Lantos Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 IceTower: To ti nezavidim, GT5 je STRASNEJ zrout casu... :psp: :cheesygrin: Jo to je, bohužel po měsíci žraní, už nežere. Protože nemá co nabídnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Je na čase jí prodat at se taky nažere někdo jinej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Je na čase jí prodat at se taky nažere někdo jinej :D dám ti zaní 200 chceš? :D sbírám GT 5 . chci mít co nejvíce kopií této skvělé reálné super grafické hry. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Já ti jí dám zadarmo.I to je drahý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Má někdo auto z GT Academy - třeba toho Nissana? Docela bych ho chtěl. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 'Taky bych si chtěl s váma zajezdit, prosím přidejte si mě PSN: midurmidur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Jinak teprve teďka jsem si všiml že tam není značka aut Porsche...je tam vůbec nějaký "poršák" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 123midur: RUF tam neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceMsnsCZ Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 RUF tam je S RUF Porsche 3400S '00 S RUF Porsche BTR '86 S RUF Porsche CTR2 '96 S RUF Porsche CTR "Yellow Bird" '87 S RUF Porsche RGT '00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Ruf jsem taky hledal, ale nikde jsem ho nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 RUF tam je, ale jen v bazaru a objevuje se tam málokdy, sem tam občas zahlédl i toho žlutého ptáka - RUF Porsche CTR "Yellow Bird" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Nedávno jsem koupil Yellow Birda a RGT a nedávno jsem tam měl BTR.RUFa mám v bazaru docela často.Škoda že není v prémiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrnis Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Já toho Yellow Birda vyhrál v nějakém závodě, ale teď si nevzpomenu kde.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Tak Yellow Bird jako výhra za závod není, ani žádné jiné RFU. Možná za dokončení celého eventu na gold v Beginner, Amateur, Professional, Expert, Extreme nebo Endurance. Za to se dávají auta náhodně dle aktualního dokončeného levelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrnis Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Tak asi tak.. Myslim, že jsem ho nekupoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Ze začátku jsou problémy s penězi, nemáte někdo tip jak je získat? Jsem ve 13 levelu a chybí mi poslední licence. Nemáte někdo save s money? Šlo by to někam upnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 ahoj kluci, prosim Vas je nekde navod na nastaveni aut, proste nejaky popis..jak co nastavit aby bylo auto rychlejsi, nebo naopak lepe drzelo v zatackach...jak na pruziny, sbihavost kol a pod...nejsem automechanik a v tehle vecech se fakt nevyznam.. :o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 redroker: Já jsem problémy neměl.. Koupil jsem Hondu Civic Sir II. '93 trochu upravil, odjel pár závodů, licence B a A, pak motokáry a pak už bylo prachů jak nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 To: fikuss-cz zkus toto http://www.gtarena.cz/gran-turismo-5/tuning-nastaveni/ a na tomhle webu můžeš i závodit online (a nejen ty)... www.gtarena.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 ahoj kluci, prosim Vas je nekde navod na nastaveni aut, proste nejaky popis..jak co nastavit aby bylo auto rychlejsi, nebo naopak lepe drzelo v zatackach...jak na pruziny, sbihavost kol a pod...nejsem automechanik a v tehle vecech se fakt nevyznam.. :o)) Většinou stačí přikoupit turbo a sport soft pneu a s tím se dají vyhrát všecny eventy, maximálně sniž výšku podvozku a přidej brzdy na předek, sbíhavost je dost ošemetná a tak zkus trochu naklonit kola směrem ven. Jinak dobré auto vyřeší vše samo a nemusí se moc upravovat. Zkus vypnout asistenty řízení které auto zpomalují, ale trochu hůře se pak ovládá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newmi666 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Tak tedy,kde sehnat Chaparral 2D?Vyskytuje se v bazaru..u mě teda ne..ale za to mám radost,že vyhrávám i dokonce dvakrát to samý auto..např.Chevroleta od Jeffa Gordona(jeden za nascar a druhý za tiket),mám z toho radost...ani to nejde prodat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Jenom dotaz, vím že se už to řešilo, ale nemůžu to už najít, jaké je nejlepší nastavení řidiče pro B-spec závody?:bash: Díky:psp: Ještě jak nainstaluju věci zakoupené v Tuning shopu na auto, pokud nenainstaluju hned tak mám zakoupeno, ale nemůžu to dostat do auta potom:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 redroker: nejlepší cesta k rychlému výdělku peněz jsou online events, kde vyhraješ i dost XP. Povětšinou si na to musíš koupit auto kolem 50-100 tisíc. Aby jsi měl závod jednodušší, tak můžeš auto trošku poladit a vítězství je doma. (Online eventy se objevují co týden nové) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Nemá někdo seznam aut co vyhrávam za Klasické Eventy? Mam dojem že to tu bylo... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Jsou to Seasonal eventy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.