PauL cZ Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 zdravím mám dotza na youtube ani nekde sem nenašel unboxing ps3 slim 320gb s grou GT5 nemáte někdo odkaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 a co bys na tom presne chtel videt? ja sem to ted pred tydnem s kamosem kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 prostě kompletně tu edici ale né fotku video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 nevite nahodou nekdo jak si pri pohledu na "budiky" doprat poradnej zvuk? mam ozvuceni BOSE, ale porad slysim hlavne piskot turba/proudeni vzduchu a pozadovanej zvuk je slyset jedine pri pohledu zhora, tedy na kufr ale pri tomhle pohledu se zase neda ridit... asi to nejde, ale stejne se ptam :) zkusil sem nastavit co se dalo a to jak v XMB tak primo v GT a zmena se rovna nule. 10X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 není mi vůbec jasné proč některá auta nejdou vůbec prodat, koupil jsem R390 GTi za 1m a nějak mi nevyhovoval tak jsem ho chtěl prodat podobně jako Veyrona a prodat nešel :(tyhle GT ač mě baví jsou celé takové "divné"..mimo endurance mám všechno odježděno, jsem ve 25lvl a není tam pomalu co dělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Ahoj, tak jsem teď zkouknul nový trailer na frozu4 a musím uznat, že i když nemám rád Xbox, tak to vypadá zajímavě a ta možnost otevírání dveří, kapoty atd při prohlížení auta je parádnická. Proč něco takového nedokázali kluci z PD za 6 let u prémiových aut také udělat. Detailní prohlížení dokonale udělaných premiových aut v gt5 nejde, proboha proč ?? Frozu jsem nikdy nehrál, ale trochu mě láká, jen doufám že pár DLC do GT5 to změní, nejde jen o ty pohledy na auta, ale třeba více tratí a hlavně závodů. Co třeba jen takové sprinty na 400m nebo 800m, vždyť to musí být pro vývojáře banalita. Pro mě bude stejně GT srdeční záležitost, hrál jsem všech 9dílů (včetně prologů, conceptu i psp verze) Držím palce Yamauchimu, konkurence to bude asi opravdu veliká. http://www.gametrailers.com/video/vga-10-forza-motorsport/708346 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Ten Trailer vypadá dobře - ale PD to jen tak nenechají a určo budou vycházet DLCčka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 jo, tak s tím souhlasím. Co kdyby dal pan Yamauchi nějaké zajímavé DLC pod stromeček ?? Ideální vše co sliboval 6let. Třeba kluky z PD trochu nakopne konkurence : http://www.gametrailers.com/video/vga-10-forza-motorsport/708346 Tohle nevypadá vůbec špatně, ale pro mě je série GéTéček srdeční záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 není mi vůbec jasné proč některá auta nejdou vůbec prodat, koupil jsem R390 GTi za 1m a nějak mi nevyhovoval tak jsem ho chtěl prodat podobně jako Veyrona a prodat nešel :(tyhle GT ač mě baví jsou celé takové "divné"..mimo endurance mám všechno odježděno, jsem ve 25lvl a není tam pomalu co dělat :( Endurance teprve zacinaj poradny zavody :) u nich lamy a amateri odpadaj:D ty mas uz odjety formule?? a v expert si odjel cim ty zavody tech aut do roku 79? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 ´tak já endurance znám z předchozích GT.. jen mi chybí třeba tovární závody a co mě štve, že se nedají vyhrávat auta znovu dokola protože to byl dobrý zdroj peněz..na to kolik je zde aut a že hodně z nich stojí několik milionů a to nemluvim o těch za 20mil tak zde není vůbec jednoduché získat peníze...:( trochu mě to demotivuje.. tyhle dva zavody jeste nemam odjete + wind a allstars jelikoz ted setrim na 908 za 4m protoze s nicim jinym se to neda... navic me dost serou ty nahodny tickety kdy dostavam opravdu neskutecne sragory :( ktere ani nejdou prodat! a nějak jsem nepřišel jak dostat auta do arcade??? standardy tam nejsou vůbec jako v GT4 kdy jsem koupil auto v GT bylo i v arcade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Avenger Stačí si je v garáži označit jako Favourite a budeš je moct používat i v Arcade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 musis si je dat do oblibenych aby byly v arcade. ten zavod aut do roku 79 nebo jak to je se da vyhrat hned s nekolika a nemusis utracet 20 milionu.. treba s na max vytunenym lambem countach. blbnou me pedaly tak se ted venuju b-specu a na 9 levelu uz se na to da alespon trosku divat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 ´tak já endurance znám z předchozích GT.. jen mi chybí třeba tovární závody a co mě štve, že se nedají vyhrávat auta znovu dokola protože to byl dobrý zdroj peněz..na to kolik je zde aut a že hodně z nich stojí několik milionů a to nemluvim o těch za 20mil tak zde není vůbec jednoduché získat peníze...:( trochu mě to demotivuje..tyhle dva zavody jeste nemam odjete + wind a allstars jelikoz ted setrim na 908 za 4m protoze s nicim jinym se to neda... navic me dost serou ty nahodny tickety kdy dostavam opravdu neskutecne sragory :( ktere ani nejdou prodat! a nějak jsem nepřišel jak dostat auta do arcade??? standardy tam nejsou vůbec jako v GT4 kdy jsem koupil auto v GT bylo i v arcade... penize jdou rychle .staci jezdit v extrem ty USA auta a za 5 kol mas 98k na ovalu.nasetril sem tam na Mazdu 7878 race car za 5.2milionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 tek&rush: díky moc, sice trochu kostrbaté ale aspoň něco... kdo už jezdíte endurance, dá se ukládat pozice v boxech? Nebo musí jet člověk opravdu jak cvok celou dobu 10 hodin a více :) mjollnir: tak to pro mě není "rychle" respektive jezdit do zblbnutí s nascarem pořád dokola..je to 1,2 za hodinu (12x odjet) takže jezdit to 5 hodin a že takových aut za 5m tam je dost... kolikrát jsem se těšil jak auto prodám, třeba leno tank car a nešlo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 mám zatím odjetej pouze první závod 60kol (cca 2hodiny) v boxech jsem byl 3x a žádný volby pro uložení jsem si nevšiml - prostě to asi musíš odjezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 takže 24h stylem pauza jít spát, žádné střídání? :( GT mě baví ale zase nejsem takový magor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Zdravím. Zatím nejsem takový číslo. Ale hraju expert series. Dneska jsem si koupil tuto káru. Není nejrychlejší, ale strašně dobře se ovládá. Rozhodně doporučuju. Uploaded with ImageShack.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 24h v kuse,to mi přijde poněkud šílený,to pokud nebudu mít na to nějakej čas,tak budu muset mít ps3 tři dny zapnutý,aniž bych si zahrál něco jinýho ? no doufám že to tak nebude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 to mi chcete říct že tam jsou 24hodinový závody ? ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 24h v kuse,to mi přijde poněkud šílený,to pokud nebudu mít na to nějakej čas,tak budu muset mít ps3 tři dny zapnutý,aniž bych si zahrál něco jinýho ? no doufám že to tak nebude ... to mi chcete říct že tam jsou 24hodinový závody ? ? ... Vždyť byly už v předešlích dílech... Jinak 24h závody ukládat jdou, jen pak nemůžete zapnout žádnej jinej závod, dokud ho nedojedete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 hrál jsem jen GT2 a tam 24hod. závody nebyly.. pamatuju si jen závody s cca 100kolama ale nikdy jsem nemusel jezdit skutečnejch 24hodin... a ikdyž to jde uložit tak si myslím že je to moc, zas tak realistický to teda být nemusí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 No teda že by se mi chtělo v kuse 24h sedět u volantu to se říct nedá... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 tek&rush: díky moc, sice trochu kostrbaté ale aspoň něco... kdo už jezdíte endurance, dá se ukládat pozice v boxech? Nebo musí jet člověk opravdu jak cvok celou dobu 10 hodin a více :)mjollnir: tak to pro mě není "rychle" respektive jezdit do zblbnutí s nascarem pořád dokola..je to 1,2 za hodinu (12x odjet) takže jezdit to 5 hodin a že takových aut za 5m tam je dost... kolikrát jsem se těšil jak auto prodám, třeba leno tank car a nešlo :( nemyslim Nascar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 tak s minulýma porovnat nemůžu,GT5 je moje první gran turismo,každopádně jsi mě Tekkene90 uklidnil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.