Brucounito Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 http://12-champion.mypage.cz/ mrkněte a přidejte se knám boj o titul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Tak si byl rychlejší.Racing club se rozjet nepodaří tak já sem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Proč by ne? podaří spojíme se a vezmem myšlenky od obou jde přeci o zábavu ne? a navíc jsme měli oba skoro stejný nápad přidej si mě na icq 619188815 a určitě ještě něco vymyslíme já už prá lidí mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Hra mi už taky konečně dorazila, takže si mě můžete přidat do friend listu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Tak si byl rychlejší.Racing club se rozjet nepodaří tak já sem pro Proč?, malý zájem? možná by to chtělo chvilku počkat, spousta lidí hraje kariéru, byla by to škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Já myslím, že zázemí se může budovat už teď. Hlavně vše odzkoušet jaké jsou možnosti atd, a třeba počínaje novým rokem odstartovat naplno racing club oficiálně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 http://www.eurogamer.cz/articles/gran-turismo-5-technicky-rozbor http://www.eurogamer.cz/articles/gran-tusimo-5-miri-take-na-pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kijikichi Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 ahojte vsichni, nevim jestli to tu uy nekdo vzsvetloval nebo to tu bzlo uy receno. Nechtelo se mi procitat vsechny ty stranky co sou v tomhle vlakne. Tak teda, da se nejak z GT5 vytahnout ty fotky co si tam udelam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 mrkni sem spojil sem se s jirkou a delame ted na tomhle projektu pro gt 5 http://12-champion.mypage.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 jednoduse vyfotis a potom kdyz si ty fotky prohlizis tak das prevest do XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 chci se zeptat Gtarena.cz je nevyhovujici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Gtarena.cz je super. Myslím, že lépe vkládat čas a sílu do jednoho projektu, než do více. GT5 mi přišlo teprve včera, jen co se trochu vyjezdím, získám auta, začnu se zapojovat do závodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 ...a jeste info co jsem nasel ohledne G27padla pod volantem - funkcni diody na volantu - funkcni razeni pakou funkcni ale pouze do 6 rychlosti 7 uz nezaradime...(pouze padlama) spojka - funkcni bohuzel tim ze neni volant ofiko neni ve hre "obrazovka" k nastaveni G27 takze nejdou premapovat cudle (svetla, klakson, tlumeny/dalky) atd. a funguje pry jen horni rada cudliku :-( pohled dozadu a to druhy uz nevim :-() Ahoj tak uz jsem to nedal a koupil G27 tak pokud to nekoho zajima momentalne G27 s GT5 funguje na 99%. Viz to co jsem psal nedavno. Na volantu muzete jednim cudlem kouknout dozadu a druhym cudlem prepinat dalky/tlumeny ostatni zatim nefungujou. Na radicce jsou funkcni cudle "START" "SELECT" smer. kriz, "O" "X" atd... Jediny problem ktery mam je lehce posunuty centr volantu takze volant musim drzet lehce doleva abych jel rovne nic hroznyho ale skoda :-( V GT5 Prologue tenhle problem neni. Snad to odstrani patch s podporou G25/27 ktery by meli nekdy v prosinci uvolnit. Jizda s klasickym H a spojkou je ve spojeni s GT5 opravdu pecka (jinou hru jsem zatim netestnul) a az se trosku s volantem rozkoukam (doted jsem mel obyc Logitech Driving Force jeste z PS2) bude to paradni hrani. Jizda mi da se rict problem nedela ale drifty nedavam :( pokazde pretocim nebo dostanu kopanec na protistranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 tak sem stahnul posledni patch 1.03 a kouse se mi zvuk... hraje sice dal ale na pozadi je slyset "motor" v zaseklych otackach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Cetl jsen tech rozbor gt5 na eurogamer amoc jsem tam nepobral hd vs fullhd...pri full hd psali ze je vic pixelu...takze kdyz si na hdtv dam full hd,tak bude hra hezci?:D Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 GTarena je super ale my přijde dobrá jen jezdí jiným stylem . tohle je šampionát oni to mají o něčen jiném. každý si vybere to své . někdo obojí a někdo si udělá svůj vlastní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Můžeš prosím trochu vysvětlit, kde vidíš rozdíly? Snad už příští týden budu schopen závodit, tak abych věděl, kde případně začít. Co očekávám je poměřit řidičské schopnosti s ostatními hráči. GTarena je super ale my přijde dobrá jen jezdí jiným stylem . tohle je šampionát oni to mají o něčen jiném. každý si vybere to své . někdo obojí a někdo si udělá svůj vlastní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Rozdíly? stačí umět číst jakým stylem jezdí oni svůj šampionát jaký jezdíme mi. :). U nás jde o zábavu body a šampionát v týmu! nenutím tě se přihlásit jde o zábavu jdi tam kde se cítíš lépe. Tohle je šampionát stylem F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Brucounito: A jak to bude s asistencema, pomocnou čárou atd.? Bude to nastavené na tu nejtěžší s řazením a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Tak vse vyple krome stabilizace.a pomocná čára žádná. ale záleží na většině no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Tak vse vyple krome stabilizace.a pomocná čára žádná. ale záleží na většině no To je docela důležité.. Hodně lidí bude hrát na gamepadech a těm bude vadit i řazení.. Naopak nám s volanty by nejvíce vyhovovalo nějaké lambo s vypnutou stabilizací.. :D No uvidím podle toho jak se rozhodne. Vím, že mé požadavky můžou někomu připadat až moc hardcorové.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 no já nevím, ale na gamepadu jsem schopnější rychleji přeřadit než na volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Cetl jsen tech rozbor gt5 na eurogamer amoc jsem tam nepobral hd vs fullhd...pri full hd psali ze je vic pixelu...takze kdyz si na hdtv dam full hd,tak bude hra hezci?:D Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Včera jsem viděl v jednom nejmenovaném obchodě s elektrem, ps3 s gt5 zapojený jen scartem na nějakou lcdtv. Vypadalo to fakt hrozně a jsem rád že jsem zainvestoval do FULLHD, možná to bylo jen scartem a špatným nastavením , ale ten rozdíl je obrovský.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Ta krazení automatic prozatím. asisteny vyple krome stability no. :) je to takove univerzalni jak pro ovladace tak pro volanty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Samot, no a co máš za volant? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.