robinrameno1987 Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 za kolik a jakou formouhttp://us.gran-turismo.com/us/products/gt5/spec2/ zde jsem našel vše o tom DLC spec2 je co už mají standartní auta kokpity? na tom psn se platí přes kartu? když si dokoupím ty DLC a popřípadě spec2 budu mít už vše co jen jde? ještě jsem se chtěl zeptat na takovou lahudku třeba u Veyrona jak jede rychle vysouvá se mu přítlačné křídlo? spec2 je zdarma (součást updatů hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 a jak se mi hra updatne? co tedy spec2 vše přináší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 a jak se mi hra updatne? co tedy spec2 vše přináší? Prosimtě... koupíš si hru, strčíš tu placatou kulatou věc, co se jí říká disk do mechaniky, to je takovej ten otvor zepředu tvojí PS3, a spustí se ti hra. Proběhne instalace dat hry a potom se začnou stahovat jednotlivé aktualizace hry (je vyžadováno samozřejmě přístupu na internet). Bude to trvat docela dlouho, protože těch updatů je fakt mrak a mezi nimi ZDARMA i Spec 2. Co všechno obsahuje si najdi tady: http://eu.gran-turismo.com/gb/products/gt5/spec2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 vložil jsem dics a nainstaloval potřebné věci na HDD (můžu se někde podívat kolik mám ještě volného místa?) pak jsem začal stahovat update cca hodina a půl:D pak už jdu konečně do hry a tam se mě to opět ptá pro rychleší načítání tratí aut atd další instalace CCA 8GB to bude opět trvat nějakou půl hodinu, tak jsem to tedy dal takže GT5 velkem zabíra na HDD nějakých 12-13GB? jinak nemám obraz ve hře přes celou obrazovku snad se nedočkám odpovědi když mám full HD telku a hra běží v 720p že to bude v menším ramečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 1) Projdi si nastavení PS3, celý menu atd. všechny věci ohledně volnýho místa, kolik hra zabírá, tam najdeš. A projdi si manuál.. 2) GT5 jede v 1080p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 vložil jsem dics a nainstaloval potřebné věci na HDD (můžu se někde podívat kolik mám ještě volného místa?) pak jsem začal stahovat update cca hodina a půl:D pak už jdu konečně do hry a tam se mě to opět ptá pro rychleší načítání tratí aut atd další instalace CCA 8GB to bude opět trvat nějakou půl hodinu, tak jsem to tedy dal takže GT5 velkem zabíra na HDD nějakých 12-13GB? jinak nemám obraz ve hře přes celou obrazovku snad se nedočkám odpovědi když mám full HD telku a hra běží v 720p že to bude v menším ramečku v nastavení hry se to dá roztáhnout se mi zdá, jsou v rozích takový šipky nebo rohy nebo něco takovýho...nebo to je u jiný hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 jo v nastavení si nastavíš jak to chceš mít velké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 přesně dá se to roztáhnout :-) dival jsem se do dilera na lamba a je tam i avantador je možné že update stáhlo i DLCčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 přesně dá se to roztáhnout :-) dival jsem se do dilera na lamba a je tam i avantador je možné že update stáhlo i DLCčka? stáhlo, nicméně pořád potřebuješ to dlc na store koupit a zaplatit, aby bylo možné s těmi auty jezdit, jinak se na ně můžeš dívat tak akorát v tom dealerovi jak píšeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 jak se to platí,jinak HDD si pěkně mákne při této hře nebo to je všeobecné že při načítání tak hrčí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 já si myslím, že tobě by asi nejspíš pomohlo si přečíst celej uživatelskej manuál od začátku až dokonce a to hned několikrát. Jestli máš problém zase s tím, že je to v angličtině, tak si to nahaž do překladače online, nedávají ti věty smysl, tak to neřeš, víš co, radši si tu hru ani nekupuj, je to zbytečný, ty tomu asi nechápeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 manuál mám v CZ, jinak už hru hraji jsem na 20L nick DeadDriverCZ jestli hru hraješ můžeme dát někdy race hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 manuál mám v CZ, jinak už hru hraji jsem na 20L nick DeadDriverCZ jestli hru hraješ můžeme dát někdy race hm? ok, nebráním se, klíďo můžeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 ted jsem si koupil Ferrari 458 Italia na Sport HARD pneu neovladatelné Racing Soft krása jak to online probíhá hrajese s vytunenymi karami nebo seriovkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 I tuning i serie jde jen o to jak to poradajici hrac vymysli a jaky da pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 a jde vytuněnou káru očesat zase do hola na seriovku ? nebo budu si muset jedno auto které se mi libí pořídit dvakrát jednou ve vytunené verzi a v druhé seriové. Kde ve hre najdu veyrona nemůžu ho u dílera najít vůbec tam není značka Buggati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Cus, ted sem shlidnul videorecenzi od Indiana , kde sem se dozvěděl že tam je asi 400 aut z gt4 se stejnymi texturami a že vedle aut z gt5 to vypada dost na nic, už se s tím něco udělalo? Jestli to změnil nějakej patch nebo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 je tam dostatek premiových aut (nebo jak se to jmenuje) takže s těma standart nemusíš ani jezdit... i kdyby tak se to dá přežít, není tam udělaný interiér například.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Cus, ted sem shlidnul videorecenzi od Indiana , kde sem se dozvěděl že tam je asi 400 aut z gt4 se stejnymi texturami a že vedle aut z gt5 to vypada dost na nic, už se s tím něco udělalo? Jestli to změnil nějakej patch nebo tak. přesně tak, auta mají shit textury, ale už je u nich pohled zevnitř, už asi tak rok............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 mě se grafika libí, jen mě zajímá kde je ten Veyron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 mě se grafika libí, jen mě zajímá kde je ten Veyron Veyron se ti casem objevi jako darek po nejakem zavode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Zdravim, chtel bych se zeptat, zda se da nektere auto z Garaze prodat v bazaru? Nebo se aut da zbavit jen pres quick sell? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Veyron se ti časem objeví v bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 a jak funguje ten bazar to se co den nabídka mění? dáme o víkendu race? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Po každém odjetém závodě se změní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.