robinrameno1987 Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Date nekdo race? Kdyztak si me pridejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 já bych potřeboval poradit jak zajedu závod nascar v nascar turnaji Daytona jsem max 3 v závodě jsem prvni ale pak mě doženou a vytlačí mám max výkon ale spíš to bude o nastavení podvozku a převodovky že? dík za rady nesnáším nascar :D jízda ve větrném vaku, držíš se a předjíždíš za nima tak, že pak ke konci závodu je předjedeš a vyhraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 já bych potřeboval poradit jak zajedu závod nascar v nascar turnaji Daytona jsem max 3 v závodě jsem prvni ale pak mě doženou a vytlačí mám max výkon ale spíš to bude o nastavení podvozku a převodovky že? dík za rady nesnáším nascar :D Jestlis to ještě neudělal, tak ABS dej na 0, když je zaplá, zpomaluje v zatáčkách. Mně to pomohlo, když jsem ty závody dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 tak jsem se nehorázně nasral u nascar series..to auto je uplně na pí...myslím že to zas chvílu nezapnu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Joo to já se už tolikrát nasral :D Dávám teď všechny AMG ve Special na Gold a zrovna "Beginner" mi opravdu na rozdíl od těch dalších jako nejlehčí nepřišlo :D Jak já se u druhé a čtvrté části nanervoval, jaj :D Ale Nascar jsem na gamepadu zvládl poměrně, pro mé překvapení, rychle, na třetí pokus max, asi haluz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Strašně nervim u Grand Tour, včera sem dodělal tu Toscanu s Murcielagem a ještě mi chybí Eiger Norwand s 8C a ta rallye.. Vůbec se netěším na Vettel X Challenge :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Strašně nervim u Grand Tour, včera sem dodělal tu Toscanu s Murcielagem a ještě mi chybí Eiger Norwand s 8C a ta rallye.. Vůbec se netěším na Vettel X Challenge :D nejvíc pecka s x1-čkou, monzu mám gold, jinak suzuku a nurburgring na bronz, jel sem to na g25 s vyplím ff a monzu sem dal tak na 10tej pokus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Red Bull je fakt peklo, ale po hodně dlouhým snažení s DS3 jsem i to nakonec dal na zlato a cinkla mi platinovka :o) btw data obdržení cen za GT Academy http://www.gtplanet.net/gt5s-gt-academy-2012-prize-distribution-schedule-released/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 ahoj take se vam stava že při hrani hlavně když zatačite tak vam jde přes monitor pruhledna čara?zpozoroval jsem to ještě u hry mafia hlavně když je člověk v domě... Neděla to každa trat ale např.hory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 to jsem nezaregistroval. Můžu mít dotaz? začal jsem jezdit B-spec, a můj pan řidič má u sebe oranžovou šipku dolů, co to znamená a jak se dá zařídit aby byla zase zpátky nahoru? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Ahojte, mám GT5 nově, chtěl bych od někoho radit co kde se dělá atd..Kdyby někdo byl ochoten mi poradit, přidejte si mě na PSN muj nick je DitR010.Mohli by jsme si i spolu zahrát.Díky všem co si mě přidají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Ahoj dá se nějak nastavit pocet soupeřu mam jich tam 16 a přijde mi to moc diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Jak je to s tou GT Academy? Je už pozdě nebo se tam ještě dá přihlásit? Ví o tom někdo bližší info co a jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 GT Academy už myslím zkončila, ale dá se to stáhnout na PS Store (jenom na singl hraní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Kluci, nepůjčili by jste mi tak na 2dny nějaké auto na Historic Cup ?? Můj PSN nick je DitR010.Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Jsem zvědavý, jestli se obtížnost bude postupně zvyšovat, protože zatím jsem na lvl 10, projel jsem pár turnajů a special závodů atd a zatím se mi zdá obtížnost hodně nízká. A to už se dívám na předpokládané protivníky na kartě turnaje a vyberu si auto, která patří výkonnostně k těm nejslabších v tom turnaji a stejně během prvního kola na prvním místě a pak jen ujíždím. A to nejsem nějaký extra super jezdec jako někteří jiní. Celkem mě to překvapuje. Snad se to zvýší, protože pokud by to takto mělo být dále, tak to člověka (alespon mě) přestane bavit, pořád vyhrávat s velkým naskokem, žádné předjíždění, souboje, nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Čau kdyby jste někdo chtěli zajezdit tak si mě přidejte psn kubik94cz , mam v garáži na pujčení i redbulla vyhrál jsem 3... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Jsem zvědavý, jestli se obtížnost bude postupně zvyšovat, protože zatím jsem na lvl 10, projel jsem pár turnajů a special závodů atd a zatím se mi zdá obtížnost hodně nízká. A to už se dívám na předpokládané protivníky na kartě turnaje a vyberu si auto, která patří výkonnostně k těm nejslabších v tom turnaji a stejně během prvního kola na prvním místě a pak jen ujíždím. A to nejsem nějaký extra super jezdec jako někteří jiní. Celkem mě to překvapuje. Snad se to zvýší, protože pokud by to takto mělo být dále, tak to člověka (alespon mě) přestane bavit, pořád vyhrávat s velkým naskokem, žádné předjíždění, souboje, nic. Zalezi jake driving aids pouzivas, ale ver ze u aut s pp600+ s vypnutym TC, Skid Recovery force, atd. je to docela peklicko (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 kontrolu trakce a podobně mám vypnuté a je mi jasné, že jakmile se dostanu k "divočejším" autům, tak to bude šílené :D Ale spíše než o obtížnost řízení mi šlo o obtížnost AI soupeřů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 AI jede podle toho jake ma auto, imho obtiznost urcite stoupa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Hej kde je ten sebastian vettel x challenge ??? ja to nikde nemuzu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 odemkne se az na lvl30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Aha, skoda.Hele a kde mám získat nějaké to staré auto, to které stojí např 20 mega ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 pro zacatek Used car dealership, ja tusim ty prvni veteranske zavody jel s nejakou starou mazdou ci co :] , jinak tady : http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=134047 je napsane kde jake auto vyhrajes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Jo díky přidám si tě na PSN ok. Cvaku a nemáš nějaké to auto s kterým bych mohl vyhrát Historic Cup ?? Půjčil by jsi mi ho ?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.