Batista123654 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Si dovolím informovat komunitu a hrdelní fanoušky.http://gt-fobie.hys.cz/ Ahoj. tak jsem se registroval. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Ahoj. tak jsem se registroval. Dík Snad nás bude více a fobie bude narůstat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Ahojky, nemáte někdo prosím na půjčení Ferrari formuli, vrátím ihned zpět, tak asi na 3 minuty, .... (jen si zkopíruji save a hned vracím) jinak mi kluci z PD udělali radost s kompletní sbírkou Porsche (RUF) v online bazaru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 jen bych chtel dodat pro Facebookare místo na fotky http://www.facebook.com/album.php?aid=41406&id=187087397978611 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Ahojky, nemáte někdo prosím na půjčení Ferrari formuli, vrátím ihned zpět, tak asi na 3 minuty, .... (jen si zkopíruji save a hned vracím) jinak mi kluci z PD udělali radost s kompletní sbírkou Porsche (RUF) v online bazaru ... Taky by jsem ocenil pujceni formulky pro save :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Taky bych to ocenil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Kdyby jste si o ní napsali na gt-fobie.hyz.cz taky bych vám jí poslal :) Na něco vás nalákat musím néé? lol Mám F1 (2007) a F1 (2010) PS: Hledám moderátora s praxí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Midendorf: Hledas moderatora na to Tve nove forum..? Ono je tam neco k moderovani... :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Taky bych to ocenil :D Kluci co kdyz si ji koupim ja poslu vam ji a pak si přepíšu save? Bude to tak že vy budete mít formuli a já zase svých 20 mega? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Kluci co kdyz si ji koupim ja poslu vam ji a pak si přepíšu save?Bude to tak že vy budete mít formuli a já zase svých 20 mega? ano, tak to bude, pošlu ti ji zpět .... takže ti zůstanou peníze a formule také .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 A že vás to takhle baví sakra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 A že vás to takhle baví sakra :D mě to baví, mám skoro všechno vyhráno(až na pár závodů) ale teď mám novou motivaci a sbírám auta, chci tu trofej za 1000aut. Nemáte někdo na výměnu nějaké museum card ?? Já jich mám hodně po dvou, dá se jich poslat 10 za den ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 nic proti nikomu ale myslim ze nez nove prazdne forum je lepsi mrknout na gtarena.cz :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 nic proti nikomu ale myslim ze nez nove prazdne forum je lepsi mrknout na gtarena.cz :psp: si děláš prdel ne? Forum nebude samozřejmně do tří dnu plné příspěvku, to je na uživatelích. Momentálně nepřispívam ani já, protože dolad'uji nedostatky... Navíc sekce se budou postupně přidávat atd... Dnes by měl být hotov nový design. Myslím, že se vám bude líbit. Plus byl přidán CHAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Co říkáte na ty závody co nahradily Bonus Race?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 no tak žádný hit to teda není, je to až moc lehké a ty odměny, no co dodat .... Jako závod do 300ps, který vyhraju se standartním autem které má 230ps a všechny protivníky předjedu už v prvním kole, jsem nepochopil .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 si děláš prdel ne?Forum nebude samozřejmně do tří dnu plné příspěvku, to je na uživatelích. Momentálně nepřispívam ani já, protože dolad'uji nedostatky... Navíc sekce se budou postupně přidávat atd... Dnes by měl být hotov nový design. Myslím, že se vám bude líbit. Plus byl přidán CHAT. ale proc? napr. na gtarene je forum taky a funkcni a nejen forum tak proc dalsi? Myslim ze je lepsi aby se co nejvic hracu schazelo na jedne www nez po troskach vsude mozne. a prdel si delej sam treba gumakem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Woooow 234 stránek, 3500 odpovědí, 170 tisíc zobrazení tak to je dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smijd Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 no je to docela popularni hra tak jak byli predchozi dily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Nevíte prosím náhodou jak rozdělím soubor GT.VOL (11 GB) na více částí, aby se mi vlezl na ext. harddisk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 http://www.ps3-hacks.com/2010/11/22/ps3splitter-v1-1-4-0-released/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Taky bych to ocenil :D Tak jdeme na to? V kolik tu budes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 ahoj, nevíte někdo které auto se dá nejvýhodněji prodat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smijd Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 http://gt-fobie.hys.cz/index.php forum specialne urcene pro priznivce teto hry....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Novej update GT5 18.2. http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-update-coming-february-18th/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.