Avenger Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 určitě je lepší přijet do zatáčky pomaleji a rychleji vyjet z apexu než to přestřelit a brzdit v zatáčce kdy ostatní už akcelerují "ven".. chce to s citem, to se časem naučíš...hlavně ty licence jsou na "normal" pneu, počkej až budeš mít softy, to se to bude jezdit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 to .Den: no dle mě kámo, myslím, že nejlepší bude, když pojedeš pěkně od začátku licence :) myslím, že to tě naučí nejlíp jak máš drandit :) Jinak já jdu taky nakopnout GT4 a vyzkouším to na tom logitechu jaký to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Jako ja kdysi davno hral GT2 a trosicku GT3, takze zhruba vim jak je ta hra postavena a cim zacinat. Spis jen ta technika... Mam brzdit pred zacatkou bez zataceni a pak akcelerovat a zatacet (coz mi v realu prijde sebevrazedny, ale nevim)? Nebo nejak zatacet a zaroven s tim brzdit/akcelerovat (jak?)? Nebo jinak? ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 zabrzdit pred zatackou a ze zatackacky vyject s plynem :lol: - aspon takle to zkus :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Jako ja kdysi davno hral GT2 a trosicku GT3, takze zhruba vim jak je ta hra postavena a cim zacinat. Spis jen ta technika... Mam brzdit pred zacatkou bez zataceni a pak akcelerovat a zatacet (coz mi v realu prijde sebevrazedny, ale nevim)? Nebo nejak zatacet a zaroven s tim brzdit/akcelerovat (jak?)? Nebo jinak? ^^ Je to simulator, takze jezdi tak, jako v normalnim aute :D Pri normalnim rizeni taky neakcelerujes pred zatackou, ale az behem zatacky, popr. za zatackou (ale to uz zalezi na tom, o jakou zatacku se jedna). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Vsak jsem psal, ze v normalnim aute nejezdim, to je ten kamen urazu. :D No asi holt budu zkouset jak se co bude chovat... Jen jsem z toho dost zmatenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 brzdit už před zatáčkou a při projíždění zatáčky si hrát s plynem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Pro ty kteří mají tu čest pařit - běží hra v nativním 1080p, tedy 1920x1080? Díky. Vše jede 1080p až na závody... ty jsou v nativním rozlišení 720p, ale vše je 60fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack-Jack Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Tekku,je tam pls ta trať Citta di Aria??...v jednom traileru byla,ale na seznamu jsem jí nenašel...tak newím...je to ta trať s úzkýma uličkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Jack-Jack: Není, možná se odemkne časem... spousta věcí se odemyká postupem kariéry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john darko Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Tak to je smutné... replaye jsou tedy v 1080p? Zkusil si deaktivovat všechna rozlišení až na 1080p ve video settings a pak sputit teprve hru? Ještě si vzpomínám, že v Prologu bylo možné nastavovat či vidět rozlišení přímo z menu hry.. když bys to vyzkoušel, bylo by to fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 john darko: Ano, závody jsou opravdu v nativním rozlišení 720p, jsou ale samozřejmě upscalovány na 1080p. Jinak další videjka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john darko Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 a replaye? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 teda musím změnit názor :D po delším zkoumání videí na juťub jsem zjistil že to s tou fyzikou nebude zas tak špatný, až na ty kolize to bude dobrý a grafika ? konečně jsem našel nějaký HD videa (no úplně HD ne ale už tam šly vidět detaili a ta fotorealistická grafna) a musím říct že to vypadá dobře ;) sice model poškození 0 ale to se přežít dá... a nakonec mě teď dostala ta myčka a výměna oleje co upnul tekk... tohle musím mít :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 moc děkuji za videa ale další zklamání, nejdou měnit kola na standardních autech? :( ani r. modification nejde... přitom ty kola v GT4 měnit šly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Musím říct, že jako fanda GT jsem rád za každou novou informaci o této hře, ale tohle co je tady občas k vidění je podle mne negativní reklama této podle mne jedinečné hře. Už když vylezla jednička tak to byl nejlepší automobilový simulátor a každý další "díl" je lepší a lepší. S každým dílem jsem byl velice spokojen a tato hra je vždy jako jedna z mála na spousta dní hraní a zábavy. GT 5 Prologue ještě stále hraji a s kamarádi na netu jsme zajezdily spousty kilometrů. Je jisté, že mi GT 5 vydrží zas až do GT 6. I kdyby ta hra měla stejný model řízení jako GT 4 a jenom byli přidány auta a tratě tak je to jasná koupě. Kdo má doma sedačku a volant pro toho je tato hra prostě nutnost (stačí i volant). Jen mne mrzí, že lidé kteří neměli ještě možnost k této hře přičichnout a vidí tu některé příspěvky tak se jim ani nedivím jak reagují. Toto se bohužel nemělo stát (scizení několika kopií GT5 a to co se tu děje). Nikomu nevnucuji svůj názor. Každému se líbí něco jiného a je zbytečné něco někomu vnucovat. Jedno si ale myslím, když Vás někdo posadí do sedačky Playseat GT s volantem Logitech (GT, G25, G27 ...) a zahrajete si hru GT5 na parádním zobrazovadle tak sami uznáte, že tato hra je prostě vyjímečná. A hlavně nedá se v žádném případě říct že to je hra na pár hodin. Takže když si ty peníze co za tu hru zaplatíte vydělíte hodinami, které strávíte s touto hrou zjistíte, že v porovnání s ostatními hrami je to pomalu "zadarmo". Omlouvám se, že jsem se tu tak rozepsal, ale musel jsem se přidat. Ještě abych se zapojil: mám Playseat GT a G25 a hru jsem si objednal "signature verzi" - myslím že APEX (který je v obou limitovaných verzích) stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Ty pracky...:wohow: už se těším http://www.youtube.com/watch?v=HLvH3zXoPAw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBaron1468622797 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Ahoj tekkene, ještě jednou díky za všechna videa ale prosím už nás odpoutej od toho strnulýho pohledu zezadu a natoč jednu pořádnou replay z TV kamer, třeba na Cape Ring Periphery nebo na tý noční trati s deštěm. Díky :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 taky to musis brat tak ze ne kazdy ma seat + volant.. a protoze to neni zrovna nejlevnejsi sranda ne kazdy to pozaduje.. urcite to je luxusni zazitek.. ale cenove taky vyjde trochu jinak... ono je i spousta lidi ktery si to zajezdi radi na gamepadu a myslim si ze od sony by nemuselo bejt spatne kdyby jim vysla vstric ;)... protoze ne kazdy kuli tomu chce mit doma volant a miliardu dalsich veci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 a replaye? 1080p Musím říct, že jako fanda GT jsem rád za každou novou informaci o této hře, ale tohle co je tady občas k vidění je podle mne negativní reklama této podle mne jedinečné hře. Už když vylezla jednička tak to byl nejlepší automobilový simulátor a každý další "díl" je lepší a lepší. S každým dílem jsem byl velice spokojen a tato hra je vždy jako jedna z mála na spousta dní hraní a zábavy. GT 5 Prologue ještě stále hraji a s kamarádi na netu jsme zajezdily spousty kilometrů. Je jisté, že mi GT 5 vydrží zas až do GT 6. I kdyby ta hra měla stejný model řízení jako GT 4 a jenom byli přidány auta a tratě tak je to jasná koupě. Kdo má doma sedačku a volant pro toho je tato hra prostě nutnost (stačí i volant). Jen mne mrzí, že lidé kteří neměli ještě možnost k této hře přičichnout a vidí tu některé příspěvky tak se jim ani nedivím jak reagují. Toto se bohužel nemělo stát (scizení několika kopií GT5 a to co se tu děje). Nikomu nevnucuji svůj názor. Každému se líbí něco jiného a je zbytečné něco někomu vnucovat. Jedno si ale myslím, když Vás někdo posadí do sedačky Playseat GT s volantem Logitech (GT, G25, G27 ...) a zahrajete si hru GT5 na parádním zobrazovadle tak sami uznáte, že tato hra je prostě vyjímečná. A hlavně nedá se v žádném případě říct že to je hra na pár hodin. Takže když si ty peníze co za tu hru zaplatíte vydělíte hodinami, které strávíte s touto hrou zjistíte, že v porovnání s ostatními hrami je to pomalu "zadarmo". Omlouvám se, že jsem se tu tak rozepsal, ale musel jsem se přidat.Ještě abych se zapojil: mám Playseat GT a G25 a hru jsem si objednal "signature verzi" - myslím že APEX (který je v obou limitovaných verzích) stojí za to. No, nemyslím si, že bych se nějak snažil dělat negativní reklamu, tohle je prostě realita hry a spousta věcí, co lidi čekalia který byli slíbený, tam prostě nejsou... nic víc, nic míň. I přesto všechno je to pořád dobrá závodní hra - o tom žádná, ale ten model poškození je prostě strašnej. Ahoj tekkene, ještě jednou díky za všechna videa ale prosím už nás odpoutej od toho strnulýho pohledu zezadu a natoč jednu pořádnou replay z TV kamer, třeba na Cape Ring Periphery nebo na tý noční trati s deštěm. Díky :o) Třeba zejtra, dneska už na to nemám náladu... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 popeye:tak já nevidim rozdíl jestli to někdo ohodnotí teď nebo za dva týdny kdy to budeme mít všichni....já si hru koupím tak jako tak, ale zatím mě více věci zklamalo než potěšilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBaron1468622797 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Já jenom kvůli Nordschleife budu tuhle hru zbožňovat ale těch zklamání tu prostě pár je, no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Nejvíce co tak čtu Vás rozčaroval model poškození. Tohle si myslím, že je jen taková blbost, která tam ani být nemusela, protože s touto hrou jezdíš tak, aby jsi co nejméně auto poškodil. Takže i kdyby to nakonec zůstalo tak jak to je vidět zde tak pro mne to tedy mínus není. Kdo chce ničit může si zajezdit Burnout a od prvního dílu (mimochodem na ničení aut paráda - hlavně předposlední díl a slavné křižovatky) Možná jsem to špatně napsal na hru nemusíš mít volant atd. Stačí gamepad (takže to není náročné na peníze). Ale jde o to , že teprve s volantem oceníš tuto hru a to chování vozu (na tom je ta hra postavená). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Hele, co oznacuji cisla, ktera cervene blikaji pred zatackami? To mam podradit na cislo o jedno nizsi, nebo co? ^^ Prislo mi to pak nejprujezdnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 ano ukazuje jaky stupen bys tam mel mit zarazenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.