Primátor3 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 A pokud sem to pochopil spravne tak Dealership s novymi auty se neupdatuje. Mimochodem ja ten schanim pick-up a jak tak vidim, to bude na douho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 MjollniR: Omg nic nečekam! Jen sérii GT hraju prvně tak neni důvod hned na mě prskat když se ptam slušně ne? Jinak do toho "bazaru" na ty starý auta koukam už asi 3x dny 7x hodin denně a nic - tak mi to přišlo divný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 A pokud sem to pochopil spravne tak Dealership s novymi auty se neupdatuje.Mimochodem ja ten schanim pick-up a jak tak vidim, to bude na douho. dodge RAM se kterym sem to jel je myslim za licenci .ted nevim uz za jakou presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 tak jsem se rozhodl zkusit nějaké standard auto a koupil M3, vzhled je tak nějak, pro mě dostačující, hezky vymodelované, ale takovou zábavu jsem dlouho nezažil, na eigeru každá zatáčka nádherným dlouhým driftem...fyzika i standardu je naprosto výborná! škoda že nejdou měnit alespoň kola chci se zeptat, nikde jsem nenašel jako v GT4 že jsem mohl zresetovat trofej a zajet celý závod znova a dostat tak opět auto, zdá se mi to, nebo to v GT5 není a auto nedostanu, takže když ho prodám mám už smůlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 MjollniR: Omg nic nečekam! Jen sérii GT hraju prvně tak neni důvod hned na mě prskat když se ptam slušně ne? Jinak do toho "bazaru" na ty starý auta koukam už asi 3x dny 7x hodin denně a nic - tak mi to přišlo divný... Chce to bohužel čekat.Na toho Galanta jsem čekal dva dny a na Alfu snad tři.Už jsem to tady psal že je sranda shánět veterány.Jinak ten Dodge RAM jsem taky vyhrál ale už nevím zaco.Ty pick-up závody jsem s ním odjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 tak jsem se rozhodl zkusit nějaké standard auto a koupil M3, vzhled je tak nějak, pro mě dostačující, hezky vymodelované, ale takovou zábavu jsem dlouho nezažil, na eigeru každá zatáčka nádherným dlouhým driftem...fyzika i standardu je naprosto výborná! škoda že nejdou měnit alespoň kolachci se zeptat, nikde jsem nenašel jako v GT4 že jsem mohl zresetovat trofej a zajet celý závod znova a dostat tak opět auto, zdá se mi to, nebo to v GT5 není a auto nedostanu, takže když ho prodám mám už smůlu? vsechny auta i ty co vyhrajes se daji sehnat v bazaru.kola menit jdou v GT Auto ,change wheels Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Ahoj závodníci, nevíte jak nejlépe upravit Loebovu C4 na ty jeho závody, nějak se mi nedaří, při driftu na štěrku strácí auto otáčky a pomalu se rozjíždí, zkoušel jsem skoro všechno vypnout, ale žádný hit to také nebyl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zprdeleklika Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Ahoj závodníci, nevíte jak nejlépe upravit Loebovu C4 na ty jeho závody, nějak se mi nedaří, při driftu na štěrku strácí auto otáčky a pomalu se rozjíždí, zkoušel jsem skoro všechno vypnout, ale žádný hit to také nebyl ... zdravim ...vypni si v předzávodním menu uplně všechny asistenty :P pak to jezdí jako blázen ...a dal jsem v klidu vše na gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zprdeleklika Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 přidávám link na Recenzi http://konzolista.cz/articles/onearticle/?link=gran-turismo-5-162984&sekce=recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Krome ABS 1 si vsechno vypni.. rad si manualne a vzdy mej zarazenej vyssi stupen nez normalne (misto dvojky trojku). Pak se ty trate samozrejme nauc coz chvilku potrva. A TED TO NEJDULEZITEJSI a to je neplet si to ze zavodama v driftu. Cim min budes driftovat tim lepsi budes mit cas.. podle toho se rid a uvidis jak tvuj cas poleti dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 vsechny auta i ty co vyhrajes se daji sehnat v bazaru.kola menit jdou v GT Auto ,change wheels ale ja bych je rad prodal a vydelal tak penize znovu a znovu, kola u S nejdou menit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Tak asi to nevydržím, a koupím u Dealera to Ferrari starý - co myslíte? Je dobrý když ho upravím? OT: Prosím jak si dám nějaký podpis? Hlavně kde je volba kde si ho přidám tu na Foru - třeba jako má "Rash182" trofeje - dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 123midur ... asi nemyslis to za 20mega??:D to za tech sto je na ... kup raci 599 .krasna kara ,hodi se na ferrari zavody a natre i hnusny Enzo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Kdepak - to za 20M ne - to druhý to levnější... Mjollnir: Jinak nevěděl by jsi prosím jak si vložím nějaký podpis? Třeba jako máš ty - hlavně kam aby se mi ukazoval zde na Foru pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 123midur ... sem si rikal najezdit 20mega je na tyden hrani :DD ... ohledne toho podpisu mas PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Mam na vas prosbu o pomoc...sekl jsem se v rally chalange u te prvni beginer u te uplne prvni...ted si myslite ze jsem lofas,ale zbyle dve mam s prehledem na zlato a tuhle ne a ne dojet,vzdy jsem posledni a to jedu bez asistentu,podle racing line a s max co to dovoli upraveno c4.Poradite nekdo?:( Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Tak na tohle neni co poradit, já to udělal s Renault Megane Sport '08 s lehkym tuningem aby se vešel do pravidel a dát jim přes vteřinu na každý etapě nebyl problém i s chybama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 já to odjel s integrale a vše na zlato bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 přidávám link na Recenzi http://konzolista.cz/articles/onearticle/?link=gran-turismo-5-162984&sekce=recenze Tohle mě docela dost pobavilo: "Na startu stojí nádherná exotická auta, pro která byste si nechali amputovat jedno varle..." :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 ahoj vsim jsem si že v obrazcích ty stranky co jsem pridal BigMike jsou dost jiny special eventy treba stig challange ja vubec nemám to je nejaka jiná verze bo co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sN303 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Cau, mam jenom hloupej dotaz. Kdyz po zavode "dostanu" nejakou tu karticku "darek", kde je nejaky auto, tak kde ho potom mam? Kliknu dole na kamion, potvrdim kartu, ale pokud nedam, ze to auto chci hned pouzivat, tak jsem ho pak uz nenasel.... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Cau, mam jenom hloupej dotaz.Kdyz po zavode "dostanu" nejakou tu karticku "darek", kde je nejaky auto, tak kde ho potom mam? Kliknu dole na kamion, potvrdim kartu, ale pokud nedam, ze to auto chci hned pouzivat, tak jsem ho pak uz nenasel.... diky pokud si ho vyzvednul z kamionu tak je v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Cau, mam jenom hloupej dotaz.Kdyz po zavode "dostanu" nejakou tu karticku "darek", kde je nejaky auto, tak kde ho potom mam? Kliknu dole na kamion, potvrdim kartu, ale pokud nedam, ze to auto chci hned pouzivat, tak jsem ho pak uz nenasel.... diky Já je nejdříve taky hledal. Jsou sice v garáži, ale asi jsi přepnutý na premium auta a proto nevidíš ty standart. Přepínání Premium/Standart je vlevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Tak dalsi prirustek do rodiny.Tentokrat auto jako mas nas nejlepsi ,nejdrsnejsi fotbalista z Letenskeho velkoklubu Tomas Repka :) http://www.2imgs.com/3d3ad0fa29 http://www.2imgs.com/2c2bc1eb38 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Ten Meďour je g00d... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.