deepthroat1468623923 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 XL má všechny updaty a DLC, platinum je prostě platinová verze a Collectors je sběratelka. Prologue je takový placený "demíčko" GT5 co vyšlo někdy v roce 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Aha, ok dík, je divné, že cena u prologue je velmi podobná gt5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Možná už to bylo zodpovězené, ale jaký je rozdíl mezi GT5(normální), XL, PLATINUM, PROLOGUE a Collector's edition? Děkuji :) http://eu.gran-turismo.com/gb/products/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojaruk Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 poradi mi tu nekdo ohledne GT5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 určitě, možná by to chtělo napsat ten dotaz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bj.CARTMAN Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Rad bych od nekoho koupil GT5 nevim co vsechno se k tomu dava ,dlc ci dalsi veci ,prosim o informace ? Diky Slo by to dlc kdyby mi nekdo poslal at to nemusim kupovat ? :) ci prodava nekdo GT5 XL ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Zdravím jsem tu nový, tento týden si budu kupovat PS3 s hrou GT5 http://www.czc.cz/playstation-3-320gb-gt5-2x-dualshock-cerny/104255/produkt jedná se asi o základní verzi hry jde nějak DLC získat? jestě dotaz mimo na psko se hry můžou i naistavolat je lepší nainstalovat nebo hrát z disku, jinak hrajete někdo online? nebo jen single, a můžete mi někdo říct jak si ve hře počínat na jakém principu hra funguje jestli mám šetřit nebo naopak kde nebo jak se kupují auta funguje to tak jako jsem to viděl na psp ve 4ce že každý den se objevují káry co si můžu koupit a pak třeba měsíc se neukáže? kolik má hra levelu a po dokončení max levelu budou k mání všechny auta a pak už jen skupovat? díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Myslím si, že nejdůležitější je, si pravidelně zálohovat SAVE, jinak by si nervama mohl přijít o několik let života:blejt: EDIT: valis1, nápodobně :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Myslím si, že nejdůležitější je, si pravidelně zálohovat SAVE, jinak by si nervama mohl přijít o několik let života:blejt: jako já :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 jak to myslíš, co zvuky porovnával jsem si GT5 a Forza 4 a Forza má mnohem lepší zvuk mi příjde, zasekává se grafika na GT5? když si koupím psko tak ktomu dostanu GT5 klasickou verzi ale chtěl bych XL jestli tedy vní je nějaký markanstnější rozdíl ale nemám ted na to peníze šlo by hrát normální verzi a kdychych jí třeba dohral tak bych si koupil XL otazkou je jestli by mi zůstal save a ja bych se už jen bavil s bonusovým materiálem co myslíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Porovnáváš FORZU a GT5 se zvuky ? Jako kdybys porovnával šneka s gepardem :D Myslím že je hodně velký rozdíl . FORZA má opravdu reálný zvuk . Co se týče toho GTčka , SAVE ti na 100% zůstane , stačí když ho nebudeš mazat a půjde to hrát i s tou XL . Hra zůstává stejná jen že tam máš doplňky ( nový auta , dráhy atd ) Doufám že jsem pomohl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 pomohl dík moc, zvuk je dost podstatnou věcí i závodní hry aspoň pro mě PS3 má stěstí žě má Blu-ray a net zdarma :D 3D jsi asi nezkoušel že? jinak umí dualshock 3 držet otáčky na stálých otáčkách?jak to umí xboxový gamepad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Nevim jak to ma Xbox, ale DS3 ma analogove R2 a L2, jestli ti jde o tohle... Takze s trochou cviku se daji otacky regulovat i na gamepadu... Ale s volantem se to pochopitelne neda srovnat, hlavne kvuli zpetne odezve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 ještě jedna věc tak obecně jde PS3 propojit s HDMI 1.4? co je zpetná odezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 pomohl dík moc, zvuk je dost podstatnou věcí i závodní hry aspoň pro mě PS3 má stěstí žě má Blu-ray a net zdarma :D 3D jsi asi nezkoušel že?jinak umí dualshock 3 držet otáčky na stálých otáčkách?jak to umí xboxový gamepad Nemáš vůbec za co :) 3D jsem opravdu nezkoušel ale když už tak bych to jezdil z pohledu v kabině ( ve 3D :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 hrali jste nekdo gt academy 2012? uz mam vsechny auta odemkly a cekam, az bude mozny s nima jezdit v gt5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 ok jdu objednat konzoli:-) edit: v pátek dorazí:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 hrali jste nekdo gt academy 2012? uz mam vsechny auta odemkly a cekam, az bude mozny s nima jezdit v gt5 Po kompletním doježdění všech eventů, budou auta k dispozici po update 4.7.2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Po kompletním doježdění všech eventů, budou auta k dispozici po update 4.7.2012. doufám že to odemkne i twin ring Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 jakou máte verzi hry normální nebo XL kolik je ve hře aut 500? je možné je vůbec všechny odemknout a koupit ? je v normální verzi AVENTADOR? LP 700-4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Mám základní, ve hře je něco málo přes 1000 aut, zakoupit je možné všechny a Aventador je v DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 doufám že to odemkne i twin ring jj, byla blbost to držet je pro tuto minigame nebo do GT6. Bude zřejmě v následujícím DLC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Mám základní, ve hře je něco málo přes 1000 aut, zakoupit je možné všechny a Aventador je v DLC. a jak získat DLC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 koupit na PSN :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 za kolik a jakou formou http://us.gran-turismo.com/us/products/gt5/spec2/ zde jsem našel vše o tom DLC spec2 je co už mají standartní auta kokpity? na tom psn se platí přes kartu? když si dokoupím ty DLC a popřípadě spec2 budu mít už vše co jen jde? ještě jsem se chtěl zeptat na takovou lahudku třeba u Veyrona jak jede rychle vysouvá se mu přítlačné křídlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.