Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
  dragon2001 napsal:
Potká to každou hru je to jen otázka času bohužel, a možná i bohudík.....

spíš bohužel... tobě by se líbilo kdyby ti nezaplatili za práci co jsi udělal ? :) měli by jsme vývojáře podporovat, teda aspoň ty poctivý a dobrý !! GT5 by si měli povinně všichni koupit a třeba takový CODka který se flákaj a dělaj to jen jako další datadisk... by se měli buď stáhnout a nebo nekupovat !! za stažení ta hra stojí ale takový šmejdy peněžně podporovat nebudu :D

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  canava napsal:
tak to by mě zajímalo proč jsou ty servery spuštěný.. to přece musí stát peníze ne ? :D asi Yamauchi a celej polyphony tým slaví a dávají si na nějakým serveru závody :D po 6 letech makání si mohli konečně oddychnout a můžou si ten výtvor užít... :)

Jo, a pak tam uvidej rybaka a dalsi typky z CR jak tam zavodej a asi se budou nemalo divit ze to uz nekdo ma :D

Odesláno

Za mě jen jedno, stále nevěřím, že je to Full, protože už jen s toho důvodu, že takhle dlouho tajili vůbec datum vydání, a jestli to teda je FULL tak dotyčnému to vůbec nezávidím ani nepřeju!!!! Jsi wocas, kterej krade, tak proč ti to přát???!!!! A jestli to je Collectors Edice, nafot KRABICI-MODEL-APEX KNIHU atp ???? Hmmm??? Zdar....

Odesláno

no neni to zrovna fér vuči ostatnim ja jsem taky trochu rozhořčenej,a zajimalo by me kde to prodejce vzal protoze obchodum a sony se to určitě moc libit nebude že se na nich někdo takhle přiživuje,je to docela troufalost takhle na aukro,ja bych si to nedal teda.Jinak ani nic na hernich magazinech a tak,jako vzdy jsou pozadu,jsem zvedav kdy se o tom někde objeví zprava kdyžtak hodte odkaz

Odesláno

http://www.youtube.com/watch?v=n0vYu5_3Ut8

Intro
Teď nevím, kde bych začal.
Moje dojmy jsou skvělé, grafika chování auta super.
Je to ale strašně rozsáhlý.
Pořád mě někdo bombarduje s otázkama.
Auta jsou rozdělený na premium a na standart.
Pohled z kokpitu je pouze u těch premium.
Co se týče tratí, na videu nejsu všechny.... měly by se ještě nějaký postupem času otevřít.
Co se týče multiplayeru, tak o něm zatím nic nevím, protože se zatím připojit nedá.
Nedají se ani synchronizovat trofeje.
ještě k ovládání auta.
mám volant logitech driving Force GT a citlivost je úžasná. první, co jsem udělal bylo, že jsem vypnul všechny asistenty a začal jezdit.
Musí se opatrně na brzdu, protože s vypnutým ABS se kola strašně lehce zablokují. To jsem jezdil s mazdou Mx5.... pak jsem zkusi Mercedes SLS AMG a s tím mi nešlo brzdit vůbec :D

Mám toho nějak plnou hlavu...
napište otázky a já vám na ně budu postupně odpovídat...
Odesláno

Tak asi ty zvuky jaky jsou v porovnani s Prologue.. zkus najit nejaky auto ktery v prologu je a porovnat a potom jeste jestli to pak budu moct hodit na GTP prelozeny :)

EDIT: mozna kdyz by si se zkusil podivat do nejakych ten expert events tak by tam mohly byt trate ktery prave jeste nejsou odemkly.. tu Spa proste musime najit :D

EDIT 2: Joo a co ty animace otaceni volantu? Je to teda 900 nebo stejny jak v prologu?

Odesláno

kouknu na to ještě

Začíná se na levelu0

za každej vyhranej závod se dostává credits a tím se postupně zvyšuje level...

mno a čím vyšší level, tím lepší závody a taky i těžší z lepšíma autama atd....

mám zatím odjeto pár závodů a mám level 5

Ještě nemám k těm závodům přístup... nedá se ani podívat co za závody tam jsou

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu