tekken90 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Tak konečně odjeto, díky :) Jo a zapomněl jsem.. trochu jsem si upravil převodovku, tak si ji kdyžtak hoď zase na default :angle:... jinak chvíli potom se mi podařilo získat Ferrari 330 '67... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Tak taky mám toho redbulla. Jen klady... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Jen dotaz pro ty zkusenejsi: Jak nastavujete asistenty, resp. co nechavate zaple? Ja teda rozhodne nejak extra zkuseny nejsem (a maximalne tak obcas zahraju se spolubydlicim par kol v Arcade, sam GT nemam), ale kdyz mam min nez Traction Control 2, ABS 1 a Skid Recovery On (a nejaka asi podpora rizeni je na Mild, zkusim pak s Off), tak nejsem schopnej jezdit mimo travnik. :lol: (Gumy Racing Soft, prevodovka manual, DualShock). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Tak konečně odjeto, díky :) Jo a zapomněl jsem.. trochu jsem si upravil převodovku, tak si ji kdyžtak hoď zase na default :angle:... jinak chvíli potom se mi podařilo získat Ferrari 330 '67... :lol: np, dufam ze si vymenil olej a umyl ho :D ... to ferrari si kde ziskal ?? uz ho dlho zhanam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Tez by me zajimalo jak mate nastavene asistenty pri zavodech..? Tedy to co pise uzivatel .Den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 np, dufam ze si vymenil olej a umyl ho :D ... to ferrari si kde ziskal ?? uz ho dlho zhanam Jeden takovej menší fígl... a funguje celkem dobře :) Asi ti ho pošlu za to půjčrní, stejně ho mám 2x :lol: Jen dotaz pro ty zkusenejsi: Jak nastavujete asistenty, resp. co nechavate zaple? Ja teda rozhodne nejak extra zkuseny nejsem (a maximalne tak obcas zahraju se spolubydlicim par kol v Arcade, sam GT nemam), ale kdyz mam min nez Traction Control 2, ABS 1 a Skid Recovery On (a nejaka asi podpora rizeni je na Mild, zkusim pak s Off), tak nejsem schopnej jezdit mimo travnik. :lol: (Gumy Racing Soft, prevodovka manual, DualShock). Tez by me zajimalo jak mate nastavene asistenty pri zavodech..? Tedy to co pise uzivatel .Den. No tak nejlepší časy se většinou daj zajet, když vypnete úplně vše. Záleží ale na závodu a podmínkách a taky na řidičským umění a tom, jestli máte gamepad nebo volant ;) Osobně nechávám skoro vždy ABS na 1, kontrolu trakce podle toho jakej má auto pohon a dle počasí. Co se týče Skid recovery, tak jedině off. On pouze s formulí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Tak už mám GT doma a rád si s váma zahraju: PSN ID:FroXiC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Co to je vůbec Skid recovery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Jeden takovej menší fígl... a funguje celkem dobře :) Asi ti ho pošlu za to půjčrní, stejně ho mám 2x :lol: Tak ja ti zato ferrari aj nieco dam. Vyber si nieco. Napisem par zaujimavych aut co mam. Chaparral 2D Race Car ‘67 Mercedes-Benz Sauber Mercedes C9 Race Car ‘89 Nissan R89C Race Car ‘89 Gran Turismo Formula Red Bull x2010 PS: s tym figlom sa asi nepodelis co ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Tek: A zhruba aspon tu kontrolu trakce? ;) Normalne na sucho. Ja davam tak nejak u vseho 2 a celkem mi to vyhovuje (Ferrari F40, McLaren, pomalejsi a "normalni" auta taky), ale treba na nejaky upraveny Murcielago, nebo jak se to pise (takovy s karbonovou kapotou a SV na boku) to uz bylo o hubu. A podobne silenosti jsem taky poradne nepochopil jak nastavit (typu Zondy), protoze s tim stejne neumim. :D Jen mi prijde, ze to prece jenom drzi snad az trochu moc a dost zpomaluju... Ale na jednicce se to chovalo tak nejak zvlastne. A k cemu je tam nejake nastaveni hned nad ABS, moznosti Off, Mild a jeste neco (ve dvou to nepise vysvetlivky)? Bohuzel si to fakt jen dost zridka zahraju v Arcadu ve dvou, takze nemam cas ani moznost si to poradne vyzkouset sam, proto prosim o radu. :) Pro auta, co vytahnou rekneme 250 - 320 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Já možná vím jaký to je fígl, ale nechci bránit Tekkenovi v obchodování. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Tak ja ti zato ferrari aj nieco dam. Vyber si nieco. Napisem par zaujimavych aut co mam.Chaparral 2D Race Car ‘67 Mercedes-Benz Sauber Mercedes C9 Race Car ‘89 Nissan R89C Race Car ‘89 Gran Turismo Formula Red Bull x2010 PS: s tym figlom sa asi nepodelis co ? :D Ale klidně :) Dá se využít toho, že v GT dostaneš v den narozenin, které uvedeš v PSN účtu, auto z roku narození. Takže když dneska založíš PSN účet s datem narození 4.1. 1967, tak máš šanci dostat tohle Ferrari, ale třeba i Mark IV a další... :angle: Tek: A zhruba aspon tu kontrolu trakce? ;) Normalne na sucho. Ja davam tak nejak u vseho 2 a celkem mi to vyhovuje (Ferrari F40, McLaren, pomalejsi a "normalni" auta taky), ale treba na nejaky upraveny Murcielago, nebo jak se to pise (takovy s karbonovou kapotou a SV na boku) to uz bylo o hubu. A podobne silenosti jsem taky poradne nepochopil jak nastavit (typu Zondy), protoze s tim stejne neumim. :D Jen mi prijde, ze to prece jenom drzi snad az trochu moc a dost zpomaluju... Ale na jednicce se to chovalo tak nejak zvlastne. A k cemu je tam nejake nastaveni hned nad ABS, moznosti Off, Mild a jeste neco (ve dvou to nepise vysvetlivky)? Bohuzel si to fakt jen dost zridka zahraju v Arcadu ve dvou, takze nemam cas ani moznost si to poradne vyzkouset sam, proto prosim o radu. :) Pro auta, co vytahnou rekneme 250 - 320 km/h. Dojedu šampionát a napíšu ti tady, až mrknu co to je za možnost.. ;) Edit: Tak k tý kontrole trakce... na suchu stačí většinou vážně ta dvojka až čtyřka, jednička jak u čeho a záleží na profilu tratě. Např na okruh v Indy je nejlepší 0. Na okruh s hodně zatáčkama atd. je zas třeba lepší zvolit vyšší, ale to už pak záleží, jak moc máš naježděno s tím a tím autem. Další možnost je taky si poupravit nastavení aerodynamiky, převodovky, pohonu, brzd, odpružení... ale to bych řekl, že na tohle ježdění, který popisuješ, je zbytečný :) Jinak ke Skid Recovery Force... jedná se o asistenta, který zabraňuje smykům A ta další možnost, co píšeš, je nejspíš Active Steering... Dle nastavení jen koriguje přetáčení vozidla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Jaj no o tom birthday figli som uz pocul ale som lenivy stale vytvarat nove emaily a nove PSN ucty, je to moc zdlhave :D To uz radsej to auto vymenim. Ja zas poznam figel ako neprides o auto pri vymene a budes ho mat stale aj ked ho niekomu posles :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Jo, prostě neuložíš hru no :D Bys mi mohl poslat Mark IV a Chaparral 2D :angle: :D Jinak maily vytvářet nemusíš a PSN účet máš za 5 minut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Ked posles auto tak sa mi zda ze ti to samo ulozi hru ... ale pred tym nez ides poslat auto .. si ulozis save na usb kluc ... posles auto a nahras ten stary save z usbcka. Ok poslem ti toho Forda a Chaparrala. Forda zajtra a chaparrala pozajtra kedze je ten blby limit na den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Jasný no, já si toho Mark IV měl přes ten sace fígl nechat :angle: Ale díky, zejtra ti pošlu to Ferrari :) Jo a než to tady ještě někdo začne odsuzovat... vážně by mě nebavilo třeba tejden vydělávat 20mil, abych si koupil jednu káru, když jich je ve hře něco přes 1000... takže tohohle rád využiju, abych si zajezdil s co nejvíc autama :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Ahoj tak uz mam level 18 :-) jak to delate ze mate zde videt to info z GT5? Jo a ten zavod co je do 6.1.2011 za moc expu a penez mohu jet s lvl 18 mam update 1.05 ale nejsem on-line pujde me? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 tekken90 díky za tip, na druhý pokus jsem dostal Mark 4, jo ještě možná doplním že pokud na první pokus nedostanete to co chcete stačí pak vypnout hru, smazat save a znova zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ahoj poradite me jak na driftovani?moc me to nejde :-( ...jak nastavit rizeni,abs a tak, mam volant Force GT.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ahoj poradite me jak na driftovani?moc me to nejde :-( ...jak nastavit rizeni,abs a tak, mam volant Force GT.dik Vypni všechny asistenty a vem si na to silné auto, ideální s FR nebo MR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ahoj tak uz mam level 18 :-) jak to delate ze mate zde videt to info z GT5?Jo a ten zavod co je do 6.1.2011 za moc expu a penez mohu jet s lvl 18 mam update 1.05 ale nejsem on-line pujde me? Tak to mě zajmá také mám udělaný i odkaz z PSN a furt se to nezobrazuje . :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Diky,doma vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ahoj, mezi použitými auty v GT5 mám málo aut(jsem na levelu 5), budou mi postupem času přibývat, nebo se jen náhodně mění? Chtěl bych jedno auto starřího data, co v GT5 určitě je, ale mezi novými a starými jsem ho nenašel. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Auta se obnovují po každým odjetým závodu. Tuším že po každým se jich obnoví 6.. a mění se náhodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ahoj, mezi použitými auty v GT5 mám málo aut(jsem na levelu 5), budou mi postupem času přibývat, nebo se jen náhodně mění? Chtěl bych jedno auto starřího data, co v GT5 určitě je, ale mezi novými a starými jsem ho nenašel. Díky za radu Nabídka v used cars se mění. Musíš koukat a mít zrovna peníze. Osobně absolutně nechápu, jak je možný, že koupím drahé auto....vrazím do něj další háky a když jej chci prodat, tak mi to nabízí naprosto směšnou částku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.