Avenger Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 nemyslim Nascar ale já to jezdím s nascarem ten us závod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Dobra kára jak děláš fotky? Zdravím. Zatím nejsem takový číslo. Ale hraju expert series. Dneska jsem si koupil tuto káru. Není nejrychlejší, ale strašně dobře se ovládá. Rozhodně doporučuju. Uploaded with ImageShack.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Dobra kára jak děláš fotky? Photo mode v replayi nebo Photo travel v kariéře... Jinak tady detailní rozebrání AI v GT a Forze... no závěr si udělejte každej sám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Tekken: Já jsem si to právě říkal, že jsem se nesetkal s problémy s AI. Prostě pokud člověk najíždí do zatáčky, tak nevidím důvod, aby mu ai uhýbala.. Člověk prostě musí řídit tak, aby s AI ( a jako v realitě s jinými auty) počítal a přizpůsobyl tak jízdu.. Mimochodem, včerejší závod byl nádhernej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razor1468622716 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 hm tak sem neska pustil gt5 a zacalo se me to ptat na jazyk i dyz sem hned vypnul hru tak se mi vymazali savy(mel sem 1.03 tze je to asi tim updatem) a muzu jet od zacatku, mel sem asi 40% hry, uvazuju ze se na to uz vyseru, tolik hodin sem s tim stravil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Mimochodem, včerejší závod byl nádhernej.. Byl dobrej, ale chtělo by to víc lidí na trati. a Navíc jste s těma Italiema trapný:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Dobre akorat tam chybi, jak se chova AI kdyz tam stojis a dva zatebou se predjizdeji. Zda jeden uhned do prava a druhy do leva nebo oba zastavi ktery da kteremu prednost nebo to do tebe naperou a tak... Jinak me dost stvalo v licenci kdyz sem horko tezko nekoho predjel a on to do me v zatacce napali ze zadu a ja dostal trest 4 sekundy a diky tomu nestihl licenci treba o 0,225 sekundy to by me vzal slak Photo mode v replayi nebo Photo travel v kariéře...Jinak tady detailní rozebrání AI v GT a Forze... no závěr si udělejte každej sám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Byl dobrej, ale chtělo by to víc lidí na trati. a Navíc jste s těma Italiema trapný:) Maki tak to mi vysvetlis na skajpu kdo je trapnej :D Navic tu italii budes taky kupoat urcite :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Maki tak to mi vysvetlis na skajpu kdo je trapnej :D Navic tu italii budes taky kupoat urcite :D Nebudu ji kupovat, už ji mám od včera...:), ale moje F430 ji nepustila do garáže. Teď jsme tu prozradili nejlepší auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Stejne nas jezdi jen par ostatnim se asi nechce :D Zato my nevime jaky druhy auto.Premejslel sem o Z4.Kouknu nato az budu doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Nebudu ji kupovat, už ji mám od včera...:), ale moje F430 ji nepustila do garáže.Teď jsme tu prozradili nejlepší auto. Já myslím, že je těch aut rozhodně víc.. Koupil jsem itálii kvuli tomu, že to bylo před tím nějak na ráně (dlouho před touto soutěží). F430 na tom je prakticky stejně (však jak jsem tě dojel okolo, tak to výkonově bylo na podobné úrovni.. Až budou prašulky, tak pořídím nějaké lambo.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBaron1468622797 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Italia je ostřejší než Gallardo, je to prostě pilka. Dobře řízená navodí i Nirvánu :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Fotky jdou udělat přímo ve hře. Při přehrávání záznamu ze závodu stiskneš pause a dáš foto mode. Pak tam máš celkem propracovanej fotografickej systém. Obrázky můžeš kopírovat do složek v ps3 a taky si je můžeš nastavit v profilu a sdílet je. Batista123654 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Byl to včera super závod propotil sem trenky :D Jeniczechu tys mi dal :D nejdriv maky 3 kola a ty zbytek ji to ti vratim :D koupis mi nove trenky :D. jinak mrkni na web jeste je dnes nejak doplnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Kluci kdy zase pojedete rád se přidám . A s čím jezdíte 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Porsacek mrkni http://12-champion.mypage.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Supr Grant tour mám už ho jen upravím a otestuji a příští závod se mnou počítejte . Jinač výkon vozu je nějak omezen? a na jakém se pojede okruhu . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Vše se dočteš na stránkách porsacku budem radi kdyz se pridas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Zdravím. Teď jsem odjezdil S licenci. Nepřišlo mi to tak těžké, ale je pravda, že jsem obdržel stříbro, bronz. Na 12-champion jsem se přihlásil a někdy dáme závod. Batista123654 alias georgepr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Porsacek mrkni http://12-champion.mypage.cz/ Škoda jen, že ten online furt padá... :/ Zdravím. Teď jsem odjezdil S licenci. Nepřišlo mi to tak těžké, ale je pravda, že jsem obdržel stříbro, bronz. Na 12-champion jsem se přihlásil a někdy dáme závod. Batista123654 alias georgepr Skový licence jsou nejlehčí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 teken zitra ti to pomuzu vyresit proc ti to padalo . napsi mi zitra na skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 ahoj z nedostatku času mě šampionát mine, pořádáte taky nějaké exhibiční jízdy? Rád bych se někdy přidal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Exhibice samozřejmě budou.Přiravíme i vánoční závody mimo šampionát.Tak jestli se chceš zůčastnit tak není problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bert007d Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 nevite nahodou nekdo jak si pri pohledu na "budiky" doprat poradnej zvuk? mam ozvuceni BOSE, ale porad slysim hlavne piskot turba/proudeni vzduchu a pozadovanej zvuk je slyset jedine pri pohledu zhora, tedy na kufr ale pri tomhle pohledu se zase neda ridit... asi to nejde, ale stejne se ptam :) zkusil sem nastavit co se dalo a to jak v XMB tak primo v GT a zmena se rovna nule. 10X ...a jak máš připojeno? přes HDMI? jedná se o AV system nebo pouze aktivní reprosoustavu? (přesně takto se totiž chová moje TV, pokud do ní pustím zvuk napřímo - t.j. bez podpory AV receiveru = TV neumí v plném rozsahu dekódovat některé vícekanálové zvuky z PS3 a totéž by mohl být problém tvého zvukového systému...) Jako první první bych přečetl návod od BOSE a zjistil, jaké zvukové formáty podporuje....jestli máš v PS3 nastavený výstup zvuku např. na DTS-HD nebo LinearPCM 7.1 a BOSE ho neumí, tak ho prostě korektně neuslyšíš. Nejjednodušší test v případě připojení přes HDMI: dej v menu PS3: Sound Settings/Audio Output Settings/HDMI/Automatic.......budou zvoleny pouze podporované formáty....a v nastavení audia v menu hry zadej poslední volbu na stránce dole: Speaker Layout: Auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Exhibice samozřejmě budou.Přiravíme i vánoční závody mimo šampionát.Tak jestli se chceš zůčastnit tak není problém :) Mám teď problém s mou PS3 (YLOD). Problém bude bohužel vyřešen až 24.prosince (nová konzole). Pak se budu moct konečně taky zůčastnit.... Sakra, já mám už takovej absťák :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.