Peciss Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Ahoj. Mám ten samý problém.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Jsem, pročpak? Můžeme se zpřátelit. Je to taky docela dobrá stránka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Zdravím. Potřeboval bych půjčit nějakýho veterána staršího 1979. A potom formuli gran turismo. U těch veteránů něco jiného než kobru dík. Nějaká auta také můžu zapůjčit. DíkyJen tak mimochodem vedle toho normálního redbulla mám ještě toho carbonovýho. Žádný velký rozdíl. (ale tyto auta si ponechám) Pro Historic Cup? Mám pár aut, co se na to hoděj... XJ13, Ford Mark IV, Ferrari P4 330, Chaparral 2D, 2J,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Pro Historic Cup? Mám pár aut, co se na to hoděj... XJ13, Ford Mark IV, Ferrari P4 330, Chaparral 2D, 2J,.. Ano. Měl jsem Cobru a s tou mi to nějak nešlo. Možná bych to s ní odjel, ale chtěl bych vyzkoušet i jiná auta. Tak když budeš tak hodný pošli mi nějaké pro ten Historic Cup, po té ho vrátím. To má dobrou ovladatelnost. Dík moc. PSN: georgepr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Já bych potřeboval kdyby mi někdo půjčil nějaké auto na Lightweight cup (begginers events)já žádné dobré auto na to nemohu sehnat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 LIDI PARÃDA MÃM TO ZLAO V IC-10 KONECNE UFFFF....... SUPER KARA TEN NISAN JO A VELKE DIKY ZA SAVE TEKENE90 ;-) DO KONCE SEM TO MEL O 0,250 SEKUNDY LEPSI :-d ALE MASAKR PRAVE JSEM OBJEVIL EVENTS SPECIAL ATY MOTOKARY SOU TAKE SUPER JDU JEZDIT :-) ZATIM ZDAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Jake auto v Arcade modu pro dva (tj. bez moznosti komplexniho nastavovani) je dobre na drifty? Krome mozna Murcielaga SV '09, ktery je sice super na rychlostni okruhy, ale na jednicku jede 125, takze na technickych tratich sekam travu. :cheesygrin: Jsem celkem lama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Co si pamatuju, tak v Arcade je Evo X... sice čtyřkolka, ale driftuje se s ní víc než dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Diky! :cheesygrin: V autech se fakt moc nevyznam, takze to neodhadnu, navic, kdyz se neda skoro nic nastavit. Klidne pokud vis jeste nejake (Imprezza?), tak, prosim, par doporuc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Na drift si vyber auta se zadnim pohonem FR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 FR = motor vepredu, zadni nahon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Presne tak :-) FR = motor vepredu, zadni nahon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 AHoj chtěl bych se zeptat, kde můžu vyhrát nějaké vozidlo pro HISTORIC CUP ? A mimochodem, mám taky všechny licence na zlato, a podle mě je nejtěžší IC-3, ale jak psal tekken90, je třeba si pohrát z nastavením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Do historic cupu je nejlepší Chapral 2J.Vyhrál jsem s nim v ačku i béčku.Nevím jestli se dá vyhrát.Ted je v online bazaru ale je drahej.Lepší je si ho od někoho půjčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 AHoj chtěl bych se zeptat, kde můžu vyhrát nějaké vozidlo pro HISTORIC CUP ? A mimochodem, mám taky všechny licence na zlato, a podle mě je nejtěžší IC-3, ale jak psal tekken90, je třeba si pohrát z nastavením. V Indy 500 vyhraješ XJ13 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Nevíte, jestli už existuje ta stránka, kde můžu B-spec závody jezdit přes PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Nevíte, jestli už existuje ta stránka, kde můžu B-spec závody jezdit přes PC? Zatím ne, ale také se na ni těším až budu v práci odklikávat závody. To se bude "závodit na PC" Sleduj www.gtplanet.net, tam jsou asi nejrychlejší informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GrcaONE Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím, prodám hru Gran Turismo 5 zakoupeno 7.1.11 .. Hral byla 2x v mechanice .důvod prodeje: jednoduse mne to nebavi, vyrostl jsem na Colinovi a tohle je na mne az moc realny cd je jako nové, neposkrabane nic .. muzu dodat foto .. Poslu bud na dobirku, nebo osobni odběr Přerov. píšte cenu dohodneme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím, prodám hru Gran Turismo 5 zakoupeno 7.1.11 .. Hral byla 2x v mechanice .důvod prodeje: jednoduse mne to nebavi, vyrostl jsem na Colinovi a tohle je na mne az moc realny cd je jako nové, neposkrabane nic .. muzu dodat foto .. Poslu bud na dobirku, nebo osobni odběr Přerov. píšte cenu dohodneme se. Ty prodáváš, tak nabídni cenu, kamarád by ji bral třeba hned .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GrcaONE Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 psal jsem pište cenu dohodneme se .. SONY PS3 hra Gran Turismo 5 cena od 1 270 do 1 849,- Kč nabídni domluvíme se .. je to bez zmanek pouzivani (muzu dolozit foto) pokud bydlis pobliz klidne osobne predam .. pokud se dohodneme dnes poslu to hned zitra .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Da se v ONLINE rezimu filtrovat vytvorene mistnosti podle statu...? Popripade jak nejrychleji najit CESKE mistnosti, respektive mistnosti vytvorene v Ceske republice...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Ahoj v tech onlajnech se daji jezdit pouze casovky kdyz sem se snazil hodne moc tak sem za 35.000 mista dostal na 137 misto ale stale zadne expy ani zlato ma smysl se dal snazit? nejd ejen o to ze proste budu 1. na svete ??? Jak jste tu psali tak ze za to je hodne zlata a exopu tak to asi bylo jnejaka vanocni akce ktera uz skoncila?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Jardaplihal: V Seasonal Events jsou Time Trial, Drift Trial a Race. Ty exp a credity dostaneš za Race eventy hned, updatují se jednou týdně. Za Time a Drift trial dostanou odměnu na konci týdne nejspíš jen ti nejlepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Zatím ne, ale také se na ni těším až budu v práci odklikávat závody. To se bude "závodit na PC" Sleduj www.gtplanet.net, tam jsou asi nejrychlejší informace. No to by byla paráda by jsem se i těšil do práce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amalka271 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Chcu se jen zeptat jak to je s tÍm champion gt formule skouŠel jsem to a je to dost tĚŽky da se to odjet s jinou formuly neŽ gt polyphony gran turismo dÍky za odpovĚd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.