Avenger Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 tak zvuk řadového šestiválce se povedl na jedničku!! jestli budou takhle opraveny všechny zvuky motorů tak to bude opravdu paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 nezapomínejte na to, že hodně aut se dá vyhrát jen za závody, licence apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Primátor3: když se bude na aukru prodávat kradený BMW a ty ho koupíš, taky ti ho eventuelně zabavěj...;) tohle není jednoduchá situace na řešení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ještě aby ti tak přijeli domů zabavit hru. Zm..... Myslim, že rybakovi každej trochu závidíme, však my se taky dočkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 rybaku zeptam se... prijde mi ze je tam nejak malo aut .. to mas vybrane jen na svuj lvl a ostatni nejsou zobrazeny nebo jak ? tak napr. bmw 6 aut, lambo/mercedes dost podobne, alfa romeo 4 auta, renault 2 auta... prijde mi to ukrutne malo.... to je opravdu "complete" list z tech znacek co jsi ukazoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 já to chápu tak že prakticky všechny auta co byly v GT4 jsou teď možný koupit jen jako used ? prosímtě je tam nějaká E46? taky mi to nepříjde takhle zběžně že těch aut je tam přes 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Primátor3: když se bude na aukru prodávat kradený BMW a ty ho koupíš, taky ti ho eventuelně zabavěj...;) tohle není jednoduchá situace na řešení.. To je sice naprosto mozny, ale nemeni to nic na tom ze tys neudelal sebemensi prestupek a nic si neporusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 je fakt že za to by mělo ručit trochu aukru aby se tam neprodávaly padělky a podobně takže já jsem taky na straně rybaka, je to originál, žádná kopie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ještě aby ti tak přijeli domů zabavit hru. Zm.....Myslim, že rybakovi každej trochu závidíme, však my se taky dočkáme. Třeba mu závidí i SONY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 nic nemaz dobre tak sony to ma za ten je jich marketing kdyz nejsou schopny jako sem treba dneska cetl ze uz sou normalne obchody co maji tudle hru davno na sklade prave ti limed edice tak ze kde je pravda sony??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 přidáno dalších pár videí http://www.youtube.com/user/rybakdany?feature=mhum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 racing modifications!! konečně zpět z GT2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 rybak jak je to s vizuálním tuningem? lze na taková ta klasická tuningová auta jako mistubishi lancer evo, subaru impreza, nissan skyline apod přidávat třeba bodykity, spoilery, sání, kapoty apod? jeden čas se spekulovalo, že by to tam mělo být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 ještě jsem to moc neprozkoumával, ale na nějaký auto se mi podařilo namontovat přítlačný křídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 A tam funguje Top Gear (challenges atd.)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 http://www.youtube.com/user/JasherX moje videa jsou kaput Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Hm, smazal jsi je ty sam, nebo te prinutil YouTube, nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 http://www.youtube.com/user/JasherXmoje videa jsou kaput Thumbs DOWN pro Sony a pro Youtube (ze se podrizuje). Pokud tu je nejaky pravnik, rad bych slysel jasne, co tam muze porusovat autorsky zakon - mozna hudba? Prijde mi to uplne stejne, jako kdybych si nechal postavit barak (nebo bych koupil hotovy barak), nasledne bych jej vyfotil, dal foto na net a dana firma, od ktere bych ho mel, by nasledne kladla natlak na mne/na provozovatele fotoalba, ze je nutne obsah smazat, ze porusuje jejich autorsky zakon - vzdyt je to preci hovadina. Hra na PC neni film! Neni prece zakazano si ji natacet! Co se tedy smi a co nesmi nahravat? Nejsou ty autorske zakony trochu gumove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
condoleezza Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Samozřejmě, je nejnovější verze dobré, ale nezkušený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 An: Pokud se nemylim, tak na krabickach a nasledne i nekde v licencnich podminkach je uvedeno, ze se zadna cast materialu nesmi jakkoliv sirit, verejne promitat atd. atp. Nemam tu u sebe zadnou hru, abych se podival, ale tusim, ze na krabicce vzadu na druhe strane je neco v tom smyslu. Takze poresene to mozna maji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Drsny jak YouTube smazal vsechny videa, mozna by to chtelo prejit na jiny video server treba sem :-) http://www.stream.cz/?m=video&a=videolist&myvideo=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Já nechápu, že se tu pořád pouštíte do siláckých řečí, že je to všechno košér a v pořádku. Licenční nebo autorské právo je tak složitá věc, že o tom jsou sáhodlouhé rozbory a nějaké přirovnávání k fotkám nedostavěného baráku je úplně mimo mísu. To se na mne nezlobte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Koupim si novou originalni hru. A nevim proc by jsem si ze hry nemohl udelat video, ktere potom vlozim na YOUTUBE. Samozrejme, ze ted SONY remca, protoze se videa ze hry objevila jeste pred VYDANIM hry... Kazdopadne po vydani hry mi nema kdo ZAKAZOVAT si delat videa a sirit po Internetu, nebot jsem ji radne koupil a hra je mym majetkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Já nechápu, že se tu pořád pouštíte do siláckých řečí, že je to všechno košér a v pořádku. Licenční nebo autorské právo je tak složitá věc, že o tom jsou sáhodlouhé rozbory a nějaké přirovnávání k fotkám nedostavěného baráku je úplně mimo mísu. To se na mne nezlobte. Kdyz jsou tak slozite a kdyz tak rad napadas moje prirovnani, tak mi tu ty rozbory (alespon v kostce) povez kamarade.. Miluju, kdyz nekdo dela chytreho, ale ve vysledku nevi o nic vic, nez ja. Delat chytreho je jedna vec - byt chytry je vec druha. Pokud o tematu opravdu neco vis, tak nam tu o tom neco povez (ostatne sam zadam, at nam nejaky pravnik vec vysvetli). Pokud nic nevis, tak mlc a nenavazej se do mych teorii nebo prirovnani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Sejvi a to je právě naprostý omyl člověče. Něco si o tom přečti, než tu začneš psát takové hlouposti. Hra není tvým majetkem. Pouze jsi dostal licenci k tomu, že ji můžeš používat tedy hrát. A ta licence...věř nebo ne....může být jakkoliv časově, prostorově či jinak omezena. To je na libovůli vlastníka....tedy SONY. To Anonymous: jediný, kdo tu dělá chytrého..jsi ty....porovnáváš jablka s hruškama a biješ se v prsa, jak je to vše v pořádku. Tomuhle přirovnání s barákem se musí smát i student střední školy, co má v právu základní smlouvy obchodního a občanského zákoníku. Bohužel to tak je a můžeš se rozčilovat jak chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.