jindra77 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Proč se nadá zastřelit řidič z B-specu ??? Za nějaké chyby bych je fakt střílel, jako když v posledním kole začne přibržďovat na rovince při předjíždění vedoucího auta ..... pochopim že se mu to někdy smekne, ale proč potom stojí v zatáčce u mantinelu, nechá se všema předjet a pak po chvíli ho napadne jet dál .... mám jediné řešení (9mm to vyřeší) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Proč se nadá zastřelit řidič z B-specu ??? Za nějaké chyby bych je fakt střílel, jako když v posledním kole začne přibržďovat na rovince při předjíždění vedoucího auta ..... pochopim že se mu to někdy smekne, ale proč potom stojí v zatáčce u mantinelu, nechá se všema předjet a pak po chvíli ho napadne jet dál .... mám jediné řešení (9mm to vyřeší) Přesně!! Taky bych střílel! Jedu B-Spec na Fuji (VITZ race) jsem na cílové rovince, chci předjet druhý auto nalevo má od mantinelu tak 1,5m napravo 5m a on to prostě zkusí zleva!!! Nechápu fakt!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Proč se nadá zastřelit řidič z B-specu ??? Za nějaké chyby bych je fakt střílel, jako když v posledním kole začne přibržďovat na rovince při předjíždění vedoucího auta ..... pochopim že se mu to někdy smekne, ale proč potom stojí v zatáčce u mantinelu, nechá se všema předjet a pak po chvíli ho napadne jet dál .... mám jediné řešení (9mm to vyřeší) Jediný řešení je o hodně silnější auto, než s čim jezdí protivníci. Ani 9mm ti nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Jediný řešení je o hodně silnější auto, než s čim jezdí protivníci. Ani 9mm ti nepomůže. Ale když jsem teď začal a jezdím FF Challenge s Hondou Civic Sir. II '93 (353 HP), tak on ji prostě nezvládá.. Poraďte pls někdo.. :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Kluci nebojte chce to vydržet jak bude v 15 levelu tak začne jezdit docela slušně mám jednoho jezdce v 29LV a jezdí jak drak čas na kolo srovnatelný s mým časem ostatní mám na 20 a už to toké jde a nemusíš je pořád kontrolovat . Jinač dost pomáhá snížit brzdný účinek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Kluci nebojte chce to vydržet jak bude v 15 levelu tak začne jezdit docela slušně mám jednoho jezdce v 29LV a jezdí jak drak čas na kolo srovnatelný s mým časem ostatní mám na 20 a už to toké jde a nemusíš je pořád kontrolovat . Jinač dost pomáhá snížit brzdný účinek . já mam řidiče v 17lvl a podle mě je čím dál horší, bič na něj, nebo elektrošoky do sedačky aby věděl kdy má předjet ..... Je pravda, že něco mu jede lépe a nějaká auta prostě nezvládá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Třeba tomu mému nešel vůbec ten NASCAR styl jezdce skoro cool Zato ten druhý má styl cca ve 3/4 stupnice směrem k HOT a nascar dal už v 10 levelu úplně v pohodě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Třeba tomu mému nešel vůbec ten NASCAR styl jezdce skoro cool Zato ten druhý má styl cca ve 3/4 stupnice směrem k HOT a nascar dal už v 10 levelu úplně v pohodě . Takže z toho vyplývá že je lepší mít víc HOT jezdce?? Já mám totiž skoro plný COOL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Proč se nadá zastřelit řidič z B-specu ??? Za nějaké chyby bych je fakt střílel, jako když v posledním kole začne přibržďovat na rovince při předjíždění vedoucího auta ..... pochopim že se mu to někdy smekne, ale proč potom stojí v zatáčce u mantinelu, nechá se všema předjet a pak po chvíli ho napadne jet dál .... mám jediné řešení (9mm to vyřeší) To máš sakra pravdu dal sem mu super nadupané auto a závod na 10 kol za jendo kolo náskok 30 sekund tak si říkám přepnu si na tv po 20 minutách přepnu zpátky a on dojel na sedmém místě tak tohle mě hlava nebere. Jinak já mám HOT jezdce a stačí ho pouze brzdit příkazem skloidni se!!! Mám i chladného ale ten na to dlabe a furt ho misím honit a řvát do sluchátek přidej!! předjed!!! Myslím že lepší je HOT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 To máš sakra pravdu dal sem mu super nadupané auto a závod na 10 kol za jendo kolo náskok 30 sekund tak si říkám přepnu si na tv po 20 minutách přepnu zpátky a on dojel na sedmém místě tak tohle mě hlava nebere.Jinak já mám HOT jezdce a stačí ho pouze brzdit příkazem skloidni se!!! Mám i chladného ale ten na to dlabe a furt ho misím honit a řvát do sluchátek přidej!! předjed!!! Myslím že lepší je HOT Díky, až se mi naskytne příležitost, hned ho vyměním :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 V Seasonal Events se dostavaji penize jen v Bonus Race..? Nebo i v Time Trial, popripade Drift Trial..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 V Seasonal Events se dostavaji penize jen v Bonus Race..? Nebo i v Time Trial, popripade Drift Trial..? No to by jsem taky rad vedel ja zatim dostal expy a prachy jen za bonus race ale je pravda ze v tech ostatnich sem se nikdy neumistil v top 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 ahojte čtu tady něco o jezdcích - to jako závodí místo vás?jak se to aktivuje?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ahojte čtu tady něco o jezdcích - to jako závodí místo vás?jak se to aktivuje?díky To je jednoduche koupis si jezdce a hrajes v B-spec modu Ale taky mam otazku pro profiky posral sem upgrade auta vyhral jsem ho v Lamborghini Exclusive: a je to auto Lamborghini Countach LP400 ‘74 (S) Ted je v onlainu time trail a ja sem omylem odlehcil o dva stupne misto o jeden a uz me to nechce pustit na zavod :-( Nevite zda se ta uprava da nejak vratit a nebo mohu ho vyhrat znovu?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 To je jednoduche koupis si jezdce a hrajes v B-spec moduAle taky mam otazku pro profiky posral sem upgrade auta vyhral jsem ho v Lamborghini Exclusive: a je to auto Lamborghini Countach LP400 ‘74 (S) Ted je v onlainu time trail a ja sem omylem odlehcil o dva stupne misto o jeden a uz me to nechce pustit na zavod :-( Nevite zda se ta uprava da nejak vratit a nebo mohu ho vyhrat znovu?? Diky Bohuzel odlehceni nevratis a auto nevyhrajes znovu...maximalne ti to muze nekdo poslat,kdo ho ma neupraveny a ty si zazalohuhes save,posles zpet a pak ho obnovis Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Tak jsem odjel bonus race s obojživelníkem Schwimmwagnem a fakt jsem se pobavil, jak se to hned převrací v zatáčkách, super kára, škoda že tam pro něj nejsou terény třebas i s vodu a bahnem, je to mazec. Zkusil jsem mu přidat brzdy na předek, jaké potom dělá krásné kotrmelce vpřed, rozjedu to na cca 150km/h a na rovince zašlánu brzdy, ten kotrmelec je fakt excelentní ..... doporučuji zkusit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 jindra77: Jak se ti podarilo z obojživelníkem Schwimmwagnem jed az 150km/h. Ja jsem ho vcera potunil a nejede vice jak 103km/h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Tak jsem odjel bonus race s obojživelníkem Schwimmwagnem a fakt jsem se pobavil, jak se to hned převrací v zatáčkách, super kára, škoda že tam pro něj nejsou terény třebas i s vodu a bahnem, je to mazec. Zkusil jsem mu přidat brzdy na předek, jaké potom dělá krásné kotrmelce vpřed, rozjedu to na cca 150km/h a na rovince zašlánu brzdy, ten kotrmelec je fakt excelentní ..... doporučuji zkusit ... Jo ted si me perdbehl tohle presne sem chtel napsat byl to fakt superr zavod :-)))) Jo a ja ho dostal na 200km/h jde to uplne v pohode narveš do něj veškerej dostupnej tuning snížíš na max podvozek tvrde poneu tvrde tlumiče atd. ale jen na rovince nezatočíš s ním ani ve 100km/h musíš hodne brzdit a jak psal kolega ty kotrmelce sou super sem myslel ze se me to zda ze to v gt5 nejde :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 jindra77: Jak se ti podarilo z obojživelníkem Schwimmwagnem jed az 150km/h. Ja jsem ho vcera potunil a nejede vice jak 103km/h... koupil jsem mu full převodovku a trochu posunul rychlost, pak jede jako drak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin0446 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Mohl by mi někdo půjčit ten VW SCHWIMMWAGEN?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick8 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Zdravím pařmeni... mám na vás velikou prosbu. nepůjčil by mi někdo nějaké auto.. byl bych velmi vděčný můj nick je v podpisu děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newmi666 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 někdo tady psal o trvalém odlehčení a zvýšení výkonu přes ty jednotlivé stage..bohužel se mi taky povedlo zmrvit Nissan GTR Academy Version (všechny zlaté za S licence a tím pádem znovu získat nejde)o sice jeden výkonový stupeň,ale taky to zamrzí..jinak jak tady čtu,tak asi v B-Spec jde nějakým způsobem zrychlit čas?Teda aspoň mr.vejce tady píše o osmi zajetých závodech 24h lemans...to je docela zajímavý způsob zvyšovaní exp bodů..teda pokud to nezajel v reálném čase,to už je o utavení konzole..ar řiď a´t je líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Zdravím. Nemá někdo Suzuki Escudo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Zdravím. Nemá někdo Suzuki Escudo? Jo tu sem viděl jendou v závodu myslim že to byl Dream Car Championship předjel sem jí s Minoltou ale hned jsem si vzpomenul na GT4 kde Escudo byla top kára :-) kdyby někdo věděl kde ji sehnat bylo by to super ale myslím že to bude o náhodě v bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Jo tu sem viděl jendou v závodu myslim že to byl Dream Car Championship předjel sem jí s Minoltou ale hned jsem si vzpomenul na GT4 kde Escudo byla top kára :-) kdyby někdo věděl kde ji sehnat bylo by to super ale myslím že to bude o náhodě v bazaru JO Escudo se objevuje v bazaru za 2mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.