Prototype88 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Co teda rikate na to shopto.net...? Sou ok..? Jsou, ale jak jsem psal. Pokud tam neobjednáváš, budeš mít poštovné 4,8 libry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Jasny, prvni objednavka. I tak to vychazi o dost levneji nez tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Já objednávám na zavvi.com, tuším, že poštovné je tam ani ne jedna libra...ale zase je tam gt5 dražší. Tak či tak si myslím, že při ceně kolem 37 liber je zbytečný to objednávat v UK. To už se moc nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 [ATTACH=CONFIG]10839[/ATTACH] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Ja mam objednano z TheHut.com a prave jsem koukal ze zmenili status z cekani na naskladneni na cekane na odeslani a prave mi strhli penize z uctu, to delaji vzdy ten den kdyz hru posilaji, tak doufam ze to prijde do 3 dnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Tak či tak si myslím, že při ceně kolem 37 liber je zbytečný to objednávat v UK. To už se moc nevyplatí. To je rozdil skoro pul tisice a myslim ze to cenu ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 z game.co.uk už mi také strhli peníze...bože je to tu! jediná radost za poslední týdny dřiny a stresu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Tak sem objednal z shopto.net, zaplatil a vybral tu levnejsi variantu postovnyho, moc sem nepochopil rozdil mezi tema dvema postovnyma jak pisou na strankach, tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 ja dnes volal do kameneho kramku a porad noc,snad nesplacu nad vejdelkem:( Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 z game.co.uk už mi také strhli peníze...bože je to tu! jediná radost za poslední týdny dřiny a stresu! Mě taky, když se zadaří, v pondělí či v úterý, je to tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Takže: Volant Logitech driving force GT jsem koupil před tejdnem (vyzkoušeno na pc - NFS underground 2 - boomba), a dnes jsem koupil i kameru v packu s move (pingpong - boomba) a jsem zvědavej na tohle :D to bude asi booooooombaaaaaaaaaaaaaaaaaa veliká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Koukám že lidi začalid ost hodně reuploadovat moje videa :lol: No tohle tady ještě nebylo, data logger ze Suzuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Moc se omlouvám za můj dotaz mimo mísu, ale v GT5P jsou jen ty 3 série závodů Class A, B, C a to je vše?? A ještě mi řekněte, že v každém je jen 10 závodů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Pak se ti jeste odemkne trida S kdyz udelas vsechno na bronz a s tim aji quick tune menu. Kazdopadne ve stredu je tady GT5.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 http://www.eproton.cz/Asp/DescrView.asp?IDArticle=239039 skladem? :-) http://www.kamennyobchod.cz/hra-sony-ps-gran-turismo-5-pro-ps3-ps719190653.html tady rovněž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 mám pár dotazů které se vztahují ke GT5. 1) Logitech driving force GT nebo G27 ? (nechci se připravit o zážitek, ale ty peníze) 2) Máte nějaký nápad na umístění volantu když nemám stolek ? :) - vy tady jste nadšenci co už volanty máte a máme to vychytané, tak pár rad začátečníkovi abych nevyhodil peníze oknem. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Tak já mám už měsíc předobjednané u Xzone..Vyšlo mě to na 1700 i s poštovným + alkohol tester s logem GT5:-D A volant mám Logitech G25 :-) Tak doufám že mě to bude f poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 mel sem to GTcko a pokud ti staci razeni pod volantem tak je to pohoda... jinak ma bohuzel jen sekvencni razeni :? ale to me nepripravovalo o zazitek spis co bylo horsi ze ho nemam kam dat ... a musel sem ho pokazdy vytahovat z krabice, dat na stul, hrat... coz me postupem casu zacalo vadit... pokud na to ma clovek misto a stul tak to neni problem.. ovsem tak jak sem to mel ja to moc neslo :? ale ten zazitek byl skvelej.. jedina nevyhoda byla ze clovek musel mit po ruce este jednu zasuvku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Já bych bral G27.Mám G25(starší bratr) a sem snim hodně moc spokojen.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Nebo zkus Fanatec Carrera Wheel (mam ja) kdyztak se podivej na youtube..je to takova stredni trida mezi DFGT a G25. Jinak co se tyce tech dvou obchodu tak skladem to uz asi maji ale stejne jako to JRC to budou prodavat az ve stredu. Neco si stavet planuju uz dva mesice ale porad nemam cas.. kazdopadne inspiraci najdes tady kdyz to trochu prolezes. http://www.gtplanet.net/forum/forumdisplay.php?f=163 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 mám pár dotazů které se vztahují ke GT5. 1) Logitech driving force GT nebo G27 ? (nechci se připravit o zážitek, ale ty peníze) 2) Máte nějaký nápad na umístění volantu když nemám stolek ? :) - vy tady jste nadšenci co už volanty máte a máme to vychytané, tak pár rad začátečníkovi abych nevyhodil peníze oknem. Díky moc 1) GT má vychytávky co nemá zase G27 a naopak. Já mám G25. Myslím že s GT chybu neuděláš. 2) koukni tady - http://www.sony-playstation.cz/index.php/forum?func=view&catid=12&id=23475&limit=15 - už jsme to tu řešili (Já šel do Playseats GT, ale je tam i zmínka o super vychytávce pro někoho kdo nemá moc místa na sedačku). Když ti nebude něco jasné napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 jsem to měl asi začít řešit o něco dříve :) viz http://wheelstandpro.cz/ Děkuji pánové za vaši ochotu, budu se muset rozhodnout, zatím je to tak 50% na 50% co se volantu týče. Umístění volantu budu řešit nějakým kompromisem (zatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Ted tak hraju GT4 a premyslim, jak si nastavit asistenty... V autech se naprosto nevyznam. Zatim jsem proste dal vsechny tri na 0. :lol: Poradite, co s nimi? Pokud to teda tak "nema" vlastne byt pro zavodeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 u me je to umisteni alfou a omegou,na lt driving forcce gt3 bych i mel,ale jelikoz mam mensi byt a na samostatnej stul a kreslo nemam jak misto tak nervy...pri predstabe ze sikvuli pul hodce hrani budu stehovat pulku bytu ke zdi aby se vesel stolek.... :D takze se s volantem muzu rozloucit:( Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Ted tak hraju GT4 a premyslim, jak si nastavit asistenty... V autech se naprosto nevyznam. Zatim jsem proste dal vsechny tri na 0. :lol: Poradite, co s nimi? Pokud to teda tak "nema" vlastne byt pro zavodeni... když máš všechny assistenty vyplý tak by to mělo být nejreálnější :D ty asisty ti pomáhají brzdit nebo udržet auto přilepeny na trati (záleží co tam za asisty je) ... nejlepší je mít samozřejmě všechno vyplý ale jestli to nezvládáš tak si to zapni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.