jirka71 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Já myslel že Řepka má lambo.Ale pěknej kousek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Jen takový malý dotaz, vlastní hudba v mp3 při závodu mi hraje docela potichu i když tam přidám v nastavení volume, je to normální, nebo to dělá jen mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 ahoj vsim jsem si že v obrazcích ty stranky co jsem pridal BigMike jsou dost jiny special eventy treba stig challange ja vubec nemám to je nejaka jiná verze bo co??? Zřejmě se jen jedná o screeny ze staršího buldu. Jinak tam všechny ty challenges jsou, jen s jiným názvem atd. Jinak jsem založil topic pro fotky z GT, aby to tu zbytečně nezahlcovalo diskuzi. http://console-forum.net/tema/108547-gran-turismo-5-vase-fotky?p=989571#post989571 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 tak jedu B-spec, jsem na 17 lvlu a už to začíná :/!!!!! chudák moje Ferrari F40, už je má pomačkanou karoserii a ja nemám kreditýýýýýý na repair!!!! kua :D a a a wo tom to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 za těžký prachy jsem vytunil Fiat 500 ˇ68 do kopce už vyjede, ale pokud to někam nabourám v kopci, tak už se prostě nerozjede ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 17lvl - vsechny zavody v A-spec (beg. , amat. a prof.) na gold a ted to sjizdim znovu s BV 16.4 ktery je za jednoduchou vyhru free a nikdo nema sanci :) takze lehky prachy :D Jinak nejlepsi auto na vsechny zavody jsem pouzil Mitsubishi GTO Twin Turbo '98 nebo ekvivalent Mitsubishi 3000 GT, ktery se daji za par supu predelat na cca 700bhp coz z nich cini naprosty dably!!!!!!!! edit:\\ zminene dve Mitsubishi pouzivam od dob GT2 a furt jsou to nej auta na minimum penez ;) nakopete zadky cemu chcete! OT: DEKUJU SVE MANZELCE ZA GT5 (K VCEREJSIM NAROZENINAM), KTERE ME PRIVEDLO ZPET NA STRANU DOBRA - Nepiratete a jdete na legalni cestu - GT5 za to stoji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Čau.Chtěl jsem se zeptat: Jak je to s tima autama v arcade?? Daj se nějak otevírat další??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Čau.Chtěl jsem se zeptat: Jak je to s tima autama v arcade?? Daj se nějak otevírat další??? muzes tam pouzit auta z GT modu AberF ... to jeste nejses v expert a zavod GT All stars :D tam uz se s Veyronem moc nechytas ,ale neco se vyhrat da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 muzes tam pouzit auta z GT moduAberF ... to jeste nejses v expert a zavod GT All stars :D tam uz se s Veyronem moc nechytas ,ale neco se vyhrat da Dík... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Tak už jsem zpátky z dovolené.. A ty posrané updaty a instalace?? :D :D Už se nemůžu dočkat. Před tím jsem si dal pár závodů a jsem naprosto nadšenej, můj DFGT funguje naprosto skvěle.. Ale ta posraná instalace!! :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Návod jak získat tohohle krasavce :) http://2imgs.com/592ad0fa29 => http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=135391 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Mohu potvrdit, Mitsubishi GTO Twin Turbo jsem koupil v used cars, dal na nej lepsi pneu a posteloval motor a je to raketa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Ahojky, jakým autem nejlépe překonám 400km/h ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Mitsubishi GTO Twin Turbo 98 jsem včera dostal za dokončení beginers v b-spec.Chtěl jsem ho prodat ale zkusím to.Jinak twin turbo nebo 3000 GT jsem taky hodně používal v GT2 i 3.Neuvěřitelný že to pořád funguje :D Nevím jak v GT5 ale v GT3 jsem jel s Mazdou 787B 407km/h.Ve čtyřce se mi jí nšjak nepovedlo získat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 zajímalo by mě,vím že s přibývajícím levelem se mění poškození a úroveň AI ,ale třeba když budu třeba na levelu 20,bude závody který už jsem odjel např. z tý první úrovně těžší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Ahojky, jakým autem nejlépe překonám 400km/h ??? Bugatti Veyron vem na Special Stage Route 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 http://www.gametrailers.com/video/forza-3-gran-turismo/708122 tak tohle je k posrani porovnani... obzvlast ten konec :D :D :D :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Kde se dá vyhrát ten veyron? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 jirka71 .... turnaj v professional Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 http://www.gametrailers.com/video/forza-3-gran-turismo/708122 tak tohle je k posrani porovnani... obzvlast ten konec :D :D :D :D :D :D :D No tak s vypnutým modelem poškození se není čemu divit. A detaily jako stromy nebo pneumatiky v bariérách mě v závodní hře opravdu moc nezajímaj, protože během jízdy to vypadá skvěle. Teda asi až na trať Deep Forest :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 sak prave, timpadem to porovnani neni za stejnych podminek... takze teoreticky to neni porovnani, ale nazorna ukazka obou dvou her v jednom okne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Co na té hře dělali tak dlouho? Měl jsem možnost si to zahrát ještě před koupí a jsem za to rád. Zbytečně bych vyhodil prachy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 já je za to vyhodil,a rozhodně to nebyla chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Co dělali? Třeba tohle http://www.2imgs.com/0c7f85af7c a tohle http://www.2imgs.com/2e5da78d5e Ano, ze začátku je hra dost o ničem a taky bych tomu víc jak 70% nedal, ale s postupným otevíráním možností a novejma autama... je to nejlepší závodní hra an tuhle generaci konzolí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Co na té hře dělali tak dlouho? Měl jsem možnost si to zahrát ještě před koupí a jsem za to rád. Zbytečně bych vyhodil prachy! bez si hrat FIFU a neotravuj :D GT je vyborna hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.