Jardaplihal Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Tak už mam taky zlato v ic3 a uz me v ic schazi jen ic-10 od rana se s tim trapim dokonce saem byl uz 2x druhej ale na prvcniho to mam d vecera co delat. Kdyz sleduju videa na youtube tak me se zda ze ti amerikáni mejí nějakou jinou verzi, mlati do sebe narazi do mantaku a nemaj disqalifikaci me staci malinko a hned koncim jakotady - nebo to bude tím update 1.05 Není, otázka na jedno odpoledne.. a to ještě s DS3 ;-) Jinak je pravda, že u IC3 jsem se taky trochu trápil no.. je to o nastavení auta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 ahoj lidi stala se mi dneska tragedie,normalne jsem vypnul gran turismo a ps 3 a ted jsem chtel hrat tak mi hra najela od zacatku jak bych ji neměl vubec uloženou nevi někdo co se mohlo stat?poradte byl jsem už v 26 levelu a fakt se mi tonechce jezdit znova.nejde nak že by mi někdo poslal svuj save jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Bohuzel se ti nejspis smazal save.. uz se to stalo vic lidem proto je dobry si ho pravidelne zalohovat. Nevim jestli cizi save pojede na jine konzoli ale podle me ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Když už jsme u toho jak ho zálohovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 V menu PS3 stačí jít do Game/Saved data PS3, najít save, stisknout trojúhelník a dát copy. Jinak nemá někdo na výměnu Escudo Pikes Peak a Toyotu 7 Race car? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 tak te v haji nechapu jak muze jen tak zmizet save tak to už znovu asi nepojedu radsi to prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Jinak nemá někdo na výměnu Escudo Pikes Peak a Toyotu 7 Race car? :) Ahoj jestli ji chces ofiko :-) tak zrovna vcera jsem ji vyhral tady za zlato B-spec Expert Like The Wind: Toyota 7 Race Car '70 (S) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 V menu PS3 stačí jít do Game/Saved data PS3, najít save, stisknout trojúhelník a dát copy.Jinak nemá někdo na výměnu Escudo Pikes Peak a Toyotu 7 Race car? :) Jestli potrebujes na historiky, tak ti můžu pomoci s Chaprralem 2J ... je to super raketa, mám dvě .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Zdravím. Nemá někdo Redbull X2010 carbon prototype? Kdyžtak poskytnu nějaká auta. Pište co byste za něj chtěli. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Ahoj jestli ji chces ofiko :-) tak zrovna vcera jsem ji vyhral tady za zlato B-spec Expert Like The Wind: Toyota 7 Race Car '70 (S) Jestli potrebujes na historiky, tak ti můžu pomoci s Chaprralem 2J ... je to super raketa, mám dvě .... Ne ne, já mám A-Spec hotovej až na posledních 5 Endurance závodů, ale chtěl bych jí do sbírky :) Pozapomněl jsem ale, že ej v B-Spec jako výhra, tak to už vydržim :) Každopádně Escudo sháním stále :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaweR1cK Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Ahoj, "GTckari", dotaz... NFS: Shift pokoreno, zadny jiny "simulator" na scene, Shift 2 v nedohlednu... A tak se ptam, ma cenu jit do GT5? Tak nejak nechapu to vymenovani aut... muze to nekdo objasnit tomu kdo naposled hral GT2 na PSone :cheesygrin: Myslel jsem (koukal jsem na par recenzi, ale o tomto tam nebylo ani slovo) ze tam je urcity pocet aut (800 WOW!!) ale je pro vsechny stejna dostupnost, resp postupek "kariery" v singlu se vsem zpristupni 100% automobilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 V GT5 je teda přesně 1031 aut, některé si můžeš koupit, některé jedině vyhrát v závodech a některé jedině koupit v bazaru. Typy a druhy závodů jsou vesměs jako v předchozích GT. Nejlepší závodní hra, kterou si můžeš v současnosti zahrát je prostě GT5, i přes neorgastický recenze. Třeba zmiňovanej Shift je dobrej, ale nemá třeba rally, motokáry, nascar, tolik typů a druhů aut, tolik tratí, editor tratí, tak realistickou grafiku... Popravdě řečeno, já si koupil PS3 jedině kvůli GT5. Už nepotřebuju žádnou jinou hru (teda šokoval mě i Littlebig planet a uncharted) a jinde si toto prostě nezahraješ. Vyměnování aut bude asi přes PSN, nebo PSP pokud tam nechodíš nebo ho nemáš, tak se tě to netýká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 ic-10 na zlato= frustrace :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Ahoj, "GTckari", dotaz...NFS: Shift pokoreno, zadny jiny "simulator" na scene, Shift 2 v nedohlednu... A tak se ptam, ma cenu jit do GT5? Tak nejak nechapu to vymenovani aut... muze to nekdo objasnit tomu kdo naposled hral GT2 na PSone :cheesygrin: Myslel jsem (koukal jsem na par recenzi, ale o tomto tam nebylo ani slovo) ze tam je urcity pocet aut (800 WOW!!) ale je pro vsechny stejna dostupnost, resp postupek "kariery" v singlu se vsem zpristupni 100% automobilu... Ahoj, v GT5 můžeš poslat někomu z tvého friendlistu jedno auto denně jako dárek, jestli se domluvíte spolu na výměnu nebo půjčení je jen na tobě. Nějaká auta se špatně schánějí, tak proto ta výměna .... Dají se posílat i museum cards nebo barvy na auta. Jinak GT5 je dobrá volba. (nejlepší) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Shift 2 vychází ale v březnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 prosím o pomoc, hraju arcade mode-single race - pak vyberu super auto - potom lehkou trat a třeba i když jsme na třetím místě tak nic nevyhraju, po závodu skočí zase menu, jak to mám hrát abych sbíral trofeje,atd.. Další dotaz chci hrát po netu a kolikrát když jsem se napojil tak to spadlo a napaslo to discounted nebo tak něco... díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Aracde mod... řiká ti to něco? Od vyhrávání aut, peněz atd. tu je GT mode - akriéra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejce-CZ Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Tady pak je ještě otázka jestli to vůbec hrát když vybereš super auto, lehkou trať a dojedeš třetí :D Jestli nemá větší smysl jít cvrnkat kuličky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaweR1cK Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Shift 2 vychází ale v březnu. Opravdu v breznu? Mas nejaky link? V trailerech jsem videl pouze "2011" coz je dost velke casove rozmezi... :cheesygrin: Ale jestli to je opravdu tak, tak kaslu na GT5 (vim, asi chyba, ale GT5 Prolouge tezce sklamalo a Shift me uchvatil) a nedockave cekam na nove NFS. 8) Sorry za lehky OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Jste někdo na http://www.gtplanet.net/ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 MaweR1cK: http://www.eurogamer.cz/articles/datum-vydani-shift-2-unleashed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaweR1cK Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 wow, diky za info. Ted jsi me velice potesil! :thx: :thx: :thx: Predobednano (myslim ze dobra cena na Xzone - Limited Edition.) :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrm3 CZ Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Čau, mám problémy s připojením do online závodů. Bez problémů se připojím do závodu někdy aj vyjedu na trať, ale po chvilce mě to vyhodí a napíše něco ve smyslu "byl jste odpojen ze hry". Nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Jste někdo na http://www.gtplanet.net/? Jsem, pročpak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Zdravím. Potřeboval bych půjčit nějakýho veterána staršího 1979. A potom formuli gran turismo. U těch veteránů něco jiného než kobru dík. Nějaká auta také můžu zapůjčit. Díky Jen tak mimochodem vedle toho normálního redbulla mám ještě toho carbonovýho. Žádný velký rozdíl. (ale tyto auta si ponechám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.