tekken90 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 jojo videl sem ji na konzolistovi.. co to ma znamenat to datum? A ten kdo to uz koupil tak ho nekdo zna? Jo, zejtra by ho měl mít, tak uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 proč je tam datum 10.11. ? to asi uniklo předčasně ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 http://aukro.cz/item1311301192_gran_turismo_5_collector_s_edition.html sakra co to je :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Tak ted sem se musel hodne zasmat :D http://www.gtplanet.net/more-leaked-copies-of-gran-turismo-5-out-in-the-wild/#comment-63554 Puvodni text dole psal Czechoslovakian auction site.. tak sem do komentaru napsal ze tohle uz jaksi delsi dobu neplati a hele :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Jo, zejtra by ho měl mít, tak uvidíme :) Tak doufám, že tu zítra budeme mít nějakou minirecenzičku:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Jo češi už nechtěly čekat tak vydaly vlastní GT5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 a myslíte že to bude pravý ? jak by se to dostalo ven ? a ještě k tomu z japonska do česka ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 mozna ze to je jen vytisknute a ten disc je cd\dvd polepene gt5 obrazkem aby nas to zmatlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 takže jestli je to fake a prodávají to... tak je to pokud se nemýlím trestný čin :) doufám že je tvůrci zažalují :D to by se pak hošánci asi nedoplatili :) EDIT: poslal jsem dotaz na aukru a dostal jsem tuhle odpověď Dobrý den, je to hra Gran Turismo 5 na kterou již všichni netrpělivě čekají a která vyjde 3.12. asi si požádám o video jestli je to pravý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 canava ono je to jedno... stejne by to nikdo v cesku neresil ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 To mi nerikejte ze naky debilove na Aukru na to skocily a vyhodily 1600,- ....??! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 tak to je huste, hru na kterou ceka cely svet nekdo prodava na aukru ?!! Jasny podraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Primator3: Původně za 1400... Kdo ví, jak to bude, ale třeba tohle http://www.2i.cz/72d61c36e5 a tohle http://i56.tinypic.com/2z70m4l.jpg vypadá víc než zajímavě. Navíc má na zejtra dohodnutou osobku, takže se to dozvíme hned zítra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon2001 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 to jsem teda taky zvědav....ale kdoví jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tohle sem mu napsal a tady je odpověď: "Mam takovy nezkrotny dojem ze to je fake, ta hrajeste nebyla vydana a neni ani zname datum vydani , tak jak to sakra muzete prodavat . ..???" Odpověď: "Fake to není já už sem osmej lvl a moji kámoši ivíc : ) ukazoval sem to lidem přez webku i na ps3 .. . nemám důvod tě to dokazovat protože vás fakt píše strašně :) pěkněj den . .." Ja tomu prostě nevěřím, je to nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Na aukru je další kus: http://aukro.cz/item1311508671_gran_turismo_5_collector_s_edition.html Jeden jsem objednal.... pro jistotu budu trvat na osobní předání .... uvidíme, co z toho bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Ježiši to je ale krásná pikačovina na lidi, takhle z nich dělat pitomce!!!! Trophyes tabulka přepsaná ve photoshopu a na telce běží prolog, no ale má určitě GT5 má, když tam na obrázku je datum 10.11.2010 :D oooo lidi věřte mu, je to pravda a borec :D:wohow: Hnedka mam lepší náladu,když se takhle můžu zasmát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Na aukru je další kus: http://aukro.cz/item1311508671_gran_turismo_5_collector_s_edition.htmlJeden jsem objednal.... pro jistotu budu trvat na osobní předání .... uvidíme, co z toho bude. Sorry za úpřímnost, ale právě jsi hodil prachy do haj..zlu!!!! Jestli to vemeš!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Nikam jsem prachy nehodil.... psal jsem, že budu trvat na osobním předání. Pokud by to GT 5 nebylo, tak mu nic nezaplatím.... ani bych nemusel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Nikam jsem prachy nehodil.... psal jsem, že budu trvat na osobním předání.Pokud by to GT 5 nebylo, tak mu nic nezaplatím.... ani bych nemusel.... Však ti píšu, že JESTLI TO VEMEŠ!!!! Osobně si myslím, že akorád nechal přetisknout disk s GT5 Prolog a nechal si na laserovce vypálit obal, tot můj názor, ale v žádném případě to není GT 5 FULL !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 na rovinu: taky se mi tomu nechce moc věřit.... nejlepší, jak to zjistit je, to vidět.... proto to zkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 A kdyý to tak na tom aukru vidím, tak než abych dal 1600,- jen za hru, to si radši přidám a koupím si Collectors Edition za 2300,- já si ji teda budu chtít koupit,jestli to teda u nás taky bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 na rovinu: taky se mi tomu nechce moc věřit....nejlepší, jak to zjistit je, to vidět.... proto to zkouším Jasný no, tak to pak hlavně sem napiš, at víme co a jak, a myslím, že jestli to bude FAKE, tak by mu měli dat pořádnou odměnu za autorství a klamné prodeje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tak, teď jsem s pánem mluvil: je podle hlasu úplně v pohodě co jsem se bavili, tak říkal, že mu ohledně GT5 už volalo hodně lidí on i pár jehoi kamarádů už hru normálně hrají sám se mi nabíd, že mi to ukáže třeba přes webku osobní předání není problém v tom mým odkazu na aukro je poslední kus... další už prý nebude dnes okolo 17:00 se s ním sejdu a bude konec dohadů, jestli je to FAKE nebo ne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon2001 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 doufám, že to potom pořádně natočíš a někam upneš se moc těšíme...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.