Jardaplihal Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Máte někdo GT40? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 .........tak už jdou opět darovat všechny auta, ale jen do 3.3.2011, pry je to pro navrácení rozpujčovaných aut .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bert007d Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Pro Jardaplihal:...pošlu Ti - teď jsem jednoho dostal k narozeninám...mám dva = nemusíš vracet bert007d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bert007d Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 přidej si do friendlistu bert007d - pošlu Ti Máte někdo GT40? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Zdravím. Taky jsem se koukal na GT40. Docela bych ho taky chtěl... Nevím kolik stojí, ale šlo by to? Jde totiž posílat auta nad milion jen do 3.3.11. Dík PSN: georgepr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Ahoj potřebuji dostat auta z gran turismo PSP do Gran turismo 5 poradíte mi je nějaký návod?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bert007d Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 ...když se Jardaplihal (řekl si první) do večera neozve, pošlu ho Tobě Zdravím. Taky jsem se koukal na GT40. Docela bych ho taky chtěl... Nevím kolik stojí, ale šlo by to? Jde totiž posílat auta nad milion jen do 3.3.11. DíkPSN: georgepr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 ...když se Jardaplihal (řekl si první) do večera neozve, pošlu ho Tobě Ahoj díky moc jdu si tě dát do přátel sem: mortius123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Zdravím. Taky jsem se koukal na GT40. Docela bych ho taky chtěl... Nevím kolik stojí, ale šlo by to? Jde totiž posílat auta nad milion jen do 3.3.11. DíkPSN: georgepr Udělám si save a pak ti ji také pošlu ale potvrd pratelstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Nemá ještě někdo GT40 nebo formuli ferrari co by mi daroval PSN:RRoonnee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Nemá ještě někdo GT40 nebo formuli ferrari co by mi daroval PSN:RRoonnee mohu darovatjedno denne tak jestli pockas na zitrek mam uz jedno tak pozitri poslu tobe ale vratit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 mohu darovatjedno denne tak jestli pockas na zitrek mam uz jedno tak pozitri poslu tobe ale vratit :-) pozor na to posílání, 3.3 to končí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 pozor na to posílání, 3.3 to končí ... OK co se pak stane kdyz mam pujcene auto a nestihnu vratit? me zmizí a kámoš o něj přijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Nezmizí, zůstane ti.. jinak auta lze přeci pučovat přes sdílení aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Nezmizí, zůstane ti.. jinak auta lze přeci pučovat přes sdílení aut... to sice ano, sdílení aut je zajímavá věc, je to pohodlné, ale když ty auta sbíráš tak máš smolíka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 A funguje furt ten trik se zálohováním SAVu? EDIT:Tak proč to nepoužíváte,když tady měníte ty auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 A funguje furt ten trik se zálohováním SAVu? .........ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Udělám si save a pak ti ji také pošlu ale potvrd pratelstvi Ahoj. Dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Ahoj.Právě kroužím v EXTREME SERIES - NASCAR - ten poslední závod.Už jsem to hrál asi 20*. Od 2 kola jsem první, a v posledním mě vždy předjedou.Nejlepší jsem skončil 2 se strátou +00,012.Zkoušel jsem všelijaké nastavení...převodovky,gumy atd.Kuwa, už to fakt nedám........rozdupu to i s telkou :angry: Prostě to nechápu.....Pomoc Má někdo tip...kuwa už mě to nebavíííííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 staci jezdit na druhem , tretim miste... v poslednim kole jed druhej a posledni zatacce se drz presne auta pred tebou. pri vyjezdu ze zatacky te to vyveze... mensi odpor vzduchu... dostanes rychlost a predjedes ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 mám takový problém, včera normálně hraju GT5 a pak se mi hra zničehonic sekla v menu, tak si říkám v pohodě, to se stává, resetuju PSko a zapnu znovu a sekne se zas a takhle 1x, 2x, 3x... a vždycky je to asi tak 20 vteřin po tom, co hra načte do hlavního menu (jak je A-Spec, B-Spec apod), fakt netuším co dělat, napadlo mě hru odinstalovat z HD a znovu nainstalovat (jiné hry mi fungují v pořádku) EDIT: tak odinstalování nepomohlo a pravděpodobně je to savem :( nevíte někdo v čem je problém? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 staci jezdit na druhem , tretim miste... v poslednim kole jed druhej a posledni zatacce se drz presne auta pred tebou. pri vyjezdu ze zatacky te to vyveze... mensi odpor vzduchu... dostanes rychlost a predjedes ho... Mám obavu, že to nebude takové jednoduché....ale zkusím.Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 nemá někdo na pučení nake auto v tunningu nebo nake rychlé ja si jen zalohnu sav (jesli to furt jeste funguje s tim zalohovanim savu) a pak vam ho poslu spatky nick mam : hlavoun71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Tak jsem dostal RedBull X2010 za 35 level v B-Spec a je to bomba. V B-spec většinou vydělávám peníze v Dream car championship (přepnu TV a sleduju nějakej tupej seriál s manželkou) a s tímhle autem se snižuje čekací doba na polovinu. Neustále budu přepínat sem a tam, asi mě zabije. Cha Nemáte nějakej tip jak rychle vydělat credit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 To je asi nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.