Samot2 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Uvidíme jak to bude, teď je zbytečné dělat nějaké scénáře jak bude nebo nebude, musíme počkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Tak to vypadá, že za to zdržení může skutečně PD.....zřejmě nestihli dokončit GT5 včas. Na gt planet se mluví o 3 dnech. Což mi teda hlava nebere. Ale někdo nad tím musel dumat. Pokud to přešvihli jen o tři dny, tak to přece není zase tak hroznej důvod, aby se to kompletně posunulo na neurčito. 3 dny vs 5 let vývoje....no je to nějaké prapodivné. Leda, že by počítali s takovým prodejem, že to nestihli z kapacitních důvodů vyrobit. Tak či tak.....asi jen tak nemůžou posunout datum vypuštění o tři dny, ale je třeba kolem toho udělat řádný humbuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Kdo ví, je taky dost možné, že se snaží co nejvíc vychytat ochranu proti JB, což já osobně jim v tomhle fandím,kdyby to bylo kvůli tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 taky si myslím že ten odklad je spíše kvůli tomu že nestíhají vyrábět :) teda podle toho jak dlouhej ten odklad má být, už se to ví ? a jestli ta hra bude tak dobrá jak slibují tak to bude určitě jedna z nejprodávanějších her vůbec, jenže poslední dobou je trend hodně naslibovat ale udělat málo... takže myslím že to zas tak úžasný nebude :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Mne by zajímala jiná věc.....a to, pokud vezmeme, že v GT5 nebudou jen tradiční auta, ale i formule, nascar atd. Jak moc vymazlený to bude. Takové F1 2010 ve vývoji něco přes dva roky (a to jsou jen formule), GT5 celkově pět let? A je tam toho vícero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Meridius: Tak formule byly už solidní v GT5P, jukni tady: :D Myslím, že tam určitě rozdíl mezi kárama bude.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Ahojda všem, já bych se jen vrátil k předešlím spekulacím o ceně za GT5 - co se mě týká, tak mě je to naprosto ukradený kolik to bude, protože za cenu řekněme cca. 1700,- je hra, která se skládá z několika odvětví závodů, a neskutečné dřiny vývojářů atp. naprosto pohodová cena!!! A koneckonců - myslím, že za tu dlouhou dobu, co každej fanda do GT serie dělá, si mohl každej měsíc dávat 100,- do prasátka a dneska by nemusel dělat takovéhle drije, zda to mít za 1300 nebo 2000,- :D Tot vše a at už to kuwa vyjde, nebo mě praskne vemeno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Podle všeho je hra odložena kvůli updatu FW, který hra vyžaduje. Aktuální verze vyžadovala pouze 3.41 (dala by se pirátit). Aktualizovaná verze bude vyžadovat 3.50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Podle všeho je hra odložena kvůli updatu FW, který hra vyžaduje. Aktuální verze vyžadovala pouze 3.41 (dala by se pirátit). Aktualizovaná verze bude vyžadovat 3.50. Nechci machrovat, ale na 90 % jsem si byl jist, že je to tím, těší mě to, alespoň nemám výčitky, že mám 3.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 tak to je dobře, to by měla být otázka par dní ne ? :wohow: a zkur.... piráti :evil: pěkně mě nasrali s tím prolomením pska :? a teď se kvůli nim odložilo i gt5 :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Ja to rikal ze JB zasahne PD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Nechci machrovat, ale na 90 % jsem si byl jist, že je to tím, těší mě to, alespoň nemám výčitky, že mám 3.50 Tak to jsme dva co už nemají výčitky :-) Na to GT5 se těším jak malej Jarda a to odložení mě ani moc nevadí vzhledem k tomu, že mám teď plné kecky diplomky :-/ Aspoň to bude taková ta sladká odměna nakonec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 beztak GT bylo děláno už na FW 1.00 stejnak i tka to museli aspon trošku zvednout :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Údajně nově udělaný trailer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Jedna blbá otázka: Náhodou není demo na japosnkém store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Demo není... Jinak oficiálně odloženo kvůli tomu, že PD nestihli limit odevzdání hry Sony o 3 dny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Tomuhle fakt nerozumím.....vemte si, sony dala nějaký termín, PD to nestihne, v klidu si ještě dokončuje a ani SONY nedá vědět? A naopak sony nezajímá, že jim na stole neleží hotová placka s GT5, kteru měli mít před třemi dny? Tohle jako vážně má nějakou logiku? Spíš mi přijde pravděpodobnější ta verze, že se bude předělávat na firmware 3.50. Protože s 3.41 by prodej nebyl takový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 *Partial confirmation that you’ll be able to save your progress during endurance races (a much-wanted feature in Gran Turismo 4).*Damage severity is linked to the game’s difficulty settings: “easy, medium, hard or standard and professional”. *You will be able to manage B-Spec races from both your PC’s web browser and mobile device. *Re-confirmation that “all” of your cars in Gran Turismo PSP can be transferred to GT5 and will be playable in Arcade Mode. *New and improved Gran Turismo TV will return from GT5: Prologue. *You’ll be able to select clothing for your A-Spec driver (though, according to the introductory message found in this screen -- as translated by our own wkhnky- once selected you won’t be able to change it again). *The online portion of the game will be connected to “Global Servers”. While it is not entirely clear what this means, it likely indicates that different versions of the game (NTSC, PAL) will be compatible with one another. As you may recall, in GT5 Prologue, in online events you would only be matched with other players using your respective version, preventing US players from playing with those from Europe, and vice-versa. *The Gran Turismo 5 “Racing Pack” will be sold in China as well as Japan, but the Chinese version also gets a unique GT-branded glass, humorously described by Google Translator as a “specimen collection cup”. http://www.gtplanet.net/new-gt5-trailer-screens-info-from-taiwan-press-event/attachment/0000404758/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 http://doupe.zive.cz/GT5-mozna-dostane-motorky/sr-1-a-139553/default.aspx GT5 s motorkama? Mno motorky mne nikdy moc nebraly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Smazán duble post.. jinak....na xzone je datum vydání začátek prosince.....:-) Mno, že by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Hmmm....tak na několika uk shopech je datum vydání 28. 1. 2011..... např. zde http://www.thehut.com/games/platforms/ps3/gran-turismo-5/10042564.html Někde je píchnuté 31.12.2010 (což je teda nesmysl podle mne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Vubec se na tyhle data vydani od obchodu nedivej. Jediny platny datum vydani je to oficialni od Sony (ktery by melo byt ohlaseno do konce rijna) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Proč bychom se na ně nemohli dívat? Toto jsou známé a renomované obchody....A mají informace, které se třeba jen tak šuškají. Bylo tomu tak již mnohokrát. A datu 28.1.2011 bych docela věřil. Není to žádný konec měsíce, žádné prvoplánové datum. Ale uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Rashova rada je správná. Oni ty obchody ve skutečnosti informace nemají, veškerá tyhle data jsou vytažena "odněkud". Opravdu nemá smysl si jich všímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Však uvidíme :-) Já budu jen rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.