tekken90 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Prologue není demo. Najdeš tam 40 závodů, které postupně odemykáš a získáváš peníze na nové auta. Jinak pokud hledáš větší info, tak bude nejlepší si přečíst nějakou recenzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Zdravim vas:-) chtel bych se zeptat jak je to s GT5 Prologue?slysel jsem ze je to demo.jak dlouho trva projet celou hru?a napiste vetsi info o teto hre.mam PS3 necelej tyden tak jsem novacek :-) byla by hloupost měsíc před vydáním GT5 kupovat prologue... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpionius Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Jake GT mate na mysli?ja nesel to prologue a jeste jedno.hodte odkaz at muzu kouknout co mate na mysli ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpionius Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 byla by hloupost měsíc před vydáním GT5 kupovat prologue... a jake GT5 mas na mysli?hod odkaz at vim.videl jsem prologue a jeste jedno GT na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 prologue je taková předverze v který je pár aut a pár tratí, je to už tři roky stará hra, za měsíc (asi) má konečně vyjít ta plná verze ve který budeš mít všechno, kolem 1000 aut a mnoho tratí, proto se nevyplatí nyní kupovat prologue odkaz třeba zde http://www.gameexpres.cz/advanced_search_result.php?keywords=gran+turismo+5&Submit.x=0&Submit.y=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Abyste se nedivili, že to bude příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Ale http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666006660 jak vidite, je tam datum 30.11.2010 nebo okolo tohoto datumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 V najnovšom PSM3 je 6 bodov týkajúcich sa GT5. So svojou pevnou vôľou a maggotovou pomocou som preložil zatiaľ prvé tri. Ale preto že v 1. bode prakticky nieje vôbec nič nové (myslím že ani v 2 a 3. Ale tam môže byť aspoň niečo ) tak sem dám len 2. a 3. bod. 2. Course Maker Course Maker v GT5 nejde smerom vytvárania tratí s nástrojmi ako v ModNation Racers ale necháva hráčov vkladať nadstavenia a tým získate rýchlo hratelnú trať. Po prvé, vyberiete si tému, napríklad "dawn in Rome", potom sa rozhodnete čo vyberiete v nadstaveniach. Nech už sú to jednosmerné trate, obrátené, z bodu do bodu alebo okruhy. Viac aspektov môže byť vylepšených s nastaveniami - frekvencia a ostrosť rohov, topografia krajiny... Potom čo hra "prechrúpe" všetky vaše čísla (nadstavenia) vygeneruje trať podla vašich požiadaviek, namiesto toho aby vás to nechala urobiť osobne. Takýto nápad vytvárania tratí je rýchli, dostupný a stále sa dajú produkovať nejaké hratelné okruhy. Vaša trať môže byť potom pomenovaná, uložená a môžete hu hrať online až so 16 priateľmi. 3.Premium vs Standard Models Premiové autá sú naprosto detailné. Každé z 200 áut je plne zrenderované z vnútra a aj z vonku . Nárazom a otrasom sa môžu vytvoriť menšie preliačiny. Ale kolízie v plnej rýchlosti sú najviac pôsobivé. Vytvárajúce mraky dymu, iskry a rozdrtené kryty motorov. Prvý krát v sérií sa autá môžu prevrátiť, jazdiť na dvoch kolesách a reagovať realisticky k nárazom namiesto odrážania sa od bariér. Približne 1000 áut v GT5, skoro 800 z nich sú štandartné autá. Väčšinou sú tieto autá prenesené z GTPSP. Sú lesklé v HD a ešte viac detailné ako nejaké autá v Prologue. Na týchto autách sa objavujú len škrabance a preliačiny, ale je to zrážka. Výlet do štrkovej pasti (výlet mimo trať) - alebo v horšom prípade - Môže v každom aute znamenať koniec závodu. Rozbité prevodovky, zlyhanie bŕzd a zastavenie motora. Všetky autá bez ohľadu na typ majú plne funkčné predné a zadné svetlá, klaksón a všetky autá môžu byť zašpinené. Svetlá môžeme prepínať medzi stretávacími a diaľkovými. Radi blikáme na auto, ktoré predbiehame. (Chcel som čítať nejakú knihu v AJ. Ale nezohnal som. Tak som sa pustil do tohoto. No a keď už to prekladám tak to sem hodím.) EDIT XYZ: Ešte je tam bod 4. Dynamické prostredie 5. GT5 Sociálna siet 6. Top Gear integration. Potom už len také drobné veci ako Photo mode, 3D, Eye kamerka... .................................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayZine Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 ta x1 ma hodne zajimavej zvuk sem zvedavej jak to bude z incamery znit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 tak co je s tím oznámením do konce měsíce? pochybuju že to ještě dneska stihnou... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Nektere zahranicni servery pisou, ze vyjde v prosinci 2010 a nekteri pisou ze az v lednu 2011. Takze Listopad neni moc realny.. :ziped: Chtel jsem koupit Gran Turismo 5 Prologue, ale jak uz tu nekdo psal - uz si pockam na plnohodnotnou hru Gran Turismo 5. Snad to stihnou do Vanoc...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Že v listopadu nevyjde je už asi tři týdny jasné. Rok 2011 se mi stále jeví jako možný, ale ne pravděpodobný. A žádný server neví nic jistě, jak jsem postoval výše i na jedné z oficiálních stránek mlží s datumem 30.11.2010 (nebo mlží s formulkou "tak nějak okolo konce listopadu"). Pak je tu ta soutěž o sign. edici, která končí na začátku prosince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Nektere zahranicni servery pisou, ze vyjde v prosinci 2010 a nekteri pisou ze az v lednu 2011. Takze Listopad neni moc realny.. :ziped:Chtel jsem koupit Gran Turismo 5 Prologue, ale jak uz tu nekdo psal - uz si pockam na plnohodnotnou hru Gran Turismo 5. Snad to stihnou do Vanoc...:roll: Myslím si to jenom já? Když jsem jezíval GT4 na PS2 tak nebylo možné dohrát hru na 100% bez GT4 prologue. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Nic nového, jen se už nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Myslím si to jenom já?Když jsem jezíval GT4 na PS2 tak nebylo možné dohrát hru na 100% bez GT4 prologue. já čtverku dohrál kompletně, ale matně si pamatuju, že na 100% to nešlo kvůli nějaké drobné chybě a myslím si, že to s prologuem nemělo nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Musíme vydržet tipuju do zítřka a budeme to datum vypuštění znát. Kdy jindy už by to měli oznámit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 tak tady menci info : GT5 s motorkami a Las Vegas - časť kódu GT5 naznačuje (pred nedávnom diskutovanú) prítomnosť výrobcov motoriek (napr. Yamaha. Ducati) a trať Las Vegas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holub Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 já teda o motorkách dost pochybuju museli by mít další složitej fyzikální model,spíš bych řekl že pude o nějaky prototypy aut nebo možná bonus,věřím ale že s nima vyjde DLC. Každopádně furt dokola koukám a přemýšlim že si to k vanocum asi vážně pořídim,to už je tak trochu víc než jen realná videohra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Nesmíte to lidi tak žrát, všechno jsou to replaye případně upravené HD trailery...s vyšším stupněm AA a prohnané kdečím. GT je o autech....ne o motorkách, takže pokud dlc...dobrá, ale za sebe říkám, že motorky tam být nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Hele ma to vyjit 3.11(Jrc) nebo 3.12(Gamers) ??? Povida se o posunuti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 tak 3.11 urcite ne jinak novinka kolem GT5 je disky sa už lisujú - nový dátum zatiaľ stanovený nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 To snad ne :D Severní Amerika to ma prej zejtra nejede tam nekdo na dovolenou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 To snad ne :D Severní Amerika to ma prej zejtra nejede tam nekdo na dovolenou??? ty jsi asi o tom odložení, které je známo už 3 týdný, neslyšel, jasně že to u nich nevyjde zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 hele ps3 jsem si koupil kvuli Gt 5 a bylo uz tolik falesnych informaci o datu vydani ze jsem to prestal sledovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 JJ...lisuje se a datum vypuštění žádné. Buď jde o to, že to řeknou během následujících hodin a nebo čekají, až jak to lisování půjde rychle. Nenapadá mne důvod, proč by neřekli datum, když už je to v lisovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.