WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Jojo, jestli to vážně teda GT5 FULL bude, tak to natoč a mrskni to na youtubko třebas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 mezi 18:00 - 19:00 jsem dám info, jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 tu fotku má odtud http://www.ps3news.com/PlayStation-3/gran-turismo-5-ps3-game-leaked-box-art-unveiled-and-more/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 To asi těžko... se podívej na datum novinky... a přečti si text. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 To mi nerikejte ze to fakt maj kdyz klidne souhlasi s osobnim predanim, to je proste kravina non plus ultra. Kdyby nekdo na japonskym eBay nebo nekde v japonsku, to nejakej zamestnanec vynes a prodaval ale v Cesky Republice..? Tomu se mi proste nechce verit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tak 5825 si ho před chvílí prý vyzvedl a je to GT5... no uvidíme, až bude doma a zkusí to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tak to bezte do P....!!! :D EDIT: go rybak go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 kua...člověk tu chvíli není....Dokud to někdo neprotočí v mechanice, tak neuvěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tak co pánové? :) http://img442.imageshack.us/img442/6067/dsc00504e.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 To můžou být třeba promo disky ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 CHybí mu trofeje,japato ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tohle už snad přesvědčí všechny rejpaly ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 celejch 21,68 Km běhu jsem nad tím přemýšlel, jestli si budu okolo 17:00 vyzvedávat GT5, nebo pojedu domů s prázdnou JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ Za tři hodiny budu mít v rukách GT 5 :D 2Rash: večer koukni na můj profil v PS3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon2001 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 celejch 21,68 Km běhu jsem nad tím přemýšlel, jestli si budu okolo 17:00 vyzvedávat GT5, nebo pojedu domů s prázdnou JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ Za tři hodiny budu mít v rukách GT 5 :D 2Rash: večer koukni na můj profil v PS3 :D Tak ti to přeju aby to tak bylo a pamatuj, je samozrejme cas na " zalohu hry "...... co kdyby.... :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBaron1468622797 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Proč listovat v položkách XMB na stejšně místo ukázek přímo ze hry? Intro, menu, nějaký závod, replay, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincent_Vega Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 tekken ukaz compare trophies :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 stejně tomu nemůžu pořád uvěřit, GoW III jsem měl 10 dní před ofiko vydáním, ale tohle je měsíc nebo možná i dýl a ještě collectors, nezbývá než závidět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Proč listovat v položkách XMB na stejšně místo ukázek přímo ze hry? Intro, menu, nějaký závod, replay, hm? Protože to netočil on, ale někdo jinej, koho má ve friend listu? Já bych šel taky hned hrát a hodil video třeba až potom, co si hru pořádně ošahám po těch 6ti letech čekání :) tekken ukaz compare trophies :) Netočil jsem to já :) A trofeje podle všeho ještě nejsou na PSN aktualizovaný, takže tam pro Gt5 nebudou. Jinak další video v HD http://www.youtube.com/watch?v=q9J-1H3luYA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tak mi teda vysvetlete duvod jak uz to nekdo muze mit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBaron1468622797 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Já vím, žes to netočil ty ale pokud není záběr ze hry pak mě listování nějakými položkami, které se určitě nechají snadno změnit, rozhodně nepřesvědčí o tom, že někdo má GT5tku v rukách. Já chodím spíš na GTplanet ale taky už bych si zajezdil po tom šestiletým šílenství na fórech :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Presne, tohle zatim neni zadnej velkej dukaz "Gran Turismo 5" ve Friend listu, toceny mizernou kvalitou. btw, tady to je taky http://global.ebay.com/NEU_Gran_Turismo_5_Playstation_3_PS3_Spiele_Rennspiele/140474603159/item Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincent_Vega Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 presne az uvidim jak to hraje tak uverim .uz to ze privni GT5 hraje zrovna cech je dost k smichu.furt si myslim ze je to fake :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Protože to netočil on, ale někdo jinej, koho má ve friend listu? Já bych šel taky hned hrát a hodil video třeba až potom, co si hru pořádně ošahám po těch 6ti letech čekání :) Netočil jsem to já :) A trofeje podle všeho ještě nejsou na PSN aktualizovaný, takže tam pro Gt5 nebudou. Jinak další video v HD http://www.youtube.com/watch?v=q9J-1H3luYA A jestli to GT chce Firmware 3,50 náhodou nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 aneb velkej kanadskej zertik pro vsechny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Aby to nedopadlo nějakýma banama pak :-D sice nevím jak by to zdůvodnili,ale oni by si něco našli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.