Cvak01 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Urcite, ale nevim kdy se dostanu k PS3, to ho rychleji koupis v Used car dealership, klidne si me pridej, nepis doubleposty, radeji edituj ten puvodni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Ok, ale já myslím jestli by jsi mi nepujčil takové to ferrarii co stojí 20 mega.Nebo něco takového, zkoušel jsem si koupit jakejsi starej krám za 30k a s tím to nejde.A ještě jedna otázka, jak dám auto do bazaru ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 já nemám hotové v Expert series ten Historic Racing Car Cup, zkoušel jsem to jet s Ferrari 512, ale to na to jednoduše nestačí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 jo na ten expert series doporucuju yhrat Bspec like a wind , dostanete toyota 7 ... jak vubec funguje to pujcovani aut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 To si v garazi u auta das sdílet s přáteli a já si ho tam půjčím.Myslím že na to auto klikneš a vlevo dole tam je share with friends nebo tak něco. Cvaku, ale přidej si mě do přátel, poslal jsem ti žádost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Az se dostanu k PS3, ... opet pises zbytecne dva posty pod sebe,... tohle neni chat na facebooku, tohle je forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Mě by zajímalo, který ***** vymýšlel ten systém diskvalifikací, to nemá se závoděním ani s realitou absolutně nic společného. Člověk se jen milimetrově trošku otře o kužel - diskvalifikace, otřou se o sebe naprosto nevinně dva vozy - diskvalifikace, trošičku člověk použije obrubník (v realu naprosto běžné) - diskvalifikace. úplně za vše nesmyslně diskvalifikace a konec zavodu. Tohle pro mě bude asi konečná, protože to asi nervově nevydržím pořád :D EDIT: tak to je moc, asi 30 pokusů na top gear trati s lotus elisama, a z těch 30 pokusů 30 diskvalifikací a z toho tak maximálně 2 dávaly smysl a daly se pochopit. Ten zbytek absolutně nesmyslný a často jsem ani netušil za co jsem penalizaci dostal. Protože nebylo za co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Já už naštěstí dojel všechny Speciálky na gold, ještě čekám na otevření Redd Bullu a teď dělám licence na zlato...jinak na tom Top Gearu ty Lotusy mi to poměrně odpouštělo, teda, kontakt jsem měl jen v první zatáčce, ale v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Kluci ják se dává auto do bazaru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Mě by zajímalo, který ***** vymýšlel ten systém diskvalifikací, to nemá se závoděním ani s realitou absolutně nic společného. Člověk se jen milimetrově trošku otře o kužel - diskvalifikace, otřou se o sebe naprosto nevinně dva vozy - diskvalifikace, trošičku člověk použije obrubník (v realu naprosto běžné) - diskvalifikace. úplně za vše nesmyslně diskvalifikace a konec zavodu. Tohle pro mě bude asi konečná, protože to asi nervově nevydržím pořád :DEDIT: tak to je moc, asi 30 pokusů na top gear trati s lotus elisama, a z těch 30 pokusů 30 diskvalifikací a z toho tak maximálně 2 dávaly smysl a daly se pochopit. Ten zbytek absolutně nesmyslný a často jsem ani netušil za co jsem penalizaci dostal. Protože nebylo za co. Top gear s lotusama je dost peklo :]]] jinak dotek soupere je moznej jen pod 50km\h, kuzelu se muzes dotknout podle toho jakou maji barvu. Ja si to nechal az po odjeti temer vseho v Aspec, a potom to bylo dost easy :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Prosím jak se dává auto do bazaru ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Auto nejde dat do bazaru jde ho jen prodat kdyz si ho najdes v garazi a das sell aspon myslim ze to tak je. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Je tam online bazar ale jak tam dat auto to jsem neskousel jenom jsem odtamtud kupoval ale mám dojem že to jde jenom u určitých aut Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Zdravim prosimvas mam mensi dotaz jde v GT5 usporadat vlastni zavod online?napr ze ja zalozim zavod vyberu trat pocet kol atd a pozvu pratele? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Jo jde das open lobby a tam das start new lobby :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Chtělo by to domluvit nějaký závod, mám fakt nervy někdy, si chci zazávodit a trvá mi pomalu hodinu než najdu rozumný závod s rozumnými lidmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Chtělo by to domluvit nějaký závod, mám fakt nervy někdy, si chci zazávodit a trvá mi pomalu hodinu než najdu rozumný závod s rozumnými lidmi gtarena.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Chtělo by to domluvit nějaký závod, mám fakt nervy někdy, si chci zazávodit a trvá mi pomalu hodinu než najdu rozumný závod s rozumnými lidmi http://www.gamebazar.cz/mstorm.php? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Super, díky kluci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Mám problém z hraním online do závodu se přihlásí třeba 10 lídí a já v závodě vidím jen 4. Může to být tím že nemám veřejnou ip adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Mám problém z hraním online do závodu se přihlásí třeba 10 lídí a já v závodě vidím jen 4. Může to být tím že nemám veřejnou ip adresu? ANO je to tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejce-CZ Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 to je nějaká blbost, ne? Pokud nemáš veřejnou IP adresu, tak nemůžeš akorát založit v hru, tak aby jsi byl vidět v lobby, takže se k tobě nikdo nepřipojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 To by se pařilo :D http://bonusweb.idnes.cz/herni-mistnost-za-762-tisic-korun-dak-/Magazin.aspx?c=A120717_125411_bw-magazin_anb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 mno uvidímejestli to pomuže dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 GT Academy konečně i pro ČR. http://www.gtacademycz.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.