GameEs Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Porovnání grafiky mezi Forza 3 a GT: Academyhttp://www.cynamite.de/_misc/galleries/detail.cfm?pk=2695&fk=131111&opv=gal&page=1&order=&aid=0 stromy, okolí tratě, tráva (:D) Gran Turismo < Forza modely aut, stíny, interiér a silnice Gran Turismo > Forza háá stejně už se nemůžu dočkat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Asi tak, ale pokud vím, tak v těhle hrách jde hlavně o tu část s autama a tratěma... není to žádnej dřevorubeckej simulátor nebo simulátor sekání trávy :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 To sice neni, ale zrovna ta trava je v te Forze mnohem povedenejsi/realnejsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Ve Forze vypadá ta tráva asi fakt realističtěji, ale jde o závodění a každý kdo chce opravdu závodit se bude trávě vyhýbat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Možná už to tu máte tak se nižtak omlouvám. Neoficiální track list http://talkplaystation.com/rumour-gran-turismo-5-tracks/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Možná už to tu máte tak se nižtak omlouvám. Neoficiální track listhttp://talkplaystation.com/rumour-gran-turismo-5-tracks/ Posted by Talk Playstation on May 8, 2009 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 No lepší než nic ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Takovych neoficialnich track listu je hodne ale nic oficialniho bohuzel neni. Pro vsechny novinky a fakta ohledne GT5 te presmeruju sem: www.gtplanet.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Já vim tam je o sérii gt všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 stromy, okolí tratě, tráva (:D) Gran Turismo < Forzamodely aut, stíny, interiér a silnice Gran Turismo > Forza háá stejně už se nemůžu dočkat :D Gamesi, prosim tebe to demo vůbec nesrovnávej.. Každý kdo měl tu čest hrát forzu 3 a demo GT5 ti jasně řekne, že se na takové demo Polyphony mělo z fleku vyprdnout. Kuriózně se toto demo totiž zařadilo na První místo zklamání, které my jakékoliv demo kdy udělalo.. Všechno, ale opravdu všechno je lepší ve Forze.. Ale je také fakt, že je to demo které má 200 mb.. (Sice nechápu proč nám má demo ukázat, jak hra nebude doufám vypadat, ale je to tak..) Pozitivní na tomto demu je zaplať pánbůh kvalitní fyzika vozu (která je na úrovni konkurence) a chvění kamery (a to je jedna z věcí, kterou opravdu vítám a kterou konkurence nemá).. Textury všeho a to od vozovky, trávy a okolí trati jsou v GT5 academy na úrovni GT4, takže tady opravdu nemá cenu srovnávat s Forzou.. Jediné co ve mě demo vyvolalo je pocit nejistoty.. Do teď jsem vlastníkem všech čtyřech dílů a vždy jsem byl nad míru spokojen.. Také jsem vždy věděl, že až bude opravdu pátý díl za dveřma, tak du do PS3.. Nyní je čas na Polyphony a já jen doufám, že tato hra bude alespoň na úrovni Forzy 3.. Je fakt, že každým dnem přibívají nové informace a vypadá to tak, že GT5 nakonec opravdu rozmete konkurenci na cympr campr.. :D Fingers Crossed.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 To sice neni, ale zrovna ta trava je v te Forze mnohem povedenejsi/realnejsi :) No v plný verzi vypadá o "trochu" líp :) 0:27 http://ces.gamespot.com/video/6245181/ Gamesi, prosim tebe to demo vůbec nesrovnávej.. Každý kdo měl tu čest hrát forzu 3 a demo GT5 ti jasně řekne, že se na takové demo Polyphony mělo z fleku vyprdnout. Kuriózně se toto demo totiž zařadilo na První místo zklamání, které my jakékoliv demo kdy udělalo.. Všechno, ale opravdu všechno je lepší ve Forze.. Ale je také fakt, že je to demo které má 200 mb.. (Sice nechápu proč nám má demo ukázat, jak hra nebude doufám vypadat, ale je to tak..) Pozitivní na tomto demu je zaplať pánbůh kvalitní fyzika vozu (která je na úrovni konkurence) a chvění kamery (a to je jedna z věcí, kterou opravdu vítám a kterou konkurence nemá).. Textury všeho a to od vozovky, trávy a okolí trati jsou v GT5 academy na úrovni GT4, takže tady opravdu nemá cenu srovnávat s Forzou.. Jediné co ve mě demo vyvolalo je pocit nejistoty.. Do teď jsem vlastníkem všech čtyřech dílů a vždy jsem byl nad míru spokojen.. Také jsem vždy věděl, že až bude opravdu pátý díl za dveřma, tak du do PS3.. Nyní je čas na Polyphony a já jen doufám, že tato hra bude alespoň na úrovni Forzy 3.. Je fakt, že každým dnem přibívají nové informace a vypadá to tak, že GT5 nakonec opravdu rozmete konkurenci na cympr campr.. :D Fingers Crossed.. Koukáme se na stejný screeny? Mě teda textury vozovky a aut přijdou lepší v GT5. O modelech a stínech aut nemluvě. Interiér je taky mnohem lepší v GT5 (pokud vynechám ty kostrbatý stíny :lol:) A co konkrétně tě teda na "demu" zklamalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 No v plný verzi vypadá o "trochu" líp :) 0:27 http://ces.gamespot.com/video/6245181/Koukáme se na stejný screeny? Mě teda textury vozovky a aut přijdou lepší v GT5. O modelech a stínech aut nemluvě. Interiér je taky mnohem lepší v GT5 (pokud vynechám ty kostrbatý stíny :lol:) A co konkrétně tě teda na "demu" zklamalo? Tekken: Promiň s tím interiérem bych GT academy ukřivdil, ten je opravdu lepší.. Je to jednoduché.. Trať Silverstone je ve Forze 2 i 3 stejná a stejně slabá.. Nicméně, místa, které si ten človíček vybral patří na té trati mezi opravdu slabé.. Naopak, to jak ohavně na některých místech vypadá asfalt a tráva v GT5 tak nějak neukazují.. To že auto v GT vypadá detailněji je proto, že je kamera ve Forze blíže.. Nekoukej na obrázky, protože nejsou ani v 720P.. Mě oba kousky běží přez hdmi na full hd, a forza 3 to demo po grafické stránce drtí.. Edit: A co mě na tom demu zklamalo je asi jasné.. Čekal jsem pastvu pro oči a né ořezané textury, prázdné okolí tratě, vyblitou trávu, prostě jakoby to byla beta a né demo.. Čekal jsem, že to bude vypadat lépe než forza 3 a to uritě nevypadá.. To demo ve mě mělo vyvolat pocit, jo, kdy už to konečně vyjde a né něco jako, no tady je to lepší a tady je to příšerné.. Pokud si nehrál F3, tak se o tom nemá cenu bavit.. Nějaké srovnávání screenshotů je absolutně nesmyslné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Ok ok.. menší srovnání.. Forza 3 2x DVD DL.. dejem tomu 15GB... GT Academy nějakejch ~200MB.. Co se týče silnice ve Forze, tak je na všech screenech podobná... vypadá uměle, stejně tak auta... tím uměle myslím to, že ta grafika je až moc barevná, komixová - jak má Xbox ve zvyku. Oproti tomu mi auta a silnice v GT přijdou barevně víc realistický, neplastiký jako ve Forze. S tím okolím je to pravda - tráva, textury pozadí atd nejsou nic moc... No uvidíme v březnu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Tekken: Jak si řekl, uvidíme v březnu, ale ty by sis měl někde půjčit xbox a forzu, aby si rozuměl, o čem mluvím.. To, že je to demo o 200 mb jsem řekl na začátku a narážíš tím na dobrou věc.. Proč mělo jen 200? Na to nikdo nezná odpověď.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Jeniczech: Myslíš, že jsem Forzu nehrál nebo co? Hrál, ale prostě na mě svoji grafickou stránkou neudělala takovej dojem jako GT5p/GT Academy viz můj předešlý příspěvek.. prostě to tak vidím a není to jen u Forzy, ale u více her na Xbox. Prostě tam jsou přepálený barvy až to bije do očí a někdy to fakt vypadá jako 3D komix. A přece jen.. nede jen o grafiku, ale hlavně o zážitek z jízdy a u Forzy jsem si to prostě neužíval kvůli spoustě věcí, takže pro mě je na konzole pořád nejlepší GT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Ok ok.. menší srovnání.. Forza 3 2x DVD DL.. dejem tomu 15GB... GT Academy nějakejch ~200MB.. druhej disk ma jen 2gb ... (resp 1,9GB) ... ;) takze neco pod 10 gb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Jeniczech: Myslíš, že jsem Forzu nehrál nebo co? Hrál, ale prostě na mě svoji grafickou stránkou neudělala takovej dojem jako GT5p/GT Academy viz můj předešlý příspěvek.. prostě to tak vidím a není to jen u Forzy, ale u více her na Xbox. Prostě tam jsou přepálený barvy až to bije do očí a někdy to fakt vypadá jako 3D komix. A přece jen.. nede jen o grafiku, ale hlavně o zážitek z jízdy a u Forzy jsem si to prostě neužíval kvůli spoustě věcí, takže pro mě je na konzole pořád nejlepší GT :) Tak, teď si jen utvrdil tvoji náklonost k ps3.. Ale netahej to do her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Ach jo, proberte se... srovnavat grafiku plny hry (forza) s grafikou OREZANY hry (s OREZANOU grafikou), vytvorenou za ucelem souteze (gt academy)? boze boze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soap Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Přesně tak! Raděj se pokochejte tu. http://www.doupe.cz/Video/sc-121/default.aspx?sclist=|121&id_video=2546 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Tak, teď si jen utvrdil tvoji náklonost k ps3.. Ale netahej to do her. Ano, samozřejmě... co to má společnýho s tím jestli mám radši PS3 nebo Xbox? Každej, kdo nemá 10 dioptrií, musí vidět, že ve Forze (ok, i dalších Xbox hrách) jsou přepálený barvy, který vypadaj víc komixově něž realisticky... Za to v GT5P/GT:Academy vypadají auta, tratě více realisticky, co se týče barev.. Okolí? O tom jsme se už bavili dost.. zde má navrch Forza, ale taky už jsem psal, že pro mě je mnohem důležitější auto, trať a ne nějaká tráva okolo... Ach jo, proberte se... srovnavat grafiku plny hry (forza) s grafikou OREZANY hry (s OREZANOU grafikou), vytvorenou za ucelem souteze (gt academy)?boze boze Na to se nedá nereagovat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 pro mě je mnohem důležitější auto, trať a ne nějaká tráva okolo... tak to prr... ja si moc rad budu u kazdyho stromecku pribrzdovat, abych se moh pokochat jeho detailnim modelem... tu hru bych si ani z jinyho duvodu, nez abych obdivoval jeji detailne zpracovanou vegetaci, nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 ja sem za tu kritiku vlastne moc rad kdyz si uvedomim jakych se to tyka veci a co vsechno lidi budou kritizovat jenom proto, aby bylo co kritizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Ano, samozřejmě... co to má společnýho s tím jestli mám radši PS3 nebo Xbox?Každej, kdo nemá 10 dioptrií, musí vidět, že ve Forze (ok, i dalších Xbox hrách) jsou přepálený barvy, který vypadaj víc komixově něž realisticky... Za to v GT5P/GT:Academy vypadají auta, tratě více realisticky, co se týče barev.. Okolí? O tom jsme se už bavili dost.. zde má navrch Forza, ale taky už jsem psal, že pro mě je mnohem důležitější auto, trať a ne nějaká tráva okolo... Na to se nedá nereagovat :lol: Co ti k tomu mám jako říct? Je to absolutní nesmysl. Všechno co tu meleš jsou samé blbosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 ja sem za tu kritiku vlastne moc rad kdyz si uvedomim jakych se to tyka veci a co vsechno lidi budou kritizovat jenom proto, aby bylo co kritizovat Tak nějak :) Co ti k tomu mám jako říct? Je to absolutní nesmysl. Všechno co tu meleš jsou samé blbosti.. He.. samozřejmě.. :)... asi se už nemáme o čem bavit... tady ještě jedno video... doporučuju pustit v HD (kdo vidí ty přepálený barvy ve Forze?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 jeniczech: bohuzel tekk ma pravdu.. forza vypada v nekterych pripadech jak pohadka.. a to je nazor vice lidi takze to klidni EDIT: mozna bych dodal ze to bude spise zalezitost nasviceni ve ktere GT vede o kilometry (taky nazor vice lidi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.