Erik T Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 jakou kvalitu obrazu máte nastavenou jsou tam 3 normal a 2 další nějaké prapodivné :D a někdy se mi stava že se mi obraz jakoby trne nejčastejí to dělá když narazím do nějákého auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Tak to bude asi tim, ze jsi do nej narazil, ne? :D Jak to je s tim prodejem aut prosim? Daji se auta nejak prodat? Dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 mě se grafika libí, jen mě zajímá kde je ten Veyron Veyron se objevuje celkem často ...buď v Used Car Dealership nebo Online Collector Dealership. Jen to musíš občas zkouknout ...UCD se mění po zajetí každého A-specu/B-specu, S.Eventu, Remonte Race nebo po zajetí online lobby závodů. OCD mění Polyphony Digital cca 1x za 2 týdny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 pojte se tedy domluvit na vélend ýe by jsme dali race co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 FOR Erik T : Já se rád domluvím , pokud tam nebude Update :) Ale vyšel jsem asi trochu ze cviku :) EDIT : Nevadí že použiju otcův ůčet ? Má rychlejší auta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 má tuněná auta nebo seriovky tak se domluvime, jinak je možné aby GT5 zabíral něco kolem 44GB na disku? kromě toho nic v psku nemám, nainstaloval jsem hru 1,3GB myslím pak stáhnul update nějakých 3GB a jestě ve hře to chtělo nějakých 9GB pro rychle načítání v spac A mám 28l a díval jsem se na tu nejvyšší sérii první závod je na 60kol krát 2min jsou 2 hodky co pak tedy ty 24hodinovky to mi cccete říct že pojedu závod celý den?jinak ty turnaje jsou taky o hubu jedna chyba a může se začít od znova aaaaaa jinak doporučte nějaké auto co si hravě poradí stěma sráčema :D právě v těch turnajích jsou tam vesmes ty závodní speciály mno a Enzo, nebo Lambo SV si sněma moc neporadí jsou mi stále za prdelí:D Zonda R? nebo F1 a nebo mám Enzo nebo lambo vytunit ale zase mi to příjde škoda:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Hele.. hlavně se uklidni a zkoušej to! Zkus koupit jiný, nebo trošku vyladit, já si musel taky poradit sám :D Chápu, nemusiš vědět všechno, ale to je fakt hrozný na co se ptáš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 nedáme zitra závod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 má tuněná auta nebo seriovky tak se domluvime, jinak je možné aby GT5 zabíral něco kolem 44GB na disku? kromě toho nic v psku nemám, nainstaloval jsem hru 1,3GB myslím pak stáhnul update nějakých 3GB a jestě ve hře to chtělo nějakých 9GB pro rychle načítání v spac A mám 28l a díval jsem se na tu nejvyšší sérii první závod je na 60kol krát 2min jsou 2 hodky co pak tedy ty 24hodinovky to mi cccete říct že pojedu závod celý den?jinak ty turnaje jsou taky o hubu jedna chyba a může se začít od znova aaaaaa jinak doporučte nějaké auto co si hravě poradí stěma sráčema :D právě v těch turnajích jsou tam vesmes ty závodní speciály mno a Enzo, nebo Lambo SV si sněma moc neporadí jsou mi stále za prdelí:D Zonda R? nebo F1 a nebo mám Enzo nebo lambo vytunit ale zase mi to příjde škoda:( Doporučuji Corvettu s RM úpravou nebo pak Toytotu Minoltu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 ok zítra vyzkouším ja koupil S2000 GT1 Turbo celku vpohodě jinak se mi libí Luxus LFA Ale tohle je na mě moc koupil jsem Zondu R paráda vyhrál jsem sní šampionát který mi nešel pak na to se mi spustí video jakoby konec hry :D kdo to vytvořil atd a to když nejsem ani v polovině :D a pak jsem dostal Veyrona říkám paráda Hledám v geráži v premium a nikde kouknu do standart a je tam si delaji prde? že nejlepší auto tak ojebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 jak na 24 hodinovky jako to musím opravdu jezdit non stop 24h? mě stačil dnešní závod 200mil na Laguna Seca dvě a půl hodiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 jak na 24 hodinovky jako to musím opravdu jezdit non stop 24h? mě stačil dnešní závod 200mil na Laguna Seca dvě a půl hodiny :D jo, ale jde to uložit, že pak budeš pokračovat dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 ok dík, nechcete se zůčastnit nějaké komunity že bysme si v určitý den a hodinu pěkně zazávodili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 já jsem se dostal k titulkům a pak mě to nějak přestalo bavit :/ měl bych to začít asi znova hrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 WaRDoG dame race? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 ok dík, nechcete se zůčastnit nějaké komunity že bysme si v určitý den a hodinu pěkně zazávodili? mrkni na gtarena.cz, tam si určitě zazávodíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 ok dik ještě jsem si všimnul jedné věci koupil jsem si třeba auto Nissan GT-R N24 které má u dílera psáno 493BHP koupím si ho a mám ve své garáži psáno 488BHP vyhraji pár závodů a mám 494BHP co to má být :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 ok dik ještě jsem si všimnul jedné věci koupil jsem si třeba auto Nissan GT-R N24 které má u dílera psáno 493BHP koupím si ho a mám ve své garáži psáno 488BHP vyhraji pár závodů a mám 494BHP co to má být :D zajetí motoru, a nebo sis taky vyměnil olej, po určutých km ti začnou koníky zase mizet, dokavaď nevyměníš olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 :D si vyhráli stakovýma blbusktama ale Veyrona jako premiovou káru neudělaj :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 :D si vyhráli stakovýma blbusktama ale Veyrona jako premiovou káru neudělaj :( bude v gt6, ale stejně je to šrot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 myslíš že GT6 bude jestě na ps3? jinak celku v pohodě kára ale Zonda R nebo GT-R to je jiná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 myslíš že GT6 bude jestě na ps3? jinak celku v pohodě kára ale Zonda R nebo GT-R to je jiná :D mě je jedno jestli to bude na ps3 či ps4 hlavně aby tam bylo vše v premium mě tam právě chybí ta zonda v premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Zonda R je premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Zonda R je premium Rko je prémium, ale je to vlastně závodák, já myslel nějakou civilku a docela mi chybí anglický autíčka jako noble, ariel atd... to by byl nářez, škoda aspoň že ve forze nějaká jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 s čím jezdíte? já Corvette ZR1 (C6) 09' a nemůžu si ji vynachválit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.