?jestli jo jaká tam je vere fw díky moc všem jj, koupil jsem ho brachovy, ma 3.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Vazne se vam to instalovalo tak kratce..? Zvlastni, na netu pisou az 50 minut. me se to instalovalo prez hodinu :D Pekne me to nervovalo, byl jsem natesenej a mule jsem cekaaaaaat :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Lantos dekuji!!! Presne tak, mel sem tam napsano ze do konce zbyva 50 sekund a bylo to tam pres 20 minut. A potom pres 10 minut tam bylo ze zbyva 4 sekundy. Celkova doba instalace by voko 1 hodina a 10 minut. 2dEvilps3: presne tak, s tim rozdilem ze ja mel desnej strach ze se to seklo a ze je spatnej disk, vazne sem byl z toho vynervovanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 2Primator3: Pridej si me do pratel, muzeme behem hry kecat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon2001 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 jj, koupil jsem ho brachovy, ma 3.41 Takže brácha musel aktualizovat na FW 3,50 aby mu to fungovalo je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Takže brácha musel aktualizovat na FW 3,50 aby mu to fungovalo je to tak? Nevim,dnes mu to vezu,jeste jsem to nevybaloval a nepoustel.Zkusim to a napisu. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ahoj všem jak jste na tom s tím vytvořeným závodníkem pro B spec u mě jezdí jak nemehlo . Dělá neskutečné chyby . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ahoj všem jak jste na tom s tím vytvořeným závodníkem pro B spec u mě jezdí jak nemehlo .Dělá neskutečné chyby . Je to koren,neni schopnej vyhrat s nadupanou c4 proti lupu a mini...ksem z neho na prasky,porad dokola kezdim sundy cup a modl m se ze to prijde s jeho vyssim levelem:D Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 No mám ho ve 3 levelu a je furt jak lama v Yaris cup jede s Yarisem co má skoro 200 koní a je schopnej udělat chybu co neudělá student autoškoly . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Já ho mám ve čtvrtým levelu a chyby dělá pořád.Ale on dělá na chyby na stejným místě.V Grand Valey pokaždý dostal smyk v tý zatáčce po výjezdu z tunelu.Musel sem zapnout kontrolu trakce pak jezdil normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ja uz mam level 6,poraf jezdi jak lofas:D a nechapu to keho korigovani,protoze i kdyz mu dam calm tak mu to vybehne do cervenejch. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 treba to spravi dalsi patch ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morda147 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Někdo to tu řešil,ale teď jsem zkusil tog gear beginner se samba busem a po X pokusech dojel první a otevřela se v Practicu a Arcade tato trať. Byli to nervy,ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Takže brácha musel aktualizovat na FW 3,50 aby mu to fungovalo je to tak? Ano, musí se aktualizovat, aby GT5 šlo. Ahoj všem jak jste na tom s tím vytvořeným závodníkem pro B spec u mě jezdí jak nemehlo .Dělá neskutečné chyby . No ono není od věci si vytvořit ze začátku raději jezdce, který bude mít rovnováhu v mentalitě a s tím se pak jezdí perfektně. Hlavně to chce průběžně mu dávat ty rozkazy vysílačkou ;) Já mám BSpec lvl 9 bez problémů zatim Někdo to tu řešil,ale teď jsem zkusil tog gear beginner se samba busem a po X pokusech dojel první a otevřela se v Practicu a Arcade tato trať. Byli to nervy,ale... No já mám Silver, a trať taky.. divný :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morda147 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 No já mám Silver, a trať taky.. divný :-D já měl pouze bronz a odemklá nebyla,silver jsem nezažil=)to kdybych věděl tak se tak nesnažím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drebb Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 mi se odemkla az po gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Teku ta mentalita je od začátku malá.Schválně sem ho dal vytvořit znova a o moc větší mentalitu nemá.Navíc se mi zdá že na povely reaguje jak chce.Tak já už nevím co s tím.Na trati Eiger přetáčí auto v těch serpentýnách a lepší jak pátej nedojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY7 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Uvažuju o koupi GT5 a chtěl sem se zeptat těch který maj s českym návodem jestli je tam neco duležitýho a nebo jestli stačí anglická verze....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Nevim,dnes mu to vezu,jeste jsem to nevybaloval a nepoustel.Zkusim to a napisu.Taj je to tak,hra chtela update na 3.50 Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Uz Vam vsem doslo GT5 z UK? Mel jsem expedovano 22.11. v pondeli. Do ted mi neprisla. Objednaval jsem na zavvi.com. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.