martinsk90 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 ale mě to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 no musíš mít taky udělaný všechny závody C,B,A i S class Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsk90 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 aha tak děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsk90 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Je uz nejaky seznam aut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 nic o GT5 se zatím v podstatě neví.. da se predpokladat ze tam budou auta a trate z prologu plus 100% tam bude nurburgring, madrid a Top Gear .. www.gtplanet.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Sporťák GTbyCitroen z virtuálního světa se objeví i na skutečných okruzíchGTbyCITROEN měl být pouze virtuálním autem ve hře Grand Turismo 5, později jej ale automobilka převedla do reálného světa coby koncept. Po dobrém přijetí na Autosalonu v Paříži a ceně Louis Vuitton Classic Concept Award 2008, se sporťák od Citroënu předvede i na závodních tratích. (...) http://www.novinky.cz/auto/169389-sportak-gtbycitroen-z-virtualniho-sveta-se-objevi-i-na-skutecnych-okruzich.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 prej Grand Turismo :D podle francouzskeho PSM3 by se GT5 na E3 melo prece jen obevit! Pokud je to pravda, tak tohle bude mych nejdelsich 3-5 dni v zivote :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 http://www.vg247.com/2009/06/01/rumour-yamauchi-wont-talk-gt5-at-e3/ .... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 tak za 10minut je tu konference tak uvidime edit: je to tam!!! noční Le mans, damage, série WRC/Nascar, bylo zobrazeno pravděpodobně i prostředí pro focení, plně obsazené - lidmi vykukujících z oken, chodících po ulici, tramvaje (vypadalo to na "porsche" tramvaje) nestíhal jsem moc vnímat, měl jsem otevřenou pusu...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Uz sem prestal doufat a najednou PRÃSK!! WRC a NASCAR sem opravdu necekal, stejne tak jako poskozeni a proste sem totalne nadsenej. Ted nezbyva nez doufat ze dalsi info vydaji brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 v něco podobného jsem doufal, přišlo to jen tak z čistého nebe...ani nevím co tam říkal, něco o tom jestli by jsme si před 15 lety představili něco.... moc jsem to nevnímal měl jsem to shozené na liště a to "15 let" mě zaujalo a ihned jsem to otevřel a jen jsem koukal!!! Je pravda, dodržel to co řekl, že nebude o GT 5 mluvit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 GT5 bude obsahovat WRC a Nascar :)... ten model poškození byl ale vidět jen ve WRC... a datum nikde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 http://www.gran-turismo.com/en/movie/d3284.html zde si to muzete i stahnout. uz to mam v ps3 a pustil sem si to asi 5x :D Jinac nove screeny z PSP verze: http://www.gtplanet.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Aáááá tak to mi vyrazilo dech, opravdu to bude paráda se vším všudy. Těším se jak malej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 WRC na PS3 v GT5Ptáte se, co se stalo se sérií WRC, která kralovala závodnímu žánru na PlayStation 2? Už velice dlouhou dobu bylo ticho po pěšině, a nikdo nějak zvlášť nepočítal s tím, že se podobná hra v nejbližší době ukáže. Evolution Studios mají dost práce s brutální řežbou MotorStorm a tak nemají čas na nic jiného kolem. Jenže během dnešní E3 konference Sony se vše náhle vyjasnilo. Vzhledem k tomu, že Sony je vlastníkem studia, tudíž i práv na sérii WRC, vyjednala si něco navíc. WRC tak budou oficiálně zastoupeny v Gran Turismo 5, se všemi licencovanými vozy a jezdci. Díky tomu by tak hra mohla obsahovat plnohodnotnou rallye složku. Mimo jiné se podíváme na zoubek i mnoha jiným závodním sériím jako je Nascar, DTM, F1 či WTCC, ačkoli Sony přímo nevlastní práva ani ne jednu z nich, pravděpodobně došlo na kompromis díky nějakému jednání, nebo prostě budou vozy mírně upraveny, aby nespadaly pod licenční podmínky. Ze strany Sony je ovšem toto velice dobrý krok. ...................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsk90 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Myslíte si že by tam mohlo být Fiorano a u ninburringu tam bude severní smyčka nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 To nikdo netusi.. vzhledem k tomu ze PD maji ted velmi dobre vztahy z Ferrari tak je to urcite mozny. A Nurburgring GP je taky podle me pravdepodobny ale rikakm.. nikdo nic nevi. Na Tokyo Games Show bysme se mohli dozvedet vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsk90 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 A to je kdy ? A ještě jedna věc nechcete založit na facebooku skupinu o gt5 ? všechny tam jsou zahraniční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 nekdy v říjnu myslim.. si to najdi na googlu. Ne dekuji nechci :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 ještě tady s tim facebookem otravujte :))) pro auktální dění je dobré sledovat gtplanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsk90 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Tak sory no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsk90 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 nevíte jak si mám do ps3 dát save pořat mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsk90 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 nevim proč mi mažete otázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 http://www.teamgt.it/index.php?option=com_content&view=article&id=140:guida-stanze-private&catid=48:granturismo Tutorial na private zavody v GT5P Pokud ma nekdo skill a nervy tak to prosim zkuste!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.