Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo 5

AngerCZ

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Delam nekde neco spatne, ze kdyz sem zkousel v Time Trialu Nordschleife 24h tak kdyz nastala tma videl sem se svetlama vicemene velky prd at uz sem mel zapnuty dalovy nebo ne?

Jinak po 3 tydnech hrani co mi na hre zatim nejvice vadi? Rozhodne ty nahravaci casy, na muj vkus trva kolikrat i dost dlouho i blby nacitani hlavniho menu. A pak jeste odmeny ja zavody nebo licence atd. Dat za cenu nejaky hnusny standart auto je docela drzost, kdyz uz cena tak proste premium. To samy penezni odmeny, dostat vic penez za 10 minut jezdeni po ovale s Viperem nez po 4h zavode, OMFG :D Jinak pak tam jsou urcite uz jen nejaky malickosti. Takze hry nelituju a uzivam si, skoda ze jen nemam moc penez ve hre, ale za to si muzu sam kdyz tu utratim 500 000,- za auto, tu milion, tu 2.5 mega za Zondu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj prosím o radu.V GT5 v options menu-utillites je kolonka pre-instal main game data to je ta hodinová instalace tu jsem si provedl.A pod tím je kolonka determine size of instaled files.Pustil jsem to a nastavilo mi to 35MB pak jsem to pustil jeste jednou a nastavilo mi to 6.4MB.Co tahle položka nastavuje a k čemu slouží.Děkuji za odpověd Víta

Odkaz ke komentáři

Prosím moc, prý je v updatu 1.05 nebp jak závod za kterej je hodně exp a peněz - GT5 jsem přes vánoce nehrál, mohly by jste mi prosím říct který závod to je a jak moc je těžký? Děkuju moc

Nejspíš máš na mysli "seasons events", je tam 5 závodů s různými auty. Nyní jich tam je 10, ale prvních 5 závodů končí 6.1 a další 13.1 myslím. Jsou časově omezené a credity a expy za ten závod můžeš získat pouze jednou.

Odkaz ke komentáři

Nejspíš máš na mysli "seasons events", je tam 5 závodů s různými auty. Nyní jich tam je 10, ale prvních 5 závodů končí 6.1 a další 13.1 myslím. Jsou časově omezené a credity a expy za ten závod můžeš získat pouze jednou.

A kterej závod to je jak dostanu hodně exp a peníze? odjel jsem drift a nic jsem nedostal ?:-(

Odkaz ke komentáři

tekken: můžu ti půjčit Minoltu :D , že by jsi měl třetí.

To mi moc nepomůže :D Leda že by se nějak zmorfovali do sebe :lol:

A kterej závod to je jak dostanu hodně exp a peníze? odjel jsem drift a nic jsem nedostal ?:-(

Co zkusit Race event, kde jsou napsaný odměny? ;-)

Odkaz ke komentáři

Neměl by někdo na chvilku na půjčení Toyotu 7 Race Car '70? :)

Jestli ji potřebuješ na historic cup na 16 lvl, tak A - spec se s tim vyhrat asi da (nejezdil sem to s tim), ale B - spec vyhrajes asi pouze s jedinym autem a to je 2J Chaparral. Mám i Jaguara XJ13 z 66 a ten lip jak druhej po x pokusech nedojel, Ford GT 40 z 69 taky bez šance.

Ale klidně ti ji půjčim, ale jestli ji potřebuješ hned Jirka ti ji určitě rád půjčí:D

Odkaz ke komentáři

Také se mi jednou stalo, že mi to nechtělo přijmout gift, nechal jsem to být, odjel jsem si nějaký závod a za čas to šlo v pohodě, nevím čím to bylo.

Já jsem zkoušel přijmout. 1. se to nějak laglo. Byl jsem odhlášen. Tak jsem to připojil znovu. Nic. Jednou to napsalo uplouad filed (?), po té jsem to ještě zkoušel po půlnoci pak po jedný, kdy se restartují servery v anglii. A naposled dnes před chvílí. Tak zkusím odjed závod.

Odkaz ke komentáři

Jsem 26lvl a v bazaru se mi objevují jen samé staré japonské plečky z 80.a 90.let, ten dementní bazar mě začíná pěkně štvát. Zajímavé auta tam byly jen když jsem na ně neměl peníze nebo jsem byl v malém levelu a ted to stojí za ho... !!! Takže musím jen tak jezdit, jako vocas a čekat až se uráčí mi přistát nějaký auto na historic cup atd ....

Odkaz ke komentáři

Jestli ji potřebuješ na historic cup na 16 lvl, tak A - spec se s tim vyhrat asi da (nejezdil sem to s tim), ale B - spec vyhrajes asi pouze s jedinym autem a to je 2J Chaparral. Mám i Jaguara XJ13 z 66 a ten lip jak druhej po x pokusech nedojel, Ford GT 40 z 69 taky bez šance.

Ale klidně ti ji půjčim, ale jestli ji potřebuješ hned Jirka ti ji určitě rád půjčí:D

Stačí večer, jak jsme se domluvili na chatu. Přidám si tě na PSN :)

Jsem 26lvl a v bazaru se mi objevují jen samé staré japonské plečky z 80.a 90.let, ten dementní bazar mě začíná pěkně štvát. Zajímavé auta tam byly jen když jsem na ně neměl peníze nebo jsem byl v malém levelu a ted to stojí za ho... !!! Takže musím jen tak jezdit, jako vocas a čekat až se uráčí mi přistát nějaký auto na historic cup atd ....

Taky si řikám... pořád se mi tam otáčej nějaký Race cary, který mi jsou k ničemu, radši bych třeba právě tu Toyotu, protože v A-Spec je ten History Cup jedinej, co mi chybí :D Ale prej se dád obře zajet i s potuněnýn Contachtem, ale nějak mi to nejde :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu