Batista123654 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Zdravím. Vím že to tady nemá moc co dělat, ale tadoty téma je asi nejvíce živé o gran turismo a když tady řešíte i gran turismo 4. Nevíte někdo náhodou jaké auto je to na krabičce od gran turismo psp? Děkuji myslím to auto pod tím nápisem GT (černé). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 ja bych to videl na chevrolet corvette Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Jakej zavod, nebo licence vam dela problem zajet na zlato??? jakou trofej (krom platiny) nemuzete udelat??? ja se docela natrapil v trofeji GT-R oficial record a v licenci ve slalomu s Toyotou RF... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Batista: Corvette ZR1 BIgMike: Proste vyhrajes jednou za bronzy, jednou za stribro a jednou za zlato..Pokud budes mit treba 9 zlatych a 1 stribrnou tak proste dostanes auta za bronz a stribro..za zlato dostanes auto az budes mit vsechny na zlato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Autoři mohli na nočních tratích víc rozsvítit, je tam tma jak v pytli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Me se to zas libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 nebo kdyby se aspoň dal nastavit sklon světel... občas ty světla svíti strašně do země :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Veselý Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Zdar pánové, kdyby náhodou měl někdo red bulla navíc tak ho klidně koupím cenu určete samozdřejmě rozumnou... :-) protože to se snad fakt nedá zajet na ty časy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 mám red bulla, poskytnu ti ho, spíš bych ocenil na oplátku nějaké vozidlo, ale nechám to na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 To, co jsem psal nahore o umirajicim Nissanu, nikdo nevi? Aby se mi pak nestalo, ze vsechny prachy vyhodim do kusu srotu, co bude odmitat nastartovat. :lol: Co bylo mysleno prevodama jsem tak uplne nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Veselý Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 mám red bulla, poskytnu ti ho, spíš bych ocenil na oplátku nějaké vozidlo, ale nechám to na tobě. Tak to by bylo super aut mám dost ale nevím co by jsi potřeboval dej vědět a já ti nějaké pošlu... můj nick na playstation je: simir18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 http://feedback.gtplanet.net/forums/96709-gt5-feedback Hlasujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh@m@n Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 mám dotaz a to na signature verzi ? kniha APEX tam má 300 a nebo 200 stran ? někde píšou že má 200 a někde zas 300 díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceMsnsCZ Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 APEX má 212 stan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 http://feedback.gtplanet.net/forums/96709-gt5-feedback Hlasujte jo, zajímavé, hned jsem se zaregistroval a hlasoval ...... kdyby tam přiadli jen část těch nápadů, tak by to bylo opravdu zajímavé, ale upřímě si myslím že si ty nejlepší nápady schovají pro GT6, takže do 5let se dočkáme ?? možná i více .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Zdravím. GT mě už tolik nebere, ale celkem pravidelně ho pouštím. Sbírám auta (třeba od Havajčana :-) ) nebo se bavím tak, že jsem si koupil takovou kraksnu za 8000 a vytunil ji za 200 000 ... Ta pak jela... (Udělal jsem z 66 koní ... 180. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 mě už taky nebaví jezdit ty závody.. nemám prachy na to abych kupoval na každej závod jiný auto a pořád dokola jezdit ty samý závody abych vydělal ? ne dík... já si koupil corvette z 69roku, vytunil ji na max. na 600koní a jen si tak jezdím practice a driftím si ;) se zadokolkou to driftí samo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášST Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Mám laickej dotaz.. Koupil jsem Turbo, ale přecvaknul jsem se a nenamontoval jsem ho. Jak jej dodatečně namontuju? Zkoušel jsem: - koupit znova, ale vidím, že jeden kus vlastním, ale koupit už nejde (nedostatek peněz) - v garáži, kliknout na moje auto, tuning a tam si kliknout na záložku turbo, bohužel prázdné Díky za rady a nápady ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Jdi do Items, tam najdi Turbo.. stačí ho použít a dáš ho do aktuálního auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QQQ1468625373 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 myslim ze to najdes v itemech......kde ho namontujes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášST Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Bylo tam! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 dělá vám taky při hraní to že se najednou PS3 vypne a bliká červená dioda? Dost to komplikuje hraní a díky tomu že mě to dělá poslední 2 dny čím dál tím častějc mě to začíná dost štvát. Nevíte čím to je a už jste se s tím setkali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 ja myslim ze je to prehrati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 ja myslim ze je to prehrati Kéž by ale to ted sem to zapnul a hned to padlo 2x za sebou dal sem jinej závod a neudělalo to nic jo a treba v patek sem hral 10 hodin v tahu B-spec a taky nic možná nějaká chyba na disku kd eje nainstalovaná hra já nevím :-( jen sem se lekl že to bude to slovo které tady nechci psat. Jo a taky nemuzu udelat formule to je fakt kretensky zavod. Formule myslim super nastavena v b-specu mam v sude zlato a to jezdi příklad: 1 okruh v průměru 1:19 nejlepsi cas 1:18 Já jezdim v průměru 1:18 a nejlepší čas mam 1:14 ale prostě lepší jak 3 místo nemám už mě z toho hrabe. Takhle to je na každém okruhu jezdím lepší časy než jezdí v B-specu a při tom vyhraje s náskokem 40 sekund já jezdím rychlejší kola a sem třetí. To nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 tak z toho si nic nedělej, já toho v gt5 nechápu víc ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.