vitas696 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 vždycky se nějakej najde ,ale jak se zjistí ,že nějakej je, tak ho většinou rychle opraví :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Už abych si koupil GT5 a rychle nabugoval co nejvíc, třeba pak už bugy takový úplně vymizej :( Jinak, za ty bugy muže být nějaký postih? Myslím jako třeba ban nebo něco takového???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Pěkně ten Seasonal event autoři flákaj, dosavadní eventy jen prodlužujou o 14 dní a jeden přidaj, bída. Už i kredity tam moc vydělat nelze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Taksi najdi v online Nurburgring 24H 200 kol,já si dnes vydělal za třičtvrtě hodiny víc jak 12 000 000 za dvě 1.místa :wohow::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ahoj nebyl by nějakej podobnej bug kterej je pro lidi kteří jsou na 15 lvl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 na lvl 15 to jde rychle samo a navíc nechápu ,když si už hru koupíte ,tak ji chcete mít za týden s bugama hotovou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Naprostej souhlas, ten BUG je strasnej humus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 ahoj všichni scháním chromovou,zlatou a další ty lesklý barvy nema někdo navíc nějakou,mužu taky nějakou nabídnout a nebo pučím auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Jak lze úspěšně prodat auto? V garáži mám 2 stejné modely,když zvolím sell, vypíše mi to hlášku, něco v tom smyslu,jestli to dobře chápu, že je vůz nutno projet (driven),odjedu ale dva závody a stále nelze.Jediná volba,jak se auta zbavit, je ta,že jej z garáže vymažu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 a jaky auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 ...obyčejný, třeba v hodnotě 10-20 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 auta jdou normálně prodat jen ty levnější ale nevim , cca do 150 tis , normálně klikneš na sell ,hodí ti to hlášku za kolik ho prodáš a potvrdíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sykys Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 ,,Objeven novej způsob, jak si vydělat rychle hodně peněz a xp v A-spec:"Tak ůspěšně otestováno,dnes v 1 ráno za 4.místo 1 534 000cr :wohow: A jde to jen s redbulem ? pujcil by mi ho nekdo na den dva? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 jde to i s GT formuli i s jinyma autama co jsem videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sykys Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 jde to i s GT formuli i s jinyma autama co jsem videl no stejně mi tam nikdo nepomůže :( sou to hajzlové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 auta ruznych znacek se nejak postupem casu rozrustaj nebo to je porad u nejake znacky jen jedno - tri auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 auta ruznych znacek se nejak postupem casu rozrustaj nebo to je porad u nejake znacky jen jedno - tri auta? ve hře je cca 1.050 aut .... u dealerů jsou auta pořád stejná a v bazarech se auta po každém závodu střídají ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 No já měl v plánu s příchodem Shiftů 2 výměnu za mé GT5, ale GT5 je jiná liga.. :D Nyní mám opravdu pocit, že je GT5 zdaleka nejlepší závodní hrou na trhu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 No já měl v plánu s příchodem Shiftů 2 výměnu za mé GT5, ale GT5 je jiná liga.. :D Nyní mám opravdu pocit, že je GT5 zdaleka nejlepší závodní hrou na trhu.. o tom není pochyb :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 o tom není pochyb :-) ano ano .. v SHIFT 2 me preltel pres nos jen AUTOLOG coz mi prijde dobre ale nemenil bych ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Já třeba nechápu hodnocení na IGN.. Shift 2 tam má 8,5 ale v grafické položce 9?? Chápu, že je možná PC verze super, ale tam se jedná o PS3 verzi, která se prostě po grafické stránce s GT5 nemůže srovnávat a pokud je takhle graficky dobrá, pak by muselo GT5 dostat 10.. Na druhou stranu bych si přál, aby byl ten zvuk aut v GT5 lépe odladěnej, protože je sám o sobě prakticky dobrej, ale to pouze pro člověka, který má DTS.. Díky němu jsem pochopil, že je hlasitost zvuku pocházející ze zadní části vozu hodně ztlumená a přidáním hlasitosti zadních reproduktorů na nás vyskočí opravdu hutný zvuk z výfuku, který tam jinak chybí.. Je zajímavé, že tento problém Polyphony neřeší, jedná se o drobnost, která by uspokojila lidi, kterým se zvuk v nynější podobě nelíbí.. Zdroje: PS3 recenze Shift 2 na IGN: http://ps3.ign.com/articles/115/1158180p1.html PS3 recenze GT5 na IGN: http://ps3.ign.com/articles/113/1136103p3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Ahoj nepujčil by mi někdo na tuto Středu f1 od ferrari na ten online event díky?ps:nikdy jsem ještě nemenil a byste vedeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Ono už zase jde měnit auta nad 1 mega? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 píše tam že ještě neměnil takže to neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Dnes jsem si koupila GT5, takže uvidíme, zatím nemůžu nic moc hodnotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.