trotlos Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Kdyby je dali ale to si musis koupit :-) Ja jako majitel Signature edice sem z toho docela smutnej ze si musim DLC dokupovat :cry: ale takova je bohuzel doba udelat jeste stovky milionu penez na prodeji dlc. Kde je poptavka je i nabidka takze do budoucna bude jeste hur. Pomalu ale jiste zacinam DLC u her ignorovat pokud opravdu nestoji za utratu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ládis Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Zdravím, mám dotaz. Může mi někdo poradit jak dostanu auta z garáže PS3 do PSP? Nějak v tom ještě neumím moc chodit. Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 z PS3 do PSP nic nedostanes jde to jen obracene z PSP > PS3 Potrebujes k tomu USB kabel a je tam omezeni na region takze bud obe hry EU nebo US verze. Popoj PS3/PSP kabel a spust GT5/GT PSP V GT5 > nastaveni > PSP Garage Transfer a naskoci hlaska "Waiting for connection" V GT PSP > nastaveni > "Other" > "Transfer Garage Data" presunout jde snad jen 50 aut co si pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ládis Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 díky, jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ládis Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 tak jsem to provedl a data se mi načetli z psp do ps3, ale zobrazují se pouze v options > psp system. Dají se přesunout nějakým způsobem do garáže gran turismo v ps3 a je možné je použít ve hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 jen v Arcade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Prodám volant Thrustmaster 3in1 GT Experience za 800,- rok starý jako nový (asi 6x hraný) byla by ještě záruka ale nemohu najít záruční list.V případě rychlého jednání lze o cenně jednat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Lidi, na začátku jsem neudělal Peniless trofej a s 10 mega to teď půjde těžko.. Jde to i tak, že si zálohuju save, v PS3 ho smažu a začnu novou hru, udělám Peniless a pak vrátim svůj save? Budu pak moct normálně získávat další trofeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Lidi, na začátku jsem neudělal Peniless trofej a s 10 mega to teď půjde těžko.. Jde to i tak, že si zálohuju save, v PS3 ho smažu a začnu novou hru, udělám Peniless a pak vrátim svůj save? Budu pak moct normálně získávat další trofeje? Ano tak to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Lidi, na začátku jsem neudělal Peniless trofej a s 10 mega to teď půjde těžko.. Jde to i tak, že si zálohuju save, v PS3 ho smažu a začnu novou hru, udělám Peniless a pak vrátim svůj save? Budu pak moct normálně získávat další trofeje? Jde to tak, a nebo muzes pockat, az si budes chtit koupit nejakou karu za 20 mega, jelikoz je strop 20 mega ziskanych kreditu, tak ji ziskas taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ahoj nedávno jsem koupil ten velkej DLC pack auta i barvy kombinézy no prostě celý.Těd jsem přešel na update 2.03 a koupil speed pack a car pack no. 3 a tam je ten mega ovál na kterej jsem chtěl vzít z toho mega balíčku tu Vettelovu raketu jenže ona nejde vzít stějně jako třeba impreza tc atd.. no prostě ty auta z mega DLC nefungujou a furt to píše abych je přeinstaloval jenže to nejde a na PSN mi to píše že vlastně nemám koupený ale to bych je asi němel v garaži že jo nevíte někdo co s tim?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aubii Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Zdravím Chtěl bych se dotázat, jestli byste nedokázali poradit. Když spouštím GT5 na PS3, hlásí mi to (cituji) : An error occurred during the start operation. (80010038 ) Přitom instalace proběhla na 100% a bez zaseknutí. Nevíte co bych měl dělat?? Děkuji za info ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 ZdravímChtěl bych se dotázat, jestli byste nedokázali poradit. Když spouštím GT5 na PS3, hlásí mi to (cituji) : An error occurred during the start operation. (80010038 ) Přitom instalace proběhla na 100% a bez zaseknutí. Nevíte co bych měl dělat?? Děkuji za info ;) Na cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Caute nevite zda bude v Evrope(v Cechach) k dostani Gran Turismo 5 XL edition.? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Čau zatím tuším jen pro Japan a USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Myslim že pro EU nebylo ani ohlášený ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Jedu si AMG Academy Intermidiate - ten poslední na celý kolo, jó, pohodička, čas dobrej, to určitě dám.. S jistotou vjíždím do poslední zatáčky... A VYJEDU DO TRÁVY!! No já se na to fakt už můžu... Tohle zkouším aspoň tři dny, je to celkem peklo na zlatou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Jo to znám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Už jsem si byl tak jistej s vítězstvím, že jsem na tu zatáčku zapomněl! :D Ale dneska už to musím dát.. Na oslavu toho, že mám volant přesně měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Chci se zeptat, jestli má cenu kupovat nějakej obyčejnější volant, třeba za litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Ahoj, ja mam jakejsi obycejnej cena byla cca 800,- a je to rozdil oproti gamepadu, ikdyz takovy G25 by bylo asi zase o necem jinym :D Ale tak staci i ten levnejsi :) Co hrac to jinej nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 G27 ftw! ;) ale samozřejmě stačí i nějaký levnější, určitě to je oproti gamepadu obrovskej rozdíl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Já jsem právě koukal po volantech, ale 3 - 5 tis. bych za něj nedal, za ty prachybych si koupil novej vysavač do bytu. Ale jako spojkovej pedál a samostatná ručka by se mi líbila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornakradek Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Ahoj, hraju GT5 pres obyc starou televizi pres cinche, je to priserne, nedaji se cist skoro ani titulky. K pc mam jeste 22LCD monitor Asus VW222U, ktery ma vstupy pouze VGA a DVI. Ke graficke karte ATI jsem jeste nasel doma adapter DVI HDMI podobny tomuto: http://www.nc.cz/redukce-dvi-m-hdmi-f_i17198.jpg Tento adapter jde zapojit primo do monitoru, je to samec a ma zdirku na HDMI......je mozne to propojit s PS3? Musim si jeste koupit HDMI kabel samec - semc...tak at to nekupuji zbytecne. Jeste jsem to zapojoval pres TV kartu na s-video, ale obraz zkresleny. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Ano mělo by to jít, budeš ale muset ještě nějak pořešit zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.