H0W3N Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 proč ke GT6? snad GT5 je ted aktuální, pořád se toho moc neví o tom, jaké tam budou okruhy, v kolika budou variantách, jak to bude s kariérou a mnoho dalších věcí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 myslel jsem to trošku s nadsázkou... Okruhy takové jak v předchozích dílech+top gear a nějaké nové :D kariéra by mě taky zajímala. Ještě by mě zajímalo jak to bude z pohledem z cockpitu, jestli to bude jen u prémiových nebo u všech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 no já doufám, že tam bude alespoň polovina těch světoznámých okruhů na kterých jezdí formule 1, yamauchi pouze zopakoval to co už se ví od E3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 a ten cockpit view tam bude? Poškození by mělo být teda u všech aut jestli jsem dobře četl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 poškození asi jo, ale ten kokpit se neví a je to taky docela podstatná informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Uz se delsi dobu vi ze pohled z kabiny bude jenom u premium aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 rash ne pohled z kabiny nebude jen u premium bude i u normal ... to se psalo driv... pak se ofiko potvrdilo ze cocpit view bude u standart cars... akorat ze u premium bude vse v kokpitu vysperkovano + poskozeni interieru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 http://www.gtplanet.net/gamescom-gran-turismo-5-breakout-session-full-details/ Posledni odstavec ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 datum: August 19th, 2010 s tim ze cca 2 dny potom protoze to vyvolalo ne netu rachot to zklidnili ze samozrejme kokpity budou mit vsechna auta jen premium budou lip udelany.. a budou obsahovat i damage interieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Ten rachot to vyvolalo uz hned ze zacatku kdy se o te veci zacalo spekulovat takze si to asi trochu pletes.. OFICIALNE nebylo nikdy receno ze kokpity budou u vsech aut. Sleduju GTP denne takze nevim kde si na to prisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 psali to na vsech webech ohledne ps... (sony-playstation, apod.) hadat se tu nebudu jenom mi ver ze tam ty kokpity budou ... myslis si ze delaj 6 let na hre a udelaj tam kompletne 200 aut ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Ano verim :) 800 aut je predelanych z GT4 a par z GTPSP ktery kabiny mit nebudou.. ono kdyz se to tak vezme tak aji tak ty standardy vypadaji dobre (i pokud se podivas na photo mode z GT4 tak porad to vypada skvele) No kazdopadne si ver cemu chces.. jak rikam sleduju GTP kazdej den takze nejaky info z sony-playstation nebo jak se to menuje neber vazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Já taky nikde neviděl, že by ty "standart" vozy měli mít pojled z kabiny.. Sice na tom dělaj 6 let, ale udělat i těch 200 aut do detailu a i ty tratě atd. si myslim, že zabere až dost času. Hlavně jde i o tu fyziku vozů, už je to dýl co jsem viděl video, kde mluvili o tom, že by ty auta měli mít reálnou fyziku(netušim jestli jen prémiový vozy)a tzn. se v každým autě projet a všechny poznatky převést do herního světa.. Každopádně já už mám předobjednáno, tahle hra mě prostě nezklame to vim na 1000%!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Rash: GTPLANET sleduji rovněž.. I přes oficiální vyjádření mám pocit, že se možná Cockpity ve hře objeví. Uvidíme, hra bude tak jako tak ještě plná překvapení.. Hlavně v Kariéře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Že já vůl s tou ps3 nepočkal až na GT5.. :D http://www.gtplanet.net/gt5ps3-bundle-for-europe-ps3-slim-faceplate-for-aus/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Jeniczech: To je jen faceplate pro Slima ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Jeniczech: To je jen faceplate pro Slima ;) Tak ten si hned pořídím.. :D Moc pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 proč ke GT6? snad GT5 je ted aktuální, pořád se toho moc neví o tom, jaké tam budou okruhy, v kolika budou variantách, jak to bude s kariérou a mnoho dalších věcí... proč by ti to někdo měl říkat nebo vyzrazovat? Nevidím důvod. Od toho jsou snad recenze, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruttt Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Docela by mě zajímalo, kde vzal autor článku informaci že v GT5 bude Škodovka, bylo by to krásný ale silně o tom pochybuji.. http://www.zing.cz/preview/110/gran-turismo-5-vse-co-jste-o-nem-chteli-vedet#komentare@kstrana=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 První recenze bude 27. 10 http://www.playstation.hodnoceniher.cz/2010/09/29/prvni-recenze-gt5-27-rijna/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Docela by mě zajímalo, kde vzal autor článku informaci že v GT5 bude Škodovka, bylo by to krásný ale silně o tom pochybuji.. http://www.zing.cz/preview/110/gran-turismo-5-vse-co-jste-o-nem-chteli-vedet#komentare@kstrana=2 No, v tom preview jsou i jiné perly...např. "Odlétávající jiskry a kouř od spálených pneumatik je vypočítáván v reálném čase a věřte mi, že to je oproti jiným hrám sakra znát." Tomu říkám blábol. Uvidíme, jak to bude v plné...ale kouř od pneu mi nepřišel jako to, v čem by GT5 mělo vynikat. Vůbec...z posledních videí na gtplanet mám čím dál větší pocit, že ten model poškození je něco naprosto tajného. Buď je všude vypnutý nebo tam vůbec není přítomen. Pár jisker...to je vše, co je ze šťouchání aut nebo ze šťouchání o bariéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 asi z toho nechtějí udělat žádný destrukční derby ... ale co jsem koukal na juťub tak se ty auta celkem rozbíjí ale rozbíjí se tím způsobem že upadnou dveře, nárazník atd. což je pěkně trapný... to si rači tu destrukci vypnu (pokud to půjde) ... kdyby tam bylo poškození jak v gta4 tak by to bylo o něčem jiným, ale i v gta to mělo mouchy, někdy to vypadalo dost blbě když jste měli čumák do špičky atd. (ti co hráli tak ví) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Finalni verze poskozeni jeste nebyla k videni.. vsechno co si videl bylo nejakym zpusobem utlumeny.. to aby si i nehraci trochu zajezdili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 asi z toho nechtějí udělat žádný destrukční derby ... ale co jsem koukal na juťub tak se ty auta celkem rozbíjí ale rozbíjí se tím způsobem že upadnou dveře, nárazník atd. což je pěkně trapný... to si rači tu destrukci vypnu (pokud to půjde) ... kdyby tam bylo poškození jak v gta4 tak by to bylo o něčem jiným, ale i v gta to mělo mouchy, někdy to vypadalo dost blbě když jste měli čumák do špičky atd. (ti co hráli tak ví) jak můžeš tohle srovnávat? v GTA IV jsou nelicencovaný auta právě kvůli tomu aby šli ty auta ničit, udělat z nich šrot apod., model poškození není v GT5 takový né proto, že by to snad vývojáři nedokázali, ale právě kvůli licencím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.