Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo 5

AngerCZ

Recommended Posts

Kdyby je dali ale to si musis koupit :-)

Ja jako majitel Signature edice sem z toho docela smutnej ze si musim DLC dokupovat :cry: ale takova je bohuzel doba udelat jeste stovky milionu penez na prodeji dlc.

Kde je poptavka je i nabidka takze do budoucna bude jeste hur. Pomalu ale jiste zacinam DLC u her ignorovat pokud opravdu nestoji za utratu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

z PS3 do PSP nic nedostanes jde to jen obracene z PSP > PS3

Potrebujes k tomu USB kabel a je tam omezeni na region takze bud obe hry EU nebo US verze.

Popoj PS3/PSP kabel a spust GT5/GT PSP

V GT5 > nastaveni > PSP Garage Transfer a naskoci hlaska "Waiting for connection"

V GT PSP > nastaveni > "Other" > "Transfer Garage Data"

presunout jde snad jen 50 aut co si pamatuju

Odkaz ke komentáři

Lidi, na začátku jsem neudělal Peniless trofej a s 10 mega to teď půjde těžko.. Jde to i tak, že si zálohuju save, v PS3 ho smažu a začnu novou hru, udělám Peniless a pak vrátim svůj save? Budu pak moct normálně získávat další trofeje?

Ano tak to půjde

Odkaz ke komentáři

Lidi, na začátku jsem neudělal Peniless trofej a s 10 mega to teď půjde těžko.. Jde to i tak, že si zálohuju save, v PS3 ho smažu a začnu novou hru, udělám Peniless a pak vrátim svůj save? Budu pak moct normálně získávat další trofeje?

Jde to tak, a nebo muzes pockat, az si budes chtit koupit nejakou karu za 20 mega, jelikoz je strop 20 mega ziskanych kreditu, tak ji ziskas taky

Odkaz ke komentáři

Ahoj nedávno jsem koupil ten velkej DLC pack auta i barvy kombinézy no prostě celý.Těd jsem přešel na update 2.03 a koupil speed pack a car pack no. 3 a tam je ten mega ovál na kterej jsem chtěl vzít z toho mega balíčku tu Vettelovu raketu jenže ona nejde vzít stějně jako třeba impreza tc atd.. no prostě ty auta z mega DLC nefungujou a furt to píše abych je přeinstaloval jenže to nejde a na PSN mi to píše že vlastně nemám koupený ale to bych je asi němel v garaži že jo nevíte někdo co s tim??????

Odkaz ke komentáři

Zdravím

Chtěl bych se dotázat, jestli byste nedokázali poradit. Když spouštím GT5 na PS3, hlásí mi to (cituji) : An error occurred during the start operation. (80010038 )

Přitom instalace proběhla na 100% a bez zaseknutí. Nevíte co bych měl dělat??

Děkuji za info ;)

Na cfw?

Odkaz ke komentáři

Jedu si AMG Academy Intermidiate - ten poslední na celý kolo, jó, pohodička, čas dobrej, to určitě dám.. S jistotou vjíždím do poslední zatáčky... A VYJEDU DO TRÁVY!! No já se na to fakt už můžu... Tohle zkouším aspoň tři dny, je to celkem peklo na zlatou.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, hraju GT5 pres obyc starou televizi pres cinche, je to priserne, nedaji se cist skoro ani titulky.

K pc mam jeste 22LCD monitor Asus VW222U, ktery ma vstupy pouze VGA a DVI. Ke graficke karte ATI jsem jeste nasel doma adapter DVI HDMI podobny tomuto: http://www.nc.cz/redukce-dvi-m-hdmi-f_i17198.jpg Tento adapter jde zapojit primo do monitoru, je to samec a ma zdirku na HDMI......je mozne to propojit s PS3?

Musim si jeste koupit HDMI kabel samec - semc...tak at to nekupuji zbytecne.

Jeste jsem to zapojoval pres TV kartu na s-video, ale obraz zkresleny.

Dekuji.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu