.Den Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Na Vanoce by to tu bylo 100% (nemuzou si nechat ujit tolik prodanych GT5/PS3 jako darek k Vanocum), ale proste...zname uz PD a Sony kombo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 mno teď uploaduju video: výměna oleje :D a ukázku fungování toho head trackingu na trati Chamonoix nebo jak se to píše za sněžení s autem WRC Jinak ten head tracking funguje bezvadně.... ale jen z pohledu z interiéru, tudíž jen u premiových aut. Jsou u toho široký možnosti nastavení rashi.... kdyžtak mi napiš klidně ještě něco, co by chtěli z GT planet.... já se tam v tom nějak nevyznám a jak uploaduju, tak se mi ty stránky strašně pomalu načítají a popravdě nevím co dřív :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 No prosimte to 900 stupnovi otaceni volantem tam je? Ty videa co rikas sou urcite dobry.. pak by chteli video pouzitych aut a jak obecne vypadaji ty standardy.. jestli je to moc poznat nebo sou to jenom cerny okna. A hlavne ty zvuky. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 jo k těm zvukům.,.. jsou jiný než v prologu.... mnohem lepší podle mě.... když mě předjížděl a honda civic, tak to hezky bublalo :D ten volant jsem ještě nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Sem myslel ze jezdis z pohledu kokpitu :D No jeste bych se vratil k tem tratim nevim jestli si to cetl.. ze u te signature edition kterou by si mel byt je prece ten Apex Magazine a tam by mel byt seznam trati.. zkus se jenom rychle po te Spa podivat. A pak jeste Drag zavodeni jestli tam je.. pry by mohlo byt nekde ve 3rd Driving School EDIT: a jeste pry se podivat nebo spis ukazat modely Ferarri a Lamba. Mozna by si to nemusel uploadovat v tom 720 at to zbytecne netrva.. tech 480p uplne bohate staci ale jak myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 mám jen hru s vouchrem na ty chromový auta a xmb theme... nic jinýho hlavně jdu spát už... zítra... teda dnes musím brzy vstávat.... postupně se budu snažit vše doplnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 jasny taky uz sem na GTP rikal ze musim jit spat. tak zatim diky za info a kdyztak potom zitra dej vedet az budes mit natoceny ty ferarri s lambama a pouzity auta a drag racingy a obecne to menu.. je toho jak nasranyho verim :D Tak zatim diky a mej se zatim.. dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 tak jsem zvědavej jestli budou padat hlavy "Video removed at the request of Sony Computer Entertainment America." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 hra je na jednom disku, rybák má doma 3 kopie... "lucky bastard" :DMOH, a COD:BO chtěl také vyšší fw a hackeři to obešli úpravou, EBOOT.bin, tak snad to bude stejné i u GT5 :) já si tuhle hru klidně koupím, ale abych nemusel upgradovat, o to mi šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Však ti píšu, že JESTLI TO VEMEŠ!!!! Osobně si myslím, že akorád nechal přetisknout disk s GT5 Prolog a nechal si na laserovce vypálit obal, tot můj názor, ale v žádném případě to není GT 5 FULL !!!! hm....FAIL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 mě hlavně zajímá jestli tam je ten model poškození.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Lidi, to se vážně nechcete nechat překvapit? Jestli to skutečně vyjde 26. listopadu...tak nechápu, proč si chcete všechno nechat prozradit předem. Stejně po tom všichni půjdete, ať je tam model poškození sebejaký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 no pro mě osobně je to snad nejdůležitější věc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 tak si kup burnout.. tohle je precizni zavodni hra, kaslat na nejaky posozeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Přesně tak, takovou dobu se na to každej těší, a pak jste většina tak z toho vyplácaná, že si to největší natěšení zkazíte tím, že tady koukáte na videa a chcete všechno vědět, hmmm smutné, tak už si pak jen kupte hru a hrejte, bez toho pocitu pořádnýho natěšení se... Jinak nechápu, proč se mě mazaly příspěvky,ale to už je jedno, prostě mě nejde do hlavy, jak někdo může už tu hru mít, když je teda datum stanoven v Evropě na 26.11.!!! A jestli už SONY dalo odstranit náký video, tak tomu dotyčnému přeju,aby to nemělo větší dohru, protože jestli hru získal nečistou cestou, tak já osobně bych se s tím tady rozhodně neukazouval a nerozšiřoval videa atak... tot můj názor, a jestli to někomu vadí, fajn, napište mě SZ a ja už sem víckrát nevkročím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sN303 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 porad jenom remcáš... co jsem slyšel, tak GT5 se lisuje pro EU unás (někdo píše v Rakousku), takže nevim co je nepochopitelny na tom, že se pár CD někam zašmelilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 porad jenom remcáš...co jsem slyšel, tak GT5 se lisuje pro EU unás (někdo píše v Rakousku), takže nevim co je nepochopitelny na tom, že se pár CD někam zašmelilo. Však to já chápu a rozumím tomu, ale jde mě o to, že kdyby jsi to ZAŠMELIL TY - tak nevím no - to by jsi se tady s tím takhle roztahoval??? Já osobně bych měl strach už jen z toho, že by za to mohl dotyčnej mít velký nepříjemnosti... nic víc.... Přece mě nikdo nemůže tvrdit, že je to OK, když hra není oficielně na pultech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Nepochopitelný je na tom to, že to nedokázali uhlídat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 GoW3 se začalo prodávat 10 dní před oficiálním vydáním, stejně tak i třeba MW2... prostě to uniklo a Sony s tím nic neudělá. Pokud vás to nezajímá, tak si počkejte na oficiální vydání (26.11.). Akorát je vidět, že od Sony jde jen o podělanej marketing a chce z lidí před Vánocema vytřískat víc peněz. Tu hru by mohla určitě už dávno prodávat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBaron1468622797 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Já jsem rád, že se můžu kouknout na novinky a z omrzení tohohle gigaautosvěta nemám strach, stejně to pak budu hrát měsíce a roky, Prologue ještě jednou tejdně dám a to ho mám tři roky a proti plný GT5 je desetinovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Já jsem rád, že se můžu kouknout na novinky a z omrzení tohohle gigaautosvěta nemám strach, stejně to pak budu hrát měsíce a roky, Prologue ještě jednou tejdně dám a to ho mám tři roky a proti plný GT5 je desetinovej. Přesně tak velebnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 .................................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Však to já chápu a rozumím tomu, ale jde mě o to, že kdyby jsi to ZAŠMELIL TY - tak nevím no - to by jsi se tady s tím takhle roztahoval??? Já osobně bych měl strach už jen z toho, že by za to mohl dotyčnej mít velký nepříjemnosti... nic víc.... Přece mě nikdo nemůže tvrdit, že je to OK, když hra není oficielně na pultech.... Chápu tvoje rozhořčení. Hru jsem získal čistou cestou.... ukrást bych si ji netroufnul. Nemůžu za to, že byla k prodeji. A nekoupit ji :?: Věřím tomu, že kdyby jsi na to přišel taky tak jako já a měl by jsi možnost si jí koupit, tak to taky určitě uděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Neříkám, že jsi ji ukradl, bo to by asi napadlo opravdu jen v...a , ale nechápu co je za problém, jestli byla již možnost koupě někde od výrobce, proč se s tím tak se... a tu hru už nepustěj, když na to tak každej mrtě čeká.... Už se na ni opravdu moc těším...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Protože jde o marketing a prachy... prostě Sony, co na to chceš říct víc. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.