Rash182 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=68742 Ciste teoreticky tyhle plus G25, G27 a nektery ty novy Porsche od Fanatecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Aha, tak to pak jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 by to snad mělo podporovat všechny volanty ne ? co si to zas vymysleli že to bude podporovat jen vybraný modely ?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 by to snad mělo podporovat všechny volanty ne ? co si to zas vymysleli že to bude podporovat jen vybraný modely ?... jistě že do gt davaj všechny ovladače světa všech volantů co existujou :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 no má to bejt jednotný... jsou prostě vymrd**í... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=68742Ciste teoreticky tyhle plus G25, G27 a nektery ty novy Porsche od Fanatecu Tam jde ale pouze o hry GT 1 - GT 4.. Samozřejmě budou v GT 5 podporovány prakticky všechny dostupné volanty.. Samozřejmě ale nejlépe podporovanej bude Logitech driving force GT.. Kde člověk ucítí i ruzné nerovnosti na vozovce, nárazy apod. Přímo v průběhu závodu si díky designu a funkcím volantu speciálně šitému na míru GT 5 budeš moci hrát s nastavením vozů jako trakcí apod. Prostě pro GT doporučuje třeba veleznámí server Simracing.com jedině Driving force GT (ten, s tím červeným čudlíkem a svítícím logem GT).. Kde se ho nebojí srovnávat s takovým velikánem jako je G25, podle kterého byl tento volant v Logitechu navržen a na kterém úsce spolupracovalo Polyphony Digital.. Mohu všem doporučit návštěvu Alberta, kde se v akci prodávají poslední kousky za 1500! (normálně tento volant pod trojku neseženete). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Já ho měl z netu asi za 1800kč. Jediné co mě štve je to, že nemá pořádná pádla pod volantem jako g25/g27, ale jen tlačítka. Při poměru cena/výkon je to jeden z nejlepších volantů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Srig: To máš pravdu, ty pádla to je tak jediné negativum.. Řazení je tak o to těžší a třeba v RBR rally je to pak strašně těžké.. Na druhou stranu ta řadička je na skvělém místě a používám jí jako ručku.. :D Edit: Takže jsem zapátral a našel, že se tento problém ve světě řeší tak, že si člověk sežene hodně silné lepidlo, nějakým způsobem si opracuje pádélka a vše řádně očistí a slepí.. :D Po té se stává s DF GT ultimátní zápasník.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 panove prave na konferenci SONY na TGS ukazaly nove ukazky s GT5 hlavne to pocasi to je parada ten dest zadne slabe prseni ale poradnej narez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Tak já používám ty pádla nebo automat. jaccomo: Ještě tam být Pagani zonda tricolore popř. zonda f a Ferrari 599 gto a jsem nejšťastnější člověk na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Jako, to, že bude hra 100x lepší než forza už bylo jasné.. Ale tohle počasí mě naprosto vyrazilo dech.. http://www.youtube.com/watch?v=FcvFTW_0ckw 90 procent uspokojení, to je více jak 150 procent pro normálního smrtelníka.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Ta hra je úchvatná. Jasná GOTY mezi ps3 hrami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 To ze DFGT je jeden z nejlepsich volantu nepopiram. Ale jak sem rikal mel sem DFP a chtel sem i spojku s radici pakou a prave proto jdu to Carrery.. za 4k si myslim ze je to naprosta bomba. Jinak pocasi vypada urcite dobre ale uz to chce HD verzi a taky by neuskodilo jeste vic informaci nez mame ted. Nejvic zajimava me prijde ta ze rally zavody ktery budou z A do B (point to point) budou mit nahodne generovany trate a budem se muset spolihat na navigatora. Nejvic me tesi ta ze udajne zapracovali za zvukach aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Také jsem to četl a těší mě to také.. :D Co se týče spojky.. Tam mě vůbec nechybí z jednoho prostého důvodu.. WRC také fyzickou spojku nemají, stejně jako speciály a formule a na těch pár křápů na začátek to oželím, protože by pro mě bylo stejně více zajímavé je řídit se sekvenčním řazením.. Jinak teď hraju RBR a tento volant k tomu parádně sedí.. Ručku mám nastavenou na řadící páce přítahem, a řazení na pádlech.. Jak WRC, až na to, že u WRC imprezi se třeba řadí jen jedním pádlem.. :D To je ale drobnej detail.. Naproti tomu Spojka by mě tam teda rozhodně nic jiného než jen překážela.. Ale jinak proti gustu.. Víš jak. Tady takové video o popisu WRC http://www.youtube.com/watch?v=hFuV76e5gus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 panove pokud vas zajimaji informace ohledne GT5 v cestine tak treba me dostalo to ze tam budou auta samsung znacka a nase skodovky :-DDDD vice se doctete tady http://www.zing.cz/preview/110/gran-turismo-5-vse-co-jste-o-nem-chteli-vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 tak to počasí je luxus, konečně nebudou stěrače jen na okrasu :wohow: poprvé jsem je pořádně viděl v akci u dirt 2 ale tam je to takový divný... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Ty skodovky sou uz nak potvrzene ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Jaccomo: No zní to pěkně, i když hodně faktů v tom článku už není či je pravda.. Takže nevím, jak moc jsou věci nově zmíněné pravdou a fantazií.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Škodovky tam podle mě nebudou, ale budou tam jiné mašiny: Kazunori Jamauči odhalil několik nových tratí a aut, které nabídnou nadcházející závody Gran Turismo 5. Vrátí se třeba oblíbená trať Laguna Seca, tentokrát plně přepracovaná pro potřeby konzole PS3, stejně jako starší Trial Mountain. Budete si moci také vyzkoušet závody Le Mans v noci. Z nových aut se těšte na Volkswagen Kubelwagen s řidícím systémem jako první "brouk" VW, nebo třeba obojživelný Volkswagen Schwimmwagen. "Možná jednou sjedete z cesty a skončíte v jezeře, ale to při vydání Gran Turismo 5 ještě nepůjde," varuje Jamauči. Mezi dalšími novými vozy pak zmínil "hippísáckou" dodávku Samba Bus. Gran Turismo 5 vyjde v EU 3. listopadu. Zdroj: Eurogamer.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 takže superba tam nedaj ale rači tam hodí nějakej Samba Bus ? :D :D úplně zbytečný auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Many things didn’t make the cut in Gran Turismo 5, and work on Gran Turismo 6 has already begun. :D http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-tgs-2010-breakout-session-full-details/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 wooow... hrozne se na to tesim, uz mate predobjednane? kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 No já zatím né.. Čekám na říjen a pak podle nabídky Jinak tady je HD verze toho předešlého Weather traileru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 To je prostě paráda... Tady jsou první videa v dešti... http://www.gtplanet.net/first-gran-turismo-5-gameplay-videos-in-the-rain/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 oh <3 nadhera :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.