valis1 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Všechny auta jsou takové nedotáčivé a pomalé ale je to dobře. Všechny ne, vem si AC cobru a vypni si prokluz a pak uvidis jak jsou krasne nedotacive :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 jako jasny, zejo , kdyz jedes 260KM/H tak je auto pribity k zemi, takze zatocit je skoro nemozny, ale kdyz jezdim nejaky ty evropsky okruhy v A-spec v alpach, kde jsou ty silnice malinky a zatacky vostry jak svine, tak tam to vubec nezataci, a to neni realny a jedu ponalu samozrejmne No vidíš a prý je to dokonalá hra. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ale ta nedotacivost me dost sere :D, jako jasny je to dobry a realny ale pri velky rychlosti a ne pri desitkach ani ne KM / H . A este je blby, ze ten ridis nikdy ale nikdy neotoci volan o 360 stupnu coz je dost nerealny. O 360 stupnu otacis do kadzy druhy zatacky na real. ( tohle je i v shift 2 a v GT5 ne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 _Ultimate7th_ - Budme rádi jaké to je. Hrál jsi RACE DRIVER GRID ? Co já se tam navstekala, trvalo mi hodiny než jsem si na ovládání zvykla a začala normálně hrát, auta v GRIDU byla tak přecitlivělá že se to pomalu nedalo ovládat. Jet ideální stopu nereálné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 jj GT5 je dobra hra, ale ten volan o 360 stupnu ze se vubec neotaci me totalne ale maximalne sere :D, i ta nedotacivost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Já naopak nedotáčivost mám ráda, čím více nedotáčivé, tím více před zatáčkou brzdit. Navíc se do analogu můžu pořádně opřít a né do něj jen tukat jako při jiných závodních hrách která jsou přecitlivělá až nehratelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 jj ale ma to krasnou grafiku, ale ty zvuky narazu sou hrozne ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Zvuky nárazu jaký jsou? jestly jeto jako u WRC 2010 tak nato kašlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 vetsina nedotacivosti bude tim ze mate prerejdovano... kdo ma ridicak nemusim snad vysvetlovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 a taky si obcas zkuste nastavit auto na určitý závod :-) přítlak atd. dost to pomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ja ridicak nemam, ale to neznamena ze jsem v aute nejel a nezatacel. A verte mi ze volan o 360 stupnu sem otocil hodnekrat a auto zataci o dost vic nez v GT5. Ale samozrejmne kdyz jedu 300KM/H tak to moc zatacet nebude ze? :D. To je auto pribite k zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ja ridicak nemam, ale to neznamena ze jsem v aute nejel a nezatacel. A verte mi ze volan o 360 stupnu sem otocil hodnekrat a auto zataci o dost vic nez v GT5. Ale samozrejmne kdyz jedu 300KM/H tak to moc zatacet nebude ze? :D. To je auto pribite k zemi. S tím volantem máš pravdu, také jsem si to už párkrát říkal.. Ale prakticky auta zatáčí jak mají, ale volant se podle toho prostě nechová.. Na druhou stranu tuto věc jsem řešil prvních 14 dní.. Po té, při onlinech stejně z cockpitu jezdit nebudeš.. ;) No a ještě k těm Alpám.. Záleží na nastavení vozu, ale člověk v Alpách na šotolyně prostě už musí GT5 maličko ovládat, tam už nestačí jen zatáčet, ale nadjíždět zatáčku, ručku a pod plynem ve smyku projet zatáčku.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 No ja v tech alpach jel v masserati :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 No ja v tech alpach jel v masserati :D To je ta Chalange ne? Ta je dost těžká no.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Chalenge S.Loeb není zrovna příjemná :-) chtělo to chvilku treninku ,ale nakonec jsem to zajel na zlato :-) o dost horší je Vettel :D s gamepadem jsem u toho docela pěnil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 no ja to hraju s gamepadem a ridim z cockpitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 ja to jezdim s gamepadem první kolo good a druhy to vzdycky skazim :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 no tak to bývá :-) říkám je to o nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Mam ještě pár dotazu je jak ov GT4 sčítání kilometur co najezdim tim autem?Najdu na netu někde seznam aut co jsou ve hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 km se u aut pocitaj a za nektery km je i trofej. Seznam se povaluje tady http://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt5/carlist_en.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 chci se zeptat, kde je bugatti veyron? Ja ji nemuzu najit, nebo jako asi se mi este neotevrela ze? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Koupíš ji jedině v online bazaru ,ale dostaneš ji taky někde ve hře ,ale už si nepamatuji za co :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 dostane se za Gran Turismo World Championship Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 tady jsou všechny ceny a trofeje http://www.gt5.sk/index.php/a-spec.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri6609 Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 jedna otazka, v mode B je bezproblemove dostat se do levelu 40, pustis auto, des spat, do prace a vono ti to jezdi samo, ale reknete mi jak chcete dojet do levelu 40 v mode A, kdyz jakykoliv zavod v expertovi ti prihodi tak malinkaty kousek tvych dovednosti. To co tady resite na predchazejici strance, to byste meli resit v sekci POKEC, nebo chat, tady by se melo fakt spis resit jen problemy nebo rady kolem teto hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.