tekken90 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Protože B-Spec závody jezdit prostě nejde, pro ty si vytváříš řidiče, je to prostě takovej mód... Závodů je celkem dost.. A-Spec, Special eventy, licence, seasonal eventy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Ale na to musim byt na psn prihlaseny? mam totiz cfw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Ne na B-Spec zavody nemusis byt nikde přihlášený.Je to to samý jako A-Spec akorát v b-specu se muzes jenom dívat jak za tebe jede závodník,kterého si předtím musíš vytvořit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 To jo:D ale na to abych stahl nejaky ty seasonal eventy musim byt na psn(tudis ne cfw)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 tak sesional eventy jsou jakoby online( aktualizujou se pres internet) a ano to musis byt prihlaseny na PSN a tudíž žádne cfw;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Takze nemam s mym cfw jinou moznost jak si stahnout zavody nebo auta(dealership)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 no nejspis ne.Ja mam ofw takze ti stim moc poradit nemuzu,ale podle me se bez psn nijak ty veci nestahnes.Gt5 si je totiz stahne a aktualizuje samo jakmile vydaji nejake nove zavody.A na to potrebujes PSN. ;) Kdyztak PM kdybys neco potreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Tak díky moc, mam smůlu no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Jj nemáš zač.Jestli jeste neco budes chtit se zeptat tak se mi klidne ozvi.Vim toho snad dost abych mohl poradit;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 je tu nekdo kdo zajel vsechny tri trate v S.vettel chalange na zlato??? Da se to vubec zajet na zlato na gamepadu??? uz mam nervy a premyslim ze poridim jen kuli tomu volant... ale chci vedet jestli to tu nekdo s volantem dal... abych nemel doma volant a S. vettel na stribro :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 je tu nekdo kdo zajel vsechny tri trate v S.vettel chalange na zlato??? Da se to vubec zajet na zlato na gamepadu??? uz mam nervy a premyslim ze poridim jen kuli tomu volant... ale chci vedet jestli to tu nekdo s volantem dal... abych nemel doma volant a S. vettel na stribro :-( Volant je na to určitě lepší. Pokud chceš skvělý volant k GT5, podívej se na předchozí stránku nebo sem: http://console-forum.net/tema/124891-fanatec-porsche-carrera-wheel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Já vždy preferuju Gamepad, z volantem ti to podle mě nepůjde tak dobře - ale u každýho to může být jiné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Zrovna u tohodle challenge je to s gamepadem sileny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumper1468625972 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 jak stáhnout uložené video závodů a fotky tak, abych si je mohl zkouknout v PC? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejce-CZ Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Já mám Monzu na zlato. Nurburgring mě chybí asi 1,5s na zlato, Suzuku jsem ještě nezkoušel, ale mohla by být v pohodě. Je taková plynulá. Jezdím na volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Já mám Monzu na zlato. Nurburgring mě chybí asi 1,5s na zlato, Suzuku jsem ještě nezkoušel, ale mohla by být v pohodě. Je taková plynulá.Jezdím na volantu. hochu, kdyby si byl z prahy, tak bych ti privezl svou PS3 aby si mi to zajel :-) hraju na DS a Monza mi chybi na stribro 0.5 s. ale suzuka a Nurburgring se ke stribru ani npriblizim... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Zdar,nemáte někdo na pučení ferrari f10 nebo f2007?? :-) Potřeboval bych ji na seasonal events. Můj nick KILLERCZ předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Auta nad 1 mil. už nejde měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Zdravim, stáhl jsem patch 1.10 a ted to po mě chce update na 3.60, ale mam kmeaw co ted s tím?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Ahoj, nevíte jestli jde hrát GT5 online, když ho koupím jako použité? Jestli tam není třeba nějaký jednorázový kód atd. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Pokud se nepletu tak u GT5 opravdu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Super, dík moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Tak nevíte, jestli mi alespon zůstanou savy když tam vrátim starou verzi gt5(dám si na flashku ten save a pak ho tam zase vrátím)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Cau, shanim kiu cee'd. Mel by ji nekdo na vymenu? Shanim ji kvuli Top Gear trati:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 auta uz menit nejdou, ale jde nasdilet a pokud ma dotycny vas v pratelich, tak si ho muzete pujcit a zavody s nim zajet. Coz taky neni spatny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.