jindra77 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 No... je ale dost na nic, že musíš mít zapnutý PS3 a hru... čekal jsem od toho teda víc.... že to půjde bez konzole... Aha, takže Polyphony Digital a ČEZ mají malou dohodu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Aha, takže Polyphony Digital a ČEZ mají malou dohodu .... Tak tys to vystihl úplně přesně. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Ahoj, chci se zeptat, kdyz ulozim replay a dam ho exportovat a pak ho hodim na flashku tak mi to PC neprehraje :( Nevite jestli se to da nejak udelat aby to komp prehral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 to tigi: nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Nevíte někdo kde vyjrát nebo sehnat legendární Special 62´??? Mimo jine s nim lamou v onůine events rekordy v draftovaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Nevíte někdo kde vyjrát nebo sehnat legendární Special 62´???Mimo jine s nim lamou v onůine events rekordy v draftovaní Auta která se dají vyhrát v gt5 : http://www.mygranturismo.net/eventlist.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 :o nooo? Tak jsem místo arcade hraní po dvou měsících začal tunit a začíná mě ta hra ještě víc bavit :D. Auta po tuningu (viz. gtarena.cz) jezděj uplně jinak a když dobře vytunim, tak je to extreme zábava :D a luxusní poježdění. Seasonal events supr udržujou hru při životě :D a vydělávaj expa i prašule.... BOMBA, a to jsem ještě nezačal jezdit on-line závody...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 tak to buď rád protože online se nedá vůbec jezdit.. v žádné hře lagy nemám ale v GT ? ... jednou je protivníkovo auto vedle mě a za sekundu se objeví na konci rovinky a pak zas u mě :D nedá se to hrát, příšerný lagy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Me teda online nelaguje..samozrejme obcas se naky auto trha ale nic hroznyho to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Nevíte kde, kdy se odmknout další Photo Travel? Mam tam jen 2x Kyoto, Hangár, Německo a nějakej most kde jezdí tramvaj, jsem lv 23...a za co se mi odemknou hlavně... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Zdravím. Když mám tři auta a chtěl bych je vyfotit naráz... Jak to udělat? Díky. Napadá mě zavod a tři řidiči v b-spec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Zdravím. Když mám tři auta a chtěl bych je vyfotit naráz... Jak to udělat?Díky. Napadá mě zavod a tři řidiči v b-spec vypadá to zajímavě, ale jak na to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 vypadá to zajímavě, ale jak na to .. To bude asi fotomontáž... I když při zvětšení nevypadá a sedí odlesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Dnes jsem si zase všiml té strašné grafiky a nedokázal sem to vyhnat z hlavy nejhorší je vždy start ty stíny jak se otáčí dokola kamera to je fakt hnus velebnosti a také mě trápí drift s volantem to nějak nejde musim to zkusit na ovladači ale jinak je to fakt super hra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Strašné grafiky? Každý říká jak je úžasná a dokonalá. Plnou verzi sice nemám, hrála jsem pouze Prolog a všimla jsem si že obrazovka se půlí, není tam v-sync nebo jak se tomu říká, grafika mi v Prologu připadá jednoduchá a až příliš ostrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Zdravím. Kámoš mi chtěl půjčit save. Napadlo nás, že by to šlo tak, že by mi půjčil svůj účet já bych se na něj přihlásil a nahrál si tam jeho save. Nedošlo by pak k poškození. Nějaký ban - třeba. Šlo by to? Pak bych mu třeba pozměněný save poslal zpátky a jakoby nic... :-) Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Nevíte kde, kdy se odmknout další Photo Travel? Mam tam jen 2x Kyoto, Hangár, Německo a nějakej most kde jezdí tramvaj, jsem lv 23...a za co se mi odemknou hlavně... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Zdravim, mam v planu si koupit tenhle tyden GT, rad bych usetril a koupil obycejnou verzi, ale nechci prijit o chromeline auta, je mozne je nak ziskat? (samozrejme i stealth vozy) Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Zdravim, mam v planu si koupit tenhle tyden GT, rad bych usetril a koupil obycejnou verzi, ale nechci prijit o chromeline auta, je mozne je nak ziskat? (samozrejme i stealth vozy)Diky za odpoved Samostatně se dají sehnat stealth cars, třeba na eBay je prodávají, ale stojí kolem 150,-USD . Pochybuji o tom, že ti někdo přidá k standartní verzi voucher na chromeline, nebo stalth cars. Jsou to sběratelská edice, takže si musíš připlatit. Já jsem koupil eu verzi Collector's Edition za 1.700,-kč, je tam i apex kniha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Zdravím. Kámoš mi chtěl půjčit save. Napadlo nás, že by to šlo tak, že by mi půjčil svůj účet já bych se na něj přihlásil a nahrál si tam jeho save. Nedošlo by pak k poškození. Nějaký ban - třeba. Šlo by to? Pak bych mu třeba pozměněný save poslal zpátky a jakoby nic... :-)Dík za odpověď Svůj účet si můžeš oficiálně otevřít na jakékoliv ps3, je tam na to i složka při zařizování nového ůčtu - Using an existing account, když budeš hrát na jeho účtě s jeho savem na své konzoli, tak problém není, můžete si to předávat. Nevím jak je to s přenosem save na jiný účet. Zkus to, nic se nastane, ale raději si save zálohuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Nevíte kde, kdy se odmknout další Photo Travel? Mam tam jen 2x Kyoto, Hangár, Německo a nějakej most kde jezdí tramvaj, jsem lv 23...a za co se mi odemknou hlavně...dík Tak třeba 4 lokace pro photo travel se otevřou po odjetí Special Events - Grand Tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Co jsem teď začal hrát online, tak můžu říct, že net code je snad nejhorší jaký jsem kdy u hry viděl - připojení mám OK (NAT2, 10ms, 5MB / 512Kb, 0%PL) a i tak mě to semtam v lobby náhodně vyhodí a nejsem sám - naštěstí při závodu se mi to ještě nestalo, stejně tak ostatní auta nijak nelagujou. Jenom při startu 16 lidi první kolo trošku více skáčou, ale nic hrozného. Nicméně to odpojování v lobby mě pěkně štve. PS3 mám sice připojenou přes wifi, ale ping se drží kolem 2-3ms (max 15ms) a rychlosti jsou stejné jako na PC -> zkusím ještě připojit PS3 kabelem. Ale za ty DC dle mě může samotná hra a ne moje připojení. Jak jste na tom vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Zdravim, mam v planu si koupit tenhle tyden GT, rad bych usetril a koupil obycejnou verzi, ale nechci prijit o chromeline auta, je mozne je nak ziskat? (samozrejme i stealth vozy)Diky za odpoved Mozna se mylim,ale nerikali pd,ze ty auta co byly jako bonus daj do dalsiho updatu? Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Mozna se mylim,ale nerikali pd,ze ty auta co byly jako bonus daj do dalsiho updatu?Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Jo, psali že dají celou sérii chrome line k vánocům .... Darovali, ale jen v japonsku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Jo, psali že dají celou sérii chrome line k vánocům .... Darovali, ale jen v japonsku .... Kur.y jedny šikmooké, jak se dozvěděli že mám cihlárnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.