canava Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Potká to každou hru je to jen otázka času bohužel, a možná i bohudík..... spíš bohužel... tobě by se líbilo kdyby ti nezaplatili za práci co jsi udělal ? :) měli by jsme vývojáře podporovat, teda aspoň ty poctivý a dobrý !! GT5 by si měli povinně všichni koupit a třeba takový CODka který se flákaj a dělaj to jen jako další datadisk... by se měli buď stáhnout a nebo nekupovat !! za stažení ta hra stojí ale takový šmejdy peněžně podporovat nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 tak to by mě zajímalo proč jsou ty servery spuštěný.. to přece musí stát peníze ne ? :D asi Yamauchi a celej polyphony tým slaví a dávají si na nějakým serveru závody :D po 6 letech makání si mohli konečně oddychnout a můžou si ten výtvor užít... :) Jo, a pak tam uvidej rybaka a dalsi typky z CR jak tam zavodej a asi se budou nemalo divit ze to uz nekdo ma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 není nad to mít doma originál , ikdyž je to dost peněz tak to za to rozbalování a vůni novoty stojí :D těšim se na nej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 A nebo zkoušejí něco jestli to nespadne a mají tam nějakou neviditelnou partu závodníků co prostě testují :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 rybaku netrap nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 kdo z nás by byl na internetu kdyby měl doma 6 let očekávanou bombu, mě nejvíc zajímá skladba BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 A mě naopak zajímají auta v kterých jezdí normální smrtelníci a v kterých jsem jezdil i já abych porovnal jak moc je to skutečné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 no tak já mám na mysli E46ku, ale ta tam asi nebude,maximálně v M3, obyč je pouze v GT2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 sem nevedel ze rybak je reglej na GTP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 miata je standard nebo premium? interier super!! http://www.youtube.com/watch?v=h-dJP4saO6I&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 ma interier tak premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Za mě jen jedno, stále nevěřím, že je to Full, protože už jen s toho důvodu, že takhle dlouho tajili vůbec datum vydání, a jestli to teda je FULL tak dotyčnému to vůbec nezávidím ani nepřeju!!!! Jsi wocas, kterej krade, tak proč ti to přát???!!!! A jestli to je Collectors Edice, nafot KRABICI-MODEL-APEX KNIHU atp ???? Hmmm??? Zdar.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 WICKERMAN jen ze oni to poctive koupily na aukru tady mas link http://aukro.cz/item1311301192_gran_turismo_5_collector_s_edition.html doufam ze admini prominou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holub Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 no neni to zrovna fér vuči ostatnim ja jsem taky trochu rozhořčenej,a zajimalo by me kde to prodejce vzal protoze obchodum a sony se to určitě moc libit nebude že se na nich někdo takhle přiživuje,je to docela troufalost takhle na aukro,ja bych si to nedal teda.Jinak ani nic na hernich magazinech a tak,jako vzdy jsou pozadu,jsem zvedav kdy se o tom někde objeví zprava kdyžtak hodte odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Hlavne kdyby nebyl blbej tak to proda na ebayu.. i kdyz zaprve nevim jestli to u nas porad jeste jde prodavat na ebayi a zadruhe by mu to asi moc lidi neverilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Copak, že mě někdo odstranil příspěvek a ani nenapíše proč??? Kvuli pravdě???? Aha tak prominte, ale pravda bolí - bohužel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tracklist od rybaka http://www.youtube.com/watch?v=6Ds-4LEHJp0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=n0vYu5_3Ut8 Intro Teď nevím, kde bych začal.Moje dojmy jsou skvělé, grafika chování auta super.Je to ale strašně rozsáhlý.Pořád mě někdo bombarduje s otázkama.Auta jsou rozdělený na premium a na standart.Pohled z kokpitu je pouze u těch premium.Co se týče tratí, na videu nejsu všechny.... měly by se ještě nějaký postupem času otevřít.Co se týče multiplayeru, tak o něm zatím nic nevím, protože se zatím připojit nedá.Nedají se ani synchronizovat trofeje.ještě k ovládání auta.mám volant logitech driving Force GT a citlivost je úžasná. první, co jsem udělal bylo, že jsem vypnul všechny asistenty a začal jezdit.Musí se opatrně na brzdu, protože s vypnutým ABS se kola strašně lehce zablokují. To jsem jezdil s mazdou Mx5.... pak jsem zkusi Mercedes SLS AMG a s tím mi nešlo brzdit vůbec :DMám toho nějak plnou hlavu...napište otázky a já vám na ně budu postupně odpovídat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Tak asi ty zvuky jaky jsou v porovnani s Prologue.. zkus najit nejaky auto ktery v prologu je a porovnat a potom jeste jestli to pak budu moct hodit na GTP prelozeny :) EDIT: mozna kdyz by si se zkusil podivat do nejakych ten expert events tak by tam mohly byt trate ktery prave jeste nejsou odemkly.. tu Spa proste musime najit :D EDIT 2: Joo a co ty animace otaceni volantu? Je to teda 900 nebo stejny jak v prologu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 kouknu na to ještě Začíná se na levelu0 za každej vyhranej závod se dostává credits a tím se postupně zvyšuje level... mno a čím vyšší level, tím lepší závody a taky i těžší z lepšíma autama atd.... mám zatím odjeto pár závodů a mám level 5 Ještě nemám k těm závodům přístup... nedá se ani podívat co za závody tam jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 jeste sem mel jeden edit. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 jinak todle vas bude asi taky zajimat sony se konecne vijadrila a stanovila datum na 26.11.2010 v evrope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 link? Rybak: lidi z GTP chcou zabery behem snezeni, pak dest a noc dohromady (special stage 7) a jak vytvaris trat.. co je tam vsechno za scenerie EDIT: jestli mas tu signature edition tak v tom apex magazine by pry mely byt vsechny trate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Vsadim se ale, ze bez tohoto leaku by si jeste dali nacas. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 den ano to mas naprostou pravdu presne tak pokud by se todle nestalo tak GT5 by u nas nebylo na vanoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.