Srig Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Tak to jedině tak, tak doufejme že kazunori yamakuči zachrání svět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Hahaha to jo :D O vsechny credits ze to zase posunou Nejedná se o oficiální prohlášení, hru prozatím odložili jednou a to pouze v Japonsku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Tady ještě z jiného pohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 má moc automatické pohyby (ani trochu reálné) nejde vidět že na něho působí "g" ... no uvidí se jestli si daj záležet i na takových detailech :) ale jinak hezký :) jinak ten jejich hudební styl je přišernej ... ta hudba mě štvala už v GT5P ... se vůbec k závodění nehodí co tam davaj xD (samozřejmě mluvím o automatickém playlistu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Třeba tohle vsechno jednou pobezi na nasich televizich :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 udivuje mě, že když v tom 1.videu projíždí kolem těch pampelišek, tak že nezačalo lítat chmýří. A doufám že se bude dat zašpinit auto, a že tam bude někdy i pršet, jinak to nehraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WITA222 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 moooc hezký videa,ale až bude gt5 v mojí PS3ce bude to ještě lepší tak se snad v říjnu dočkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 no... graficky docela povedeny :) sem zvedavej jak doladi detaily... ale hlavne sem zvedavej jak udelaj to aby to lidi chytlo ... treba u GT5P mi chybelo to ze by me neco nutilo ject dal.... odjel sem par zavodu a od ty doby sem na to nesahl.. myslim ze to je taky soucast hry... takze sem zvedavej jak si poradi s karierou.. no nechme se prekvapit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomzajda Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Můžete prosím někdo poradit? Mám volant G25 a ve hře mě otáčení volantu o 900 nefunguje, ale zatáčení vozů se chová jako standardní o 270 stupňů. Jak aktivovat otáčení? V nastavení mě zarazilo, že nejde vybrat volant G25, ale různé FX, GT, EX.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Já myslím že tam g25 je, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 moc pěkný ... ale pokud vím všechno to jsou replaye ... a ti co ví replaye maj několik speciálních effektů navíc ... no až to vyjde tak to zkusim, gt5p mě nebavilo tohle možná bude ... a jestli bude tak si možná pučim od někoho ps3 :) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Až to vyjde tak nevim kdo ti ji pujčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomzajda Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Ne, volant G25 nemám možnost k výběru. Poslední update GT5 prologue mám, tak nechápu, proč nereaguje na otáčení 900 stupňů. Nemůže to být v jiném nastavení? Může někdo pomoci, kdo má volant G25? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 protože volanty v závodních autech se neotáčí o 900° ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomzajda Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 v GT5 prologue máš normální běžné auta a ty se otáčejí o nějakých 500 něco... Hra tuto funkci přece podporuje... na Youtube jsem viděl pár videí, kde hráčí G25 mají a otáčí se jim tak jak by měl. Mě však reaguje otáčení jak u uběžného volantu o 270 stupňů, což je málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Nazdar, protože moc nesleduji gran turismo tak bych se chtěl zeptat co je to gran turismo 5 prologue, to je jako pětka a teď vychází další pětka nebo jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Nazdar, protože moc nesleduji gran turismo tak bych se chtěl zeptat co je to gran turismo 5 prologue, to je jako pětka a teď vychází další pětka nebo jak to je. hrál jsem a oproti gt5 co má ted vyjít je GT5P jako Beta verze (demo by bylo silné slovo) nic moc aut nic moc tratí , má to menší nedostatky ale je to v pohodě hratelné, grafika je hodně podobná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 je to proste mala ochutnavka toho, co bude v GT5. Je tam 6 tratí a kolem 70 aut plus online ale to nevim jestli jeste moc lidi hraje. Za nějákou petistovku nebo za kolik to ted sezenes to urcite stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 je to proste mala ochutnavka toho, co bude v GT5. Je tam 6 tratí a kolem 70 aut plus online ale to nevim jestli jeste moc lidi hraje. Za nějákou petistovku nebo za kolik to ted sezenes to urcite stoji. JJ, chápu.Hele já sem četl recenzi a dostalo Gt 5 prologue 82 procent a jak píšeš je to spíš jak beta, tak až vyjde pětka bude to muset být hra dobrá jak prase a jestli aspoň dostojí kvalitám čtyřky je se naco těšit a forza se bude muset mít na pozoru a podle mě jí Gt roseká na hadry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 janvlk: Dle toho, co se o GT5 řeklo to vypadá na trhák první třídy.. Rozhodně historicky nejočekávanější pokračování automobilové gamesky... Mé nahrazování Forzou je téměř u konce.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Už se nemůžu dočkat, jen kolik hodin jsme strávil u GT 4 a pořád trávím i když spíše už jen hraji na ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.