jesterhead Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 jinak prosim vas, jak funguji auta v dlc. Koupim dlc a budu je mit automaticky v garazi anebo je jeste budu muset dodatecne koupit ve hre? Po stáhnutí DLC Ti auta skočí do ikony kamionu, kde si je budeš muset otevřít a přesunou se do garáže (stejně jako když nějaké auto vyhraješ...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Po stáhnutí DLC Ti auta skočí do ikony kamionu, kde si je budeš muset otevřít a přesunou se do garáže (stejně jako když nějaké auto vyhraješ...). A po patchi 2.02 si je budeš moct koupit i v dealershopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Scháním AMG, Audi, BMW, Dodge, Lotus, VW, Subaru kartičky, kdo se mnou čenžne?? http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=31039 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 UZ se daji sdilet ucty po poslednim updatu? Jak jsem to pochopil ja, tak ANO. Kdo by mel na prodej SLOT, rad odkoupim. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 UZ se daji sdilet ucty po poslednim updatu?Jak jsem to pochopil ja tak ANO. Kdo by mel na prodej SLOT, rad odkoupim. Diky. Ne nedají, můžeš si aktivovat family pack, pokud jsi zakoupil první DLC, ale ten family pack ti zpřístupní autíčka pro všechny účty jen na té konzoli s tím účtem, na kterém je koupený DLC, takže teoreticky ano, jelikož můžeš mít aktivovaný účet na 2 konzolích s nově koupeným obsahem, ale zatím tam ten family pack ještě není ke stažení, takže uvidíme zítra. Jinak DLC 2 kupuju, i když nic moc...., nsad bude pro PS+ levnější, když už ho mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Jinak bomba už si můžu měnit kola u standart aut, pecka, jen by jich tam mohlo být víc na výber od více značek:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Hej, oni odstranily většinu Seasonal Eventů, tím mě pěkně nas.ali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Nemá někdo na čenž Nissan Skyline GT-R SC 01 s majákama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Nemá někdo na čenž Nissan Skyline GT-R SC 01 s majákama? jo jo , mam a poslu, uloz si me do pratel : jindra77 já ted dokoncuji kolekci vsech evropskych aut, pisnu ti co mi chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Zitra mě dojde ps3 + tahle hra to musim jeste aj neco dokupovat abych to mohl plne hrat ?? nejak se tu v tom nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Zitra mě dojde ps3 + tahle hra to musim jeste aj neco dokupovat abych to mohl plne hrat ?? nejak se tu v tom nevyznam Ne nemusíš, tohle jsou jen doplňky: auta a traTě navíc, které nejsou nutné k dohrání hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 a co kdyz budu chtet hrat online budu to muset mit ?? .... a to i kdyz mam origo tak to jsi jako mosim koupit ?? nebo si to zdarma stahnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 a co kdyz budu chtet hrat online budu to muset mit ?? .... a to i kdyz mam origo tak to jsi jako mosim koupit ?? nebo si to zdarma stahnu ? ne nemusíš je mít, jde jen o rozšíření hry, na hraní off+online nemá vliv, a když to budeš chtít tak si to koupíš na psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 ne nemusíš je mít, jde jen o rozšíření hry, na hraní off+online nemá vliv, a když to budeš chtít tak si to koupíš na psn A jak to funguje to online ? to jedu závody proti ostatnim hracum a domluvi se trate ? nebo jak to funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 jo jo , mam a poslu, uloz si me do pratel : jindra77já ted dokoncuji kolekci vsech evropskych aut, pisnu ti co mi chybi Tak jsi mezi přáteli, čekám na kontakt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 A jak to funguje to online ? to jedu závody proti ostatnim hracum a domluvi se trate ? nebo jak to funguje ? jj, buď s přáteli nebo náhodně se k někomu připojíš do místnosti, popř. založíš svoje lobby/místnost kde se přidá někdo k Tobě. Trať mění ten komu zrovna patří místnost (to je ten v seznamu hráčů první úplně nahoře). Jinak se po domluvě dají tratě volit všemi účastníky místnosti. Podmínky závodu = povolené asistenty, pneu, penalizace, druh vozů, počet koní-KG-PP, počet kol, počasí ...určuje taktéž ten komu patří místnost. Jinak se závody online dělí a dají se při hledání filtrovat na Race for real, Race for fun, Free run, a tuším Drift... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 jěšte mám pocit že time trial a mimochodem když koukám na to co vlastníš taky tě štve že tam už dávno nejsou škodovky myslim že je to škoda prohnat takovy ereso po nordschleifu no to by byla paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 ahoj, mam problem. Ted se mi stahl update tusim 2.02 a kdyz si chceme zajezdit s kamosem proti sobe, tak tam zmizel ukazatel casu na kolo coz by ani tak nevadilo, ale zmizel ukazatel rychlosti a otacek. A to je trochu na prd kdyz jezdime na manualni razemi. Mate to tak taky nekdo? V nastaveni sem to nikde nenesel a je to od upadte na 2.02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 ahoj, mam problem. Ted se mi stahl update tusim 2.02 a kdyz si chceme zajezdit s kamosem proti sobe, tak tam zmizel ukazatel casu na kolo coz by ani tak nevadilo, ale zmizel ukazatel rychlosti a otacek. A to je trochu na prd kdyz jezdime na manualni razemi. Mate to tak taky nekdo? V nastaveni sem to nikde nenesel a je to od upadte na 2.02 dej si puazu při hraní =>quick options=> a tam si to vše dozapni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 valis1: kdyz jedes "2player split screen" tak pokud v zavode das pauzu, tak jsou jen moznosti - pokracovat, restart, exit. A v celkovym nastaveni je to zaply. Jen me udivuje ze jednou se to zobrazi mne podruhy mu, nebo nikomu :D zvlastni toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 valis1: kdyz jedes "2player split screen" tak pokud v zavode das pauzu, tak jsou jen moznosti - pokracovat, restart, exit.A v celkovym nastaveni je to zaply. Jen me udivuje ze jednou se to zobrazi mne podruhy mu, nebo nikomu :D zvlastni toto. Aha, to nevím, já myslel že hrajete proti sobě po netu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 jj jinak jak se nastavuje GT trochu vim :) zatim sem hral vsechny :D Hele muzes to zkusit? jestli u obou budes mit ukazatel rychlosti a otacek? ty casy me az tak nevadi. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 vyzkousi to prosim nekdo at vim jestli je chyba u me nebo je to tak schvalne? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Nenajde se tu někdo kdo by chtěl šmelit kartičky v muzeu, klaksony, obleky a helmy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pet Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Třeba bych si vyměnil. Mám nějaké kartičky v muzeu duplicitní. Nenajde se tu někdo kdo by chtěl šmelit kartičky v muzeu, klaksony, obleky a helmy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.