DarkmatchCZE Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 No prostě všechno co jsem našel s tím volantem tak jsem vypnul a dělá to pořád. Force Feedback mám vyplej i zaplej a je to furt to samí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Chci se zeptat,kolikati jste tak cca v tech online casovkach? Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Hodne nizko :) , ale zkousel jsem jen tu prvni. Jen tak me napadlo nebylo by od veci priste dat casovku i s jasne danym autem aby to bylo pro vsechny uplne stejne, pokud je to v te druhe casovce tak sorry, ale tu sem jeste nejel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ahoj, nevíte někdo kdy chtějí PD spustit B-spec na pc ?? Se v práci nudím a nějaký ty body a peníze by se do GT5 hodily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 už jste někdo zkoušel GT5 s voice chatem . Ježíšek donesl headset Jinač na time trialu jsem na 534 místě :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 ja bych ty TT klidne zkusil ale nechapu proc to neomezi na jedno auto. ten b-spec de pres japonskou stranku tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 prosimvás jak si to ovládání nastavujete podle sebe? Jak se potom mezi sebou přepíná to nastavení ovládání 1 a nastavení ovládání 2?díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 no to je jen na tobě, každému vyhovuje jiné řízení ... já třeba používám 3 druhy ovládání plynu, záleží na daném závodu, plyn mám na r1, nebo X a občas použiju pravý analog. Řízení je podobné, směrové tlačítka nebo levý analog. Ideální volant, tam je to jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 ale jak to aktivujete? já když nastavím ovládání podle sebe, tak ve hře pak je stejně to co je nastaveno při instalaci t.j. defoultně, prostě jak to nastavení co si zadám aktivuju ve hře,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 zaprve se ujisti ze mas ovladac nastavenej jako no. 1 a za druhe jedine nemas nastavenej autosave a nebo misto ok davas po nastaveni ovladani cancel jinak uz nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 a dáš si to nastavení uložit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 zaprve se ujisti ze mas ovladac nastavenej jako no. 1 a za druhe jedine nemas nastavenej autosave a nebo misto ok davas po nastaveni ovladani cancel jinak uz nevim díky tak jsem měl nastaveno ovladač 2 proto to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 tak jsem si po dlouhým kroužení vydělal 4 950 000 kaček a koupil si formuli gran turismo, v b-spec jsem ji osedlal v dream car champ a ted bez pomoci vydělává těžký prachy :D, parada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 taky se chci zeptat na poškození - nabourám a nic pořád je auto OK - kéž by to tak bylo v reálu, ale u týto hry by mělo být i poškození ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin0446 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Chci se zeptat jak zapnu světla při závodě.A ještě jeden dotaz,couvací světla fungují u všech aut nebo jen u premium? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Stalo se mí že auto mělo pořád stěrače v provozu i za sluníčka jak to vypnu proboha?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 taky se chci zeptat na poškození - nabourám a nic pořád je auto OK - kéž by to tak bylo v reálu, ale u týto hry by mělo být i poškození ne? Poškození se odemyká postupně během hry na základě levelu. Chci se zeptat jak zapnu světla při závodě.A ještě jeden dotaz,couvací světla fungují u všech aut nebo jen u premium? Ve tmě se zapínají automaticky. Jinak je to držením tlačítka R1 defaultně, staší se podívat do nastavení ovládání... Stalo se mí že auto mělo pořád stěrače v provozu i za sluníčka jak to vypnu proboha?dík L3... stačí stisknout analog.. viz ovládání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Koupil jsem si BMW M3 Coupe a pak jsem začal tunit.Nakoupil jsem jeden vejfuk atd. a pak při startu se auto nerozjelo tak jsem ten jeden vejfuk v nastavení ,,odinstaloval" a auto najednou začalo jet.Stalo se mi to už i u jinýho auto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 chci se zeptat, kdyz uz jednou vytunim auto na max tz. koupim vsechny dostupne dily , muzu vsechny veci zase s toho auta odebrat? a mit zase jen zakladni auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Odlehčení a motor odebrat nejde, takže ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 diky za odpoved..myslel jsem si to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Moje krátké zhodnocení: bohužel není moc času, takže jsem zatím jen level 5. Něco tedy ale už odježděno mám. Z jízdního modelu mám velmi příjemný pocit. Na gamepadu a zatím bez ručního řazení to jezdí docela slušně, ale například lehce potuněný civic při přidání plynu na jedničku nemůžu pomalu odlepit z místa. Povypínané všechny asistenty. Těžko hodnotit inteligenci protivníků na základních levelech, ale zatím se nějaké překvapení nekoná. Přijde mi, že nejvíc vzdoruje ten, kdo je na prvním místě, na druhé se dostanu vcelku bez problémů...ale ikdyž jsem na prvním, ten za mnou hned dotírá. Možná mi to ale jen přijde. Jakožto neposkvrněn GT4, tak mi přijdou fajn i tratě. Líbí se mi tratě, které kouskama probíhají přírodní krajinou. Tam se mi to vždycky líbí nejvíc. Umělé okruhy nejsou až tak můj šálek kávy. Viditelně je toho hodně, co GT5 nabízí a tím se mu žádná jiná hra nevyrovná (nehrál jsem forzu na xbox). Co se týče největších bolestí. Tím, že je toho hodně, tak je trošku zmatek v menu, ale hádám, že časem se zorientuju. A bohužel i ona grafická stránka hry není až tak kulervoucí, jak bylo prezentováno. Co mne ale dostalo, tak ta nedodělanost stínů....to je něco nechutného. Jak rozumím honbě za obsahovou dokonalostí GT5, tak tomuto nerozumím vůbec. Hru to naprosto degraduje, protože tyto stíny jsou tak špatné, že to někdy narušuje i linie karoserie. Nejvíc to patrno na liťácích a na čemkoliv, co se pohybuje a stíny se s tím musí vypořádat. Toto je opravdu největší zklamání, nikdy jsem nevěřil, že to může být takto špatné. Asi je to u mne posíleno tím, že z PC už na toto opravdu nejsem zvyklý, ale na tzv next-gen toto opravdu podle mne nepatří. Nechápu a asi největší rozčarování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejce-CZ Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 božínku víc takových jako jsi ty:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak s těma stínama jsem to také nepochopil ... Jinak jsem 25level a třeba Dream Cars jsou konečně zajímavé závody, protože jet závody s nej autama na Nürburgringu v dešti je opravdu lahůdka. Moc se těším na psHome až tam bude ten jejich slibovaný free room s městem a garáží se všema autama z vlastní garáže ze hry. Jako možnost pozvat kamarada do garáže, auta si prohlédnou a pak se s nima jen tak projet po městě, kdykoliv zastavit, vystoupit a projít se potrati je fakt luxusní záležitost. (třeba si pěšky projít Nürburgring, 23km asi nééé ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 co všecno musím udělat - kolik závodů vyhrat abych mohl hrát po netu?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.