Brucounito Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Bohužel je to tak :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 No však každý má na to svůj názor a pohled a určitě se nedá udělat hra úplně pro všechny a hlavně bez chyb. Ještě do teď mě baví GT5 Prologue a ohrané LFS a než forza se mi více líbí GT5 i se všemi svými nedostatky. Jak už jsem řekl, je to o preferencích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 midendorf ... tak to je dalsi debilita ... F1 je tam k nicemu stejne jako 950 aut z 1000 Debilita to je... Vem si, že kvůli ní jsem jel asi 10 hodin jeden a ten samej závod. Timhle tempem jsem si vydřel 2 leveli (24*25) Byl to fakt zahul a v zápěti zjístíš, že jí nemužeš prakticky použít ani prodat (kdo by to prodával :) ) už mě ta hra deprimuje, ale pořád doufam, že jí dokončím a ten šutr zhodím. V opačném přípaďe zlomim to BDčko a bude klid! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Ahoj, hraval sem na xku a kuli GT5 jsem si poridil PS3. ( vyhozeny penize ) GT5 je docela dobry ale akorat to neni ono. Grafiku prekousnu ale zbytek zbytecnosti co tam je je fakt moc. 1000 aut a k hrani clovek potrebuje jen par a zbytek je jen ne okrasu, jezdit dokola to samy abych mohl dal je taky vopruz. O onlajnu ani nemluvim, je to nestabilni. Asi ho zavru do supliku a vytahnu tak za rok a treba to bude lepsi kdyz vydaji kupu zaplat. Forza 3 mi pripadala v tomhle ohledu lepsi ale asi je to jen muj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 No já jsem spíš pozitivně naladěnej.. Když vemu, jak hra vypadala v den prodeje a teď (a to vše zadarmo!), tak nemám nejmenší problém.. Na onlinech už můžeme vydělávat na auta.. Takže tím pro mě singl tak nějak ztrácí smysl. Stejně jako tomu bylo u forzy 3.. Takže asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 plz, mám dotaz. může mi někdo přeložit zkratky u aut: FR, FF, RR, MR atd asi se to týká umístění motoru v autě, jsem totiž motoristický analfabet, děkuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 motor vepředu-pohon zadních kol, motor vpředu-pohon předních kol, motor vzadu-pohon zadních kol, motor uprostřed-pohon zadních kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 huh, díky, takže front(motor) rear(pohon kol) front front, rear rear middle rear atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Nevim na co si stezujete,ja se u hry bavim...jak u onlinu s kamarady,tak u singlu,tak u season races...je to super napad davat obmnenovany zahody a ojline timetrialy...jen me stve ze bez volantu se clovek nedostane ani do druhy tisicovky:( Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 huh, díky, takže front(motor) rear(pohon kol) front front, rear rear middle rear atd? front znamená vepředu a rear vzdadu .. první písmenko udává kde se nachází motor a druhé jaká je poháněná náprava. to znamená, pokud je tam FR je to: motor vpředu, pohon zadních kol pokud je tam RR je to: motor vzadu, pohon zadních kol pokud je tam MR je to: motor uprostřed, pohon zadních kol pokud je tam FF je to: motor vpředu, pohon předních kol ok? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Zatím jsem GT moc nehrál.Jen jsem ho zkoušel po večerech, když šla omladina spát....a musím říct...paráda.Za pár hodin to ale rozjedeme:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 hosi pojde do moji loungue..hraju tam s kamosem online tak prijdte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Tak jsem konečně s novou PS3 zpět, jen mě trochu štve těch ztracenej 50 procent hry. Obnovil jsem novou ps3 ze zálohy a obnovily se mi všechny savy kromě GT5.... takže znova od začátku :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 tak to je blby.. nastesti muzes ted hodne veci dohnat tema special eventama.. kdybys potreboval ty auta tak rekni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Zdravím. Vím, že je speciální téma na obrázky, ale s tímhle se prostě s vámi musím tady podělit. PSP přetaženo : Mazda a Zonda Uploaded with ImageShack.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Batista123654 ... koukam ze i grafika je jak na psp :DDD ta Mazda je hrozna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Potřebuji půjčit Formuli GT, nebo vyměním za F1 (2007) Chtěl bych se konečně dostat do 30 levelu. Prý je tam nějaká Redbul kára. Nemáte někdo obrázek? co je zač jak valí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Midendorf http://www.indiancarsbikes.in/wp-content/uploads/2010/11/Red-Bull-X1-race-car-in-Gran-Turismo-5-image.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ááá...Chci ho!!! Kolikasi tak stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Nevím, ale myslím, že ho dostaneš zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Nekde sem cetl o akci ze na vanoce se budou rozdavat nejaky auta, bylo to i u nas nebo napr. jen v japonsku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Mám dotaz updatoval jsem hru na 1.05 a když jsem offline tak všechno jde v pohodě ale když připojím internetovej kabel hra se vždycky zasekne že nejde nic dělat.. a když ho odpojím zase to normálně jde.. nevíte někdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zálohuj si SAVE a znovu naitaluj. To Srig: Díky, pak dám vědět. Ted' jsem odjel 500 Mil...Fuška. Už mám půjčenou formuli GT tak se snad dneska dostanu na tu třicítku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 S jakým Nissanem jste odjeli ten sezoní závod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Ja s tim GTR concept kterej dostanes kdyz udelas na zlato IC licenci. Snizil sem mu vahu, zvysil vykon (ani sem ho nedal na to povoleny maximum) a za 3 pokusy uz sem to dal..prvniho sem predjizdel v poslednim kole pred tim druhym tunelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.