Jardaplihal Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 tak mi to ráno ještě nešlo poslat, znovu to zkusím odpoledene kolem 17.hod JJ koukal sem tak teda mrknu po pate :-) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 ahoJ,nevim jestli to presne patri sem ale mam dotaz,nejsou nekde nejaky cheaty,save nebo nejaky navod jak odemknout vsechny auta,trate atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 ahoJ,nevim jestli to presne patri sem ale mam dotaz,nejsou nekde nejaky cheaty,save nebo nejaky navod jak odemknout vsechny auta,trate atd? nejsou, musíš jezdit a jezdit a jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Jindro nezapomel jsi na me? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Jindro nezapomel jsi na me? ještě nejsem doma .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 máš to tam .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 máš to tam .... Kámo díky!!! Dobrej závod mám to zajetý a formulku sem vrátil díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak bracha zkoisel obnovit save mesic a kus zpet a hodilo mu to hlasku o tom,ze je prosly a udelalo to novej profil... dela vam to tez? K cemu mi to pak je,kdyz si ho timpadem nemuzu takhle zalohovat? To jsem nepobral... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak bracha zkoisel obnovit save mesic a kus zpet a hodilo mu to hlasku o tom,ze je prosly a udelalo to novej profil... dela vam to tez? K cemu mi to pak je,kdyz si ho timpadem nemuzu takhle zalohovat? To jsem nepobral...Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Trak to by m,e asi dost nasralo protoze jak se otepli nebudu mit cas tak 6 mesicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Lidi měl bych otázku krom nových tratí, aut a tak podobně, liší se GT5 v grafice či HUDU atd oproti GT5: Prologue? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Už samotné slovo Prologue by ti mělo napovědět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Prologue je taková spíše jaksi demoverze plné hry GT5 - je v ní tak 10% z toho co v GT5 pokud se nepletu co se týče aut atd! Takže mi sem prosím nepiš takovéhle nesmysly! Prostě chci vědět co se týče grafiky tak mužeš normálně odpovědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Prologue je taková spíše jaksi demoverze plné hry GT5 - je v ní tak 10% z toho co v GT5 pokud se nepletu co se týče aut atd! Takže mi sem prosím nepiš takovéhle nesmysly! Prostě chci vědět co se týče grafiky tak mužeš normálně odpovědět. Já myslím že ta odpověd by ti mohla stačit. Chytrému ukaž. Hloupému napověz rockyzze třískni koštětem po palici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No, jo tak to asi budu chápat tak že komunita PS3 tady na CF je fakt banda blbců? Bez urážky k těm co se nechovaj jako tyhlensti dva dmnti.... Takhle akorát poukazujete na svojí demenci, pokud tu má někdo chytrou odpověd tak prosím, uvítam jí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 ..... je to chytrá odpověď, nebo jsem taky "dmntní" .. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 jindra to je chytrá odpověd, díky :) Takže co se týče barev tak tam moc rozdíl není, zajímavý :) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 rockyzz a ty nejsi ******ní když se tu ptáš na takové otázky, které si můžeš najíd kdekoliv na netu? Vím je to forum o PS3 hrách, ale proboha trochu soběstačností. A to co ti sem hodil jindra77 sis mohl najíd taky sám. Jinak GT Prologue je prostě nedoděláná hra kde chybý tratě auta a kupodivu je tam i horší grafika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 tak se hned nemusíš zbláznit ty dmnte. fakt wake up!!!!!! prostě se mi nechtělo hledat tak jsem se zeptal nemusíš bejt hned tak protivnej! taky souhlasím s tím že "nejdřív použij google než se zeptáš" ale prostě jsem na to neměl náladu, já nevim jak to jinak říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Ja rockyzz-ho chapu... Aby se tu clovek bal napsat "zacatecnicky" dotaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No, abych to řekl takhle amatér nejsem PS3 mam přes 2 roky, jedině amatér v GT5, protože od tý doby co mam Xbox se ani moc o PS3 nezajímám, ale amatér nejsem, ale díky za podporu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Resite sracky. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Presne tak, skladat si tituly kdo je vetsi dmnt muzete v SZ a nebudete tim zasirat tohle vlakno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Promiň, ale myslím si že moje odpoveď byla dostačující a já sem stím tytulováním nezačal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Ale vždyť se nemusíš obhajovat, celá pointa byla že tyhle kraviny píšete sem když si to můžete napsat do SZ a nikoho tim neotravovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Vsak on to tu co nevidet nekdo promaze, ze...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.