Meesha Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Podle mě musíš zaostřit střed hledáčku na auto a zkoušej. Já teda nejsem v tomhle extra moc zběhlej, ale pár docela povedenejch fotek už jsem udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Ok zkusím. S flashkou ti bohužel neporadím, mně jí to normálně bere. Kdyby ještě někdo věděl, tak poraďte prosím ;) EDIT: Meesha: Tak díky moc ;) Vypadá to, že když dám shutter speed na takovejch 250 a zaostřím na auto a tak nějak s tím ještě hejbnu :D , tak se to docela povede. Děkuju moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Já docela rád fotím detaily na autě nebo dlouhý powerslidy ve Follow-Through na Top Gear trati :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Tak postujte :) Já něco pripravim a taky tam neco hodim. Btw jak prosím hodit obrázek do příspěvku, abych tam nemusel házet odkazy. Nebo popřípadě nějaký tipy kam to nahodit :) Předem díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 tak normálně link.. http://img88.imageshack.us/img88/1375/thetopgeartesttrackd.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Ok díky! Jinak pěkný ;) Jak reálný.. Edit: Tak jsem hodil pár fotek sem: http://console-forum.net/tema/108547-gran-turismo-5-vase-fotky/page4 Tak můžete mrknout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Venku update 2.04, seznam oprav např. zde http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-update-2-04-fixes-many-issues-available-now/ Improved the performance of online races to provide a better racing experience. However, please note that using voice chat with 12 or more players can reduce screen refresh intervals.Reduced wobbling of the screen when using the Chase view (The Chase view is when the car is viewed from the rear during races and replays, selected by using the SELECT button). Electric cars (opponent cars and your cars in B-Spec) will now pit-in automatically to recharge the battery. Reduced the amount of steering pull when using force feedback steering wheel controllers in banks on courses such as the Special Stage Route X Oval. When driving formula cars using the Logitech steering wheel controllers, the initial force feedback amount has been lessened and adjusted to make it easier to drive in a straight line. Fixed an issue where speedometer, race position and best lap time info are sometimes not displayed on the 2nd player side in 2P Battle Mode. Fixed an issue where exhaust sound is heard even after switching from a combustion engine car to an electric car within the same online race. Fixed an issue where if the game is started without signing in online and then saved, the cars and courses included in the Racing Car Pack and Course Pack would become unusable. Fixed an issue where electric cars would not recharge in the pit and become immobile. Fixed an issue where when the oil of the Toyota Prius was changed in GT Auto, the motor ceased to function correctly. Improved the force feedback of the Guillemot Thrustmaster T500 RS, where the 10 level force feedback adjustment (especially when using the X2010 and X2011) was not working effectively. Also improved a condition where it was difficult to drive in the intended path. Koukám, že je opraven problém v módu pro 2 hráče, co tu někdo řešil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 taky tam nějaký fotky mám hned na první stránce se koukněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Jen doplním tekkena, že patch 2.04 přinesl problémy při online hraní. Může se stát, že se vám při dojetí závodu nebudou přičítat exp a credits. PD o problému ví a bude ho řešit s největší pravděpodobností dalším patchem :) http://eu.gran-turismo.com/gb/news/d40998.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Před updatem mi šlo hrát Route X ten mega ovál a teď už ne :D (nemám DLC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Taky jsem si jednou v seasonal eventech zajezdil na Spa aniž bych platil DLC, nevim co to bylo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Ahojte, byla by tu nějaká laskavá duše a půjčila mi TOYOTU 7 RACE CAR ´70 pro Historic CUP V B-SPECiálu ? Já ji sice mám, ale nejde použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 přidej si mě, hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Caw,nevíte kdysi sem vyděl stránku kde bylo co po splnění ukolu (odjetí na zlatou medaily nebo stříbrnou) obdržim za auto? PS:Taky bych potřeboval pučit pár aut,nemůžu se hnout ani v A-spect ani B-spect tedka sem u toho seděl celou noc ještě sem nespal :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Caw,nevíte kdysi sem vyděl stránku kde bylo co po splnění ukolu (odjetí na zlatou medaily nebo stříbrnou) obdržim za auto? PS:Taky bych potřeboval pučit pár aut,nemůžu se hnout ani v A-spect ani B-spect tedka sem u toho seděl celou noc ještě sem nespal :DDD Přidej si mě do friends Pospi76, napiš co potřebuješ a na jaký závod... Tu tabulku mám v PC, ale odkaz už nvm, písni mi mail do SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Caw,nevíte kdysi sem vyděl stránku kde bylo co po splnění ukolu (odjetí na zlatou medaily nebo stříbrnou) obdržim za auto? PS:Taky bych potřeboval pučit pár aut,nemůžu se hnout ani v A-spect ani B-spect tedka sem u toho seděl celou noc ještě sem nespal :DDD http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=134047 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 ty závody sou absolutně lehký a nechápu jak se někdo nemůže ani hnout do platky mi chybí 3 trofky a v garáži mám přes 1k aut takže o co tady jde? 8) klíďo půjčím auta nějaký mám už teď v sharu hlavně supersporty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Dík tekken90 :-) robinrameno1987 : já neměl auto na žádnej závod konkurence schopný jinak mam asi 130 aut a A spect mam 29 lvl a B-sect 27 lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 robin: ty ses teda ale master ted si z tebe kazdej sednul na p.del :wohow: nekdo umi GT5 a nekdo zase paradne obdela nejakou buchtu kazdej nemuze umet vsechno ty platko :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 robin: ty ses teda ale master ted si z tebe kazdej sednul na p.del :wohow:nekdo umi GT5 a nekdo zase paradne obdela nejakou buchtu kazdej nemuze umet vsechno ty platko :cheesygrin: ...máš recht! :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 dobře trotlos :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Konečně ho mam :-),ale už mi šly nervy ta tam hlavně v suzuce asi 30x sem to musel opakovat a nakonec sem ten bronz uhrál :D A ještě čelička :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Gratuluji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Dík :-),hezky sem stim zahejbal tedka mam A spect 31 lvl a B spect 30 lvl :-),a hlavní řidič má 30 lvl tak že supr :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Nějaký doporučený nastavení pro ovládání s DS3 na zlato v Red Bull eventech? Monzu mám, na Suzuce mi chybí cca 1,5s a Nurburgring.. škoda mluvit.. Jsou to poslední dva závody, co mi chybí na zlato a ne a ne je dát, nemám na to tolik času, kolik by asi bylo potřeba. Takže.. dal to někdo na zlato s DS3? Případně s jakým nastavením ABS, trakce, atd. Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.