Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo 5

AngerCZ

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak to je English.. :D To je jako co? :D

Sony said maybe all games will be in 3D. There no date on when the 3d coming out but i may be by next year in a FW update and sony does not know if they could make games in 3D but they are trying . Sony said this about all games in 3D:

OMG.. :ziped:

No nic, asi si hledal spatne.. :D Tak tady to mas.. http://www.videogamesblogger.com/2009/11/23/3d-ps3-support-will-start-in-2010-via-firmware-update.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, v jednom článku se píše to, v dalším zas něco jinýho. Ale pořád nevím, kde si vzal to přesvědčení, že by ty hry nemohly bejt ve 3D? Však jde jen o způsob podání obrazu... nejsou potřeba žádný extra prvky ve hře. Nejspíš ale budou novější hry ve výhodě, když budou vytvářeny přímo s 3D podporou... Stejně jako u filmů - spousta nových filmů bude k dostání an BD ve 3D verzi, ale i dost starších filmů bude předěláno do 3D, jen to nebude takovej zážitek...

Odkaz ke komentáři

Tekku: Me de hlavne o to, ze na to GT5 cekam jako hladovej pes.. Planuju koupit jak GT, tak Sonackej 3D display.. No a kdyz budu chtit hrat tu 3D verzy, tak pak budu muset prodat tu prvni verzy.. A nebo jako vul cekat na 3D verzy, ale to bude buch vi kdy.. Proste me to stve tekku.. Jako verim, ze ses trpelivej, kdo by nebyl, kdyz ti hru odlozili desetkrat.. Ale ja jsem se tomu chtel vyhnout a tak jsem cekal a cekal a ted tahle uzasna zprava..

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

SCEE: Gran Turismo 5 vyjde na podzim

Neustále se vedou spekulace, kdy se tu dočkáme pátého dílu závodní série Gran Turisma. Hra by měla vyjít někdy na jaře tohoto roku v Japonsku, přičemž v Evropě by měla následovat v nejbližší době. Tedy, alespoň se to doposud myslelo. Nyní ovšem promluvil šéf portugalské pobočky Sony, James Armstrong, který řekl, že s Gran Turismem 5 máme počítat na podzim. V rozhovoru se zmiňuje dále o tom, že Gran Turismo je pro ně zásadní série, jejíž příchod na trh je nutné dobře načasovat a právě proto jim předvánoční období přijde jako to nejlepší pro takovýto hit. Bohužel tak fanoušci budou muset ještě pár měsíců čekat. Co se dá ale dělat.

:dozey: ......

Odkaz ke komentáři

zdravim všechny Playstation3 maniaky a hlavně pak Granturismáře:D Nejsem žádnej nováček a troiky mám v podstatě od začátku co vyšli a GT5 Prologue jakbysmed...ale v GT5 se mi vyskytly dva problémy se kterejma si fakt nevim rady a nikdo mi zatím nebyl schopnej pomoct:roll: Nebudu tady složitě vypisovat o co jde, když si to možná ani nikdo nepřečte:cry: POTŘEBOVAL BYCH SE KONTAKTOVAT S NĚKÝM, KDO DO TOHO VIDÍ A BUDE MI SCHOPEN POMOCT....MŮJ MAIL JE dr.speedway@email.cz nebo ajsko 475151389 VY VŠICHNI ,CO SE TOUHLE PROBLEMATIKOU ZABEJVÁTE, POJDTE MI PÍCHNOUT...MYSLÍM,ŽE S TIMHLE PROBLÉMEM JSTE SE JEŠTĚ NESETKALI:thanks: ZDRAVÍ pAVEL Pardubice

Odkaz ke komentáři

Zdáreq všichni... Tak se mi asi po milionech pokusu podařilo updateovat GT5 P a mám opět problém..po updatu to chtělo restart hry...tak sem udělal co se po mě chtělo a od tý doby se do hry nemůžu dostat...při spuštění hry na mě vyskočí tabulka (zřejmě se všeobecnejma podmínkama,neumim anglicky takže jen tipuju) dám akceptovat a vyskočí další tabulka ve který mi to řiká něco o tom že po potvrzení nemám vypínat systém a počkat, zřejmě aby se nainstaloval ten update...no a pak se objeví černá obrazovka s logem GT uprostřed a tím sem skončil.čekal sem cca 3hodiny jestli se něco nepohne a nic..stále černo s logem GT a občas problikne doidka hdd, že to není zamrzlý ale nic!!...nevíte někdo co s tím? Ted už nejen že nemůžu hrát online ale už si nezajezdim ani singl...Please help! nemůžu bez tý hry bejt:cry::cry::cry:

Odkaz ke komentáři

tekku, dík moc...taková blbina, že mě to nenapadlo...vše běží OK už sem zkoušel závodit on line...supr:cheesygrin: Sem si naivně myslel jak s plejákama umim a prd:? jak sem to připojil k netu,zjistil sem že o tom playstationu nic nevím:ziped: asi tady už budu stálej žadatel o rady...eště by mě zajímalo, jak se tam na tom networku najdu se sousedem...moc tomu systému nerozumim...naposledy sem hrál po síti na compu cod2 na gameparku...Tak eště jednou dík a letim pařit:bash::bash::bash:

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu