Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo 5

AngerCZ

Recommended Posts

za kolik a jakou formou

http://us.gran-turismo.com/us/products/gt5/spec2/ zde jsem našel vše o tom DLC spec2 je co už mají standartní auta kokpity? na tom psn se platí přes kartu?

když si dokoupím ty DLC a popřípadě spec2 budu mít už vše co jen jde? ještě jsem se chtěl zeptat na takovou lahudku třeba u Veyrona jak jede rychle vysouvá se mu přítlačné křídlo?

spec2 je zdarma (součást updatů hry)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

a jak se mi hra updatne? co tedy spec2 vše přináší?

Prosimtě... koupíš si hru, strčíš tu placatou kulatou věc, co se jí říká disk do mechaniky, to je takovej ten otvor zepředu tvojí PS3, a spustí se ti hra. Proběhne instalace dat hry a potom se začnou stahovat jednotlivé aktualizace hry (je vyžadováno samozřejmě přístupu na internet). Bude to trvat docela dlouho, protože těch updatů je fakt mrak a mezi nimi ZDARMA i Spec 2. Co všechno obsahuje si najdi tady: http://eu.gran-turismo.com/gb/products/gt5/spec2/

Odkaz ke komentáři

vložil jsem dics a nainstaloval potřebné věci na HDD (můžu se někde podívat kolik mám ještě volného místa?) pak jsem začal stahovat update cca hodina a půl:D pak už jdu konečně do hry a tam se mě to opět ptá pro rychleší načítání tratí aut atd další instalace CCA 8GB to bude opět trvat nějakou půl hodinu, tak jsem to tedy dal takže GT5 velkem zabíra na HDD nějakých 12-13GB? jinak nemám obraz ve hře přes celou obrazovku snad se nedočkám odpovědi když mám full HD telku a hra běží v 720p že to bude v menším ramečku

Odkaz ke komentáři

vložil jsem dics a nainstaloval potřebné věci na HDD (můžu se někde podívat kolik mám ještě volného místa?) pak jsem začal stahovat update cca hodina a půl:D pak už jdu konečně do hry a tam se mě to opět ptá pro rychleší načítání tratí aut atd další instalace CCA 8GB to bude opět trvat nějakou půl hodinu, tak jsem to tedy dal takže GT5 velkem zabíra na HDD nějakých 12-13GB? jinak nemám obraz ve hře přes celou obrazovku snad se nedočkám odpovědi když mám full HD telku a hra běží v 720p že to bude v menším ramečku

v nastavení hry se to dá roztáhnout se mi zdá, jsou v rozích takový šipky nebo rohy nebo něco takovýho...nebo to je u jiný hry...

Odkaz ke komentáři

přesně dá se to roztáhnout :-) dival jsem se do dilera na lamba a je tam i avantador je možné že update stáhlo i DLCčka?

stáhlo, nicméně pořád potřebuješ to dlc na store koupit a zaplatit, aby bylo možné s těmi auty jezdit, jinak se na ně můžeš dívat tak akorát v tom dealerovi jak píšeš...

Odkaz ke komentáři

já si myslím, že tobě by asi nejspíš pomohlo si přečíst celej uživatelskej manuál od začátku až dokonce a to hned několikrát. Jestli máš problém zase s tím, že je to v angličtině, tak si to nahaž do překladače online, nedávají ti věty smysl, tak to neřeš, víš co, radši si tu hru ani nekupuj, je to zbytečný, ty tomu asi nechápeš...

Odkaz ke komentáři

Cus, ted sem shlidnul videorecenzi od Indiana , kde sem se dozvěděl že tam je asi 400 aut z gt4 se stejnymi texturami a že vedle aut z gt5 to vypada dost na nic, už se s tím něco udělalo? Jestli to změnil nějakej patch nebo tak.

přesně tak, auta mají shit textury, ale už je u nich pohled zevnitř, už asi tak rok...............

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu