Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo 5

AngerCZ

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

nevite nahodou nekdo jak si pri pohledu na "budiky" doprat poradnej zvuk? mam ozvuceni BOSE, ale porad slysim hlavne piskot turba/proudeni vzduchu a pozadovanej zvuk je slyset jedine pri pohledu zhora, tedy na kufr ale pri tomhle pohledu se zase neda ridit... asi to nejde, ale stejne se ptam :) zkusil sem nastavit co se dalo a to jak v XMB tak primo v GT a zmena se rovna nule. 10X

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není mi vůbec jasné proč některá auta nejdou vůbec prodat, koupil jsem R390 GTi za 1m a nějak mi nevyhovoval tak jsem ho chtěl prodat podobně jako Veyrona a prodat nešel :(tyhle GT ač mě baví jsou celé takové "divné"..mimo endurance mám všechno odježděno, jsem ve 25lvl a není tam pomalu co dělat :(

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak jsem teď zkouknul nový trailer na frozu4 a musím uznat, že i když nemám rád Xbox, tak to vypadá zajímavě a ta možnost otevírání dveří, kapoty atd při prohlížení auta je parádnická. Proč něco takového nedokázali kluci z PD za 6 let u prémiových aut také udělat. Detailní prohlížení dokonale udělaných premiových aut v gt5 nejde, proboha proč ?? Frozu jsem nikdy nehrál, ale trochu mě láká, jen doufám že pár DLC do GT5 to změní, nejde jen o ty pohledy na auta, ale třeba více tratí a hlavně závodů. Co třeba jen takové sprinty na 400m nebo 800m, vždyť to musí být pro vývojáře banalita. Pro mě bude stejně GT srdeční záležitost, hrál jsem všech 9dílů (včetně prologů, conceptu i psp verze)

Držím palce Yamauchimu, konkurence to bude asi opravdu veliká.

http://www.gametrailers.com/video/vga-10-forza-motorsport/708346

Odkaz ke komentáři

jo, tak s tím souhlasím. Co kdyby dal pan Yamauchi nějaké zajímavé DLC pod stromeček ?? Ideální vše co sliboval 6let.

Třeba kluky z PD trochu nakopne konkurence : http://www.gametrailers.com/video/vga-10-forza-motorsport/708346

Tohle nevypadá vůbec špatně, ale pro mě je série GéTéček srdeční záležitost.

Odkaz ke komentáři

není mi vůbec jasné proč některá auta nejdou vůbec prodat, koupil jsem R390 GTi za 1m a nějak mi nevyhovoval tak jsem ho chtěl prodat podobně jako Veyrona a prodat nešel :(tyhle GT ač mě baví jsou celé takové "divné"..mimo endurance mám všechno odježděno, jsem ve 25lvl a není tam pomalu co dělat :(

Endurance teprve zacinaj poradny zavody :) u nich lamy a amateri odpadaj:D

ty mas uz odjety formule?? a v expert si odjel cim ty zavody tech aut do roku 79?

Odkaz ke komentáři

´tak já endurance znám z předchozích GT.. jen mi chybí třeba tovární závody a co mě štve, že se nedají vyhrávat auta znovu dokola protože to byl dobrý zdroj peněz..na to kolik je zde aut a že hodně z nich stojí několik milionů a to nemluvim o těch za 20mil tak zde není vůbec jednoduché získat peníze...:( trochu mě to demotivuje..

tyhle dva zavody jeste nemam odjete + wind a allstars jelikoz ted setrim na 908 za 4m protoze s nicim jinym se to neda... navic me dost serou ty nahodny tickety kdy dostavam opravdu neskutecne sragory :( ktere ani nejdou prodat!

a nějak jsem nepřišel jak dostat auta do arcade??? standardy tam nejsou vůbec jako v GT4 kdy jsem koupil auto v GT bylo i v arcade...

Odkaz ke komentáři

musis si je dat do oblibenych aby byly v arcade. ten zavod aut do roku 79 nebo jak to je se da vyhrat hned s nekolika a nemusis utracet 20 milionu.. treba s na max vytunenym lambem countach. blbnou me pedaly tak se ted venuju b-specu a na 9 levelu uz se na to da alespon trosku divat

Odkaz ke komentáři

´tak já endurance znám z předchozích GT.. jen mi chybí třeba tovární závody a co mě štve, že se nedají vyhrávat auta znovu dokola protože to byl dobrý zdroj peněz..na to kolik je zde aut a že hodně z nich stojí několik milionů a to nemluvim o těch za 20mil tak zde není vůbec jednoduché získat peníze...:( trochu mě to demotivuje..

tyhle dva zavody jeste nemam odjete + wind a allstars jelikoz ted setrim na 908 za 4m protoze s nicim jinym se to neda... navic me dost serou ty nahodny tickety kdy dostavam opravdu neskutecne sragory :( ktere ani nejdou prodat!

a nějak jsem nepřišel jak dostat auta do arcade??? standardy tam nejsou vůbec jako v GT4 kdy jsem koupil auto v GT bylo i v arcade...

penize jdou rychle .staci jezdit v extrem ty USA auta a za 5 kol mas 98k na ovalu.nasetril sem tam na Mazdu 7878 race car za 5.2milionu

Odkaz ke komentáři

tek&rush: díky moc, sice trochu kostrbaté ale aspoň něco... kdo už jezdíte endurance, dá se ukládat pozice v boxech? Nebo musí jet člověk opravdu jak cvok celou dobu 10 hodin a více :)

mjollnir: tak to pro mě není "rychle" respektive jezdit do zblbnutí s nascarem pořád dokola..je to 1,2 za hodinu (12x odjet) takže jezdit to 5 hodin a že takových aut za 5m tam je dost... kolikrát jsem se těšil jak auto prodám, třeba leno tank car a nešlo :(

Odkaz ke komentáři

24h v kuse,to mi přijde poněkud šílený,to pokud nebudu mít na to nějakej čas,tak budu muset mít ps3 tři dny zapnutý,aniž bych si zahrál něco jinýho ? no doufám že to tak nebude ...
to mi chcete říct že tam jsou 24hodinový závody ? ? ...

Vždyť byly už v předešlích dílech... Jinak 24h závody ukládat jdou, jen pak nemůžete zapnout žádnej jinej závod, dokud ho nedojedete.

Odkaz ke komentáři

tek&rush: díky moc, sice trochu kostrbaté ale aspoň něco... kdo už jezdíte endurance, dá se ukládat pozice v boxech? Nebo musí jet člověk opravdu jak cvok celou dobu 10 hodin a více :)

mjollnir: tak to pro mě není "rychle" respektive jezdit do zblbnutí s nascarem pořád dokola..je to 1,2 za hodinu (12x odjet) takže jezdit to 5 hodin a že takových aut za 5m tam je dost... kolikrát jsem se těšil jak auto prodám, třeba leno tank car a nešlo :(

nemyslim Nascar

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu